|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 16, 02:14. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » Laidinis telefonas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Laidinis telefonas |
Parašytas: 2010 01 09, 13:19 |
|
|
|
|
| Sveiki,turiu problema.pas mane yra tokia dezute namie.I ja ieina du telekomo laidai o iseina 4 i telefona.Ka ta dezute daro?man ji sugedo,tai pajungiu tiesiai,be dezutes telefonas pusiau veikia,t.y yra tik ieinamas rysys.Ka pasiulytumet? Dekui |
|
|
|
|
|
 |
Laidinis telefonas |
Parašytas: 2010 01 09, 13:25 |
|
|
|
|
| sunku suprast kas per dezute,foto idek jos,bus lengviau patart |
|
|
|
|
|
 |
Re: Laidinis telefonas |
Parašytas: 2010 01 09, 16:51 |
|
|
|
|
| bou rašo: |
| Sveiki,turiu problema.pas mane yra tokia dezute namie.I ja ieina du telekomo laidai o iseina 4 i telefona.Ka ta dezute daro?man ji sugedo,tai pajungiu tiesiai,be dezutes telefonas pusiau veikia,t.y yra tik ieinamas rysys.Ka pasiulytumet? Dekui |
A ko tu kiši nagus ten kur nesupranti ir dar tai yra ne tavo ?
Dėžutė telekomo, vadinasi kvieti telekomo specus ir lai jie aiškinasi. Jei pats ko pridarei tai susimokėsi už iškvietimą, bus pamoka.
P.S. čia yra ISDN duplekseris, naudojamas ten kur trūksta gyslų kabeliuose keliems abonentams ant vienos poros prijungt. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Laidinis telefonas |
Parašytas: 2010 01 09, 17:30 |
|
|
|
|
| Ka reiskia kisi nagus kur nereikia?ne as ja sugadinau.viena diena nustojo veikti telefonas.kvieciau telekoma,patikrino,sake iki buto ateina signalas.sake jei problema buto viduje,reiks moket.tai paemiau an tiesiuju pajungiau,bet yr tik vienpusis rysys.tai jei ju deze,ko jie man i buta kisa savo problemas?ka man daryt su mano bute nevekiancia telekomo deze? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Laidinis telefonas |
Parašytas: 2010 01 09, 19:05 |
|
|
|
|
| Ka reiskia kisi nagus kur nereikia?ne as ja sugadinau.viena diena nustojo veikti telefonas.kvieciau telekoma,patikrino,sake iki buto ateina signalas.sake jei problema buto viduje,reiks moket.tai paemiau an tiesiuju pajungiau,bet yr tik vienpusis rysys.tai jei ju deze,ko jie man i buta kisa savo problemas?ka man daryt su mano bute nevekiancia telekomo deze? |
Nu tai dar kartą paskambink į telekomą ir tegu greičiau varo tvarkytis savo įrangos. Na nebent aš suklydau ir ta dėžė tavo, bet tada turėtum žinoti kas ten ir kodėl, ar ne ? |
|
|
|
|
|
 |
Laidinis telefonas |
Parašytas: 2010 01 09, 21:32 |
|
|
|
|
| tai vat idomu,kam ta deze priklauso,nes kai isikeliau i savo buta,ji jau ten voliojosi.Bet idomu,kodel tiesiogai prie ieinanciu laidu pajungus telefono laidus,normaliai telefonas neveikia? |
|
|
|
|
|
 |
Laidinis telefonas |
Parašytas: 2010 01 09, 21:54 |
|
|
|
|
| tai vat idomu,kam ta deze priklauso,nes kai isikeliau i savo buta,ji jau ten voliojosi.Bet idomu,kodel tiesiogai prie ieinanciu laidu pajungus telefono laidus,normaliai telefonas neveikia? |
Paprastas telefonas neveikia todėl, kad ten yra skaitmeninis srautas (kas yra ISDN gali sužinoti čia: http://lt.wikipedia.org/wiki/ISDN )o "normalioje" linijos analoginiai signalai.
Prijungus ISDN telefoną gal veiktų, nežinau tiksliai kaip ten yra, bet telekomas dažnai ISDN naudoja ne pagal paskirtį, o tam kad sutaupytų ant naujų kabelių klojimo. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Laidinis telefonas |
Parašytas: 2010 09 22, 15:07 |
|
|
|
|
| tai vat neduoda man seneliai ramibes,vis sako,kad pajungciau telefona,beda ta,kad ten rusiskas dar lizdas,o telefonas jau europetiska jungtimi, isardes radau, tiek ateinancius ,tiek telefone ieinancius 2 laidus prijungt ne beda,bet ar yra skirtumas kaip prijungsiu? Ta prasme,kad galima keist laidus vietomis? Aciu. |
|
_________________ Aš moku džiudžitsu, sambo, dziudo, aikido ir daugybę kitų baisių žodžiu. |
|
|
|
 |
Laidinis telefonas |
Parašytas: 2010 09 22, 15:26 |
|
|
|
|
| Rysiek rašo: |
| tai vat neduoda man seneliai ramibes,vis sako,kad pajungciau telefona,beda ta,kad ten rusiskas dar lizdas,o telefonas jau europetiska jungtimi, isardes radau, tiek ateinancius ,tiek telefone ieinancius 2 laidus prijungt ne beda,bet ar yra skirtumas kaip prijungsiu? Ta prasme,kad galima keist laidus vietomis? Aciu. |
Nėra skirtumo kaip prijungsi. |
|
|
|
|
|
 |
Laidinis telefonas |
Parašytas: 2010 09 22, 15:29 |
|
|
|
|
| Evaldas_S rašo: |
| Rysiek rašo: |
Nėra skirtumo kaip prijungsi. |
ot kaip gerai aciu |
|
_________________ Aš moku džiudžitsu, sambo, dziudo, aikido ir daugybę kitų baisių žodžiu. |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |