|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 11, 00:23. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Įvairūs » Automobiliu meistrai
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 3 Pereiti prie 1, 2, 3 Toliau |
|
|
Automobiliu meistrai |
Parašytas: 2010 10 17, 20:26 |
|
|
|
Neseniai savo masina pradejau vazineti, pirmi gedimai, nezinau jokiu meistru Vilniuje. Vienas yra, bet brangiai ima, dar randa kruva "gedimu" kol suma tukstancius pradeda siekti. Gal galit pasiulyt kokiu geru garazeliu kur uz normalius pinigus, gerai golfa antra tvarkytu. |
|
|
|
|
|
Re: Automobiliu meistrai |
Parašytas: 2010 10 17, 21:07 |
|
|
|
Spitfire rašo: |
Neseniai savo masina pradejau vazineti, pirmi gedimai, nezinau jokiu meistru Vilniuje. Vienas yra, bet brangiai ima, dar randa kruva "gedimu" kol suma tukstancius pradeda siekti. Gal galit pasiulyt kokiu geru garazeliu kur uz normalius pinigus, gerai golfa antra tvarkytu. |
Tai pala, geras meistras išeina tas kuris "nemato" brangių gedimų, pataiso tik vieną kurį nors lengviausiai taisomą, paima nedaug ir išleidžia į gatves važinėtis ?
Ar aš kažko nesuprantu ? |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 10 17, 21:46 |
|
|
|
Taisyk pats juo labiau kad antras golfas neturetu ten but sudetingos sistemos. Ir turesi pigiai ir kokybiskai |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 10 17, 22:35 |
|
|
|
Arvydas300 rašo: |
Taisyk pats juo labiau kad antras golfas neturetu ten but sudetingos sistemos. Ir turesi pigiai ir kokybiskai |
Kad pigiai, tai niekas neabejoja, bet kad ir kokybiškai dar... ne kiekvienas sugebės. |
|
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 10 18, 01:02 |
|
|
|
Jai klausydamas to meistro paaiskinimu nesugebi pats kaip savininkas (kuriam reikes priimti galutini sprendima del remonto ir moketi pinigus) susigaudyti kas ko verta ir teisingai pasirinkti, tai galimos dvi iseitys:
1. Mesk toki automobilizma ir vazinek dviraciais/autobusais/ ar vaiksciok pescias.
2. Isigyk geresne masina uz jos vertus pinigus ir vazinek kol ji neprades byreti, tada nesukes galvos abejonese del remonto variantu vel pirk kita pakankamai gera ir t.t..
P.S. E-e... kada ten tuos antrus golfus nustojo gaminti? |
|
_________________ Elektroje stebuklų nebūna - būna blogi kontaktai!
"Aš čia, gyva!"
(durnyno SHIT'o vardas - Lietuva) |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 10 18, 06:30 |
|
|
|
RVRSS rašo: |
1992 metais |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 10 18, 07:34 |
|
|
|
RVRSS rašo: |
Jai klausydamas to meistro paaiskinimu nesugebi pats kaip savininkas (kuriam reikes priimti galutini sprendima del remonto ir moketi pinigus) susigaudyti kas ko verta ir teisingai pasirinkti, tai galimos dvi iseitys:
1. Mesk toki automobilizma ir vazinek dviraciais/autobusais/ ar vaiksciok pescias.
2. Isigyk geresne masina uz jos vertus pinigus ir vazinek kol ji neprades byreti, tada nesukes galvos abejonese del remonto variantu vel pirk kita pakankamai gera ir t.t..
tai kad ten kaip ir dviračiui normaliai eksploatuojant niekas neturėtų gesti. nebent kontakto nėra. skaitmenos ten mažai o kitkas tai paprasta. Jei jau antras golfas sudėtinga tai nzn kaip su elektronika žmogui. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 10 18, 09:35 |
|
|
|
Babajuss rašo: |
tai kad ten kaip ir dviračiui normaliai eksploatuojant niekas neturėtų gesti. nebent kontakto nėra. skaitmenos ten mažai o kitkas tai paprasta. Jei jau antras golfas sudėtinga tai nzn kaip su elektronika žmogui. |
Gal jo problemos ne tokios elektronines kaip jum atrodo (rasho gi zhmogeliai paprastai ne i tema shioje skiltyje). Nedazhnas sugeba pasikeisti koki rato guoli, indeklus, persirinkti vairo stiprintuvo siurbli. Galu gale pameginkit antram golfui su bugniniais stabdzhiais pakeisti kokias galiniu stabdzhiu kaladeles. Pamenu nuemiau rata, pazhiurejau shiaip i ta keptuve, pazhiurejau taip, atneshiau 10kg kuvalda ir pasiuliau draugeliui remontuotis pachiam .
Seip 20+ metu senumo mashinoje gedimai pastoviai lenda. Neklauskit ish kur zhinau .
Sau |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 10 18, 10:03 |
|
|
|
kwlw rašo: |
Galu gale pameginkit antram golfui su bugniniais stabdzhiais pakeisti kokias galiniu stabdzhiu kaladeles. |
meginu jau turbut koki 6 metai ir visada iseina ir siaip dar nevariau niekada del nieko pas meistrus |
|
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs |
|
|
|
|
Automobiliu meistrai |
Parašytas: 2010 10 18, 10:14 |
|
|
|
Gerai, kai yra savas kiemas ir įrankiai. O, jei ketvirtas aukštas ir jokio garažo? |
|
|
|
|
|
Automobiliu meistrai |
Parašytas: 2010 10 18, 10:20 |
|
|
|
vytautas55 rašo: |
Gerai, kai yra savas kiemas ir įrankiai. O, jei ketvirtas aukštas ir jokio garažo? |
tada planas B draugo garazas ir draugo irankiai |
|
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs |
|
|
|
|
Automobiliu meistrai |
Parašytas: 2010 10 18, 13:14 |
|
|
|
taip ir tokios mašinos dažniau genda ir nėra tokio patikimumo bet parsisiuntus manualą galima daug susižinoti nedraskant. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
|
|
|
|
Automobiliu meistrai |
Parašytas: 2010 10 18, 13:15 |
|
|
|
jei reikia kokių dalių kreipkis turiu tų antrukų keletą. |
|
|
|
|
|
Automobiliu meistrai |
Parašytas: 2010 10 18, 13:18 |
|
|
|
šiaip juk gali ir čia paklausti patarimo ką kaip remontuoti, taisyti. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|