|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 12, 19:09. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Televizija, vaizdo aparatūra » klausimas del skaitmenines tv
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 3 Pereiti prie 1, 2, 3 Toliau |
|
 |
klausimas del skaitmenines tv |
Parašytas: 2010 09 11, 04:31 |
|
|
|
sveiki noriu paklausti ar yra tokiu skaitmeniniu tv tiuneriu kurie pagauna skaitmenini signala ir issiuncia ji kaip analogini?
pas mane yra keli tv ir kiekvienam pirkt tv tiuneri biski brangu ir taip nelabai patogu naudoti 2 pultelius, noretusi perjungineti kanalus ir visa kita per pcio tv pulta
jai zinote tokiu aparatu tai pasakykite kur pirkti ir kokios kainos |
|
|
|
|
 |
 |
Re: klausimas del skaitmenines tv |
Parašytas: 2010 09 11, 08:46 |
|
|
|
NITROxixx rašo: |
sveiki noriu paklausti ar yra tokiu skaitmeniniu tv tiuneriu kurie pagauna skaitmenini signala ir issiuncia ji kaip analogini?
pas mane yra keli tv ir kiekvienam pirkt tv tiuneri biski brangu ir taip nelabai patogu naudoti 2 pultelius, noretusi perjungineti kanalus ir visa kita per pcio tv pulta
Tokių tiunerių greičiausiai , kad nėra (bent jau nesutikau) nes prasmės nėra gadinti signalą verčiant jį analoginiu. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 09 11, 09:17 |
|
|
|
Evaldas_S rašo: |
Tokių tiunerių greičiausiai , kad nėra (bent jau nesutikau) nes prasmės nėra gadinti signalą verčiant jį analoginiu. |
Cia tai atsakymas issamus.Tai tu man papasakok kaip analoginis televizorius is to skaitmeninio tiunerio gauna signala?  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 09 11, 10:07 |
|
|
|
Visi jie gauna skaitmeni isiuncia ir analogini. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 09 11, 10:46 |
|
|
|
Citata: |
Visi jie gauna skaitmeni isiuncia ir analogini. |
jei jau rašai, kad išsiunčia, tai parašyk kokiame dažnių diapazone ir nors apytikslį galingumą, kad žmogus žinotu kokiu atstumu galės priimti. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 09 11, 11:15 |
|
|
|
Is tiunerio koks signalas iseina-skaitmeninis ar analoginis?O kokioj dazniu juostoj-pasiskaityk bent kurio tiunerio tech. charakteristikas. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 09 11, 11:18 |
|
|
|
Citata: |
Is tiunerio koks signalas iseina-skaitmeninis ar analoginis? |
koks išeina, tai aš žinau, bet kokį siunčia ne |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 09 11, 11:28 |
|
|
|
Jei telikas l.senas ir neturi A/V tipo įėjimo (SCART ar "tulpės") lizdo, reikia skaitmeninės antžeminės TV priedėlio su RF moduliatoriumi (RF OUT); dalis priedėlių tokį išėjimą turi, dalis ne, teirautis perkant. Dar patarčiau rinktis su dekodavimo kortelės lizdu (paprastai CONAX CAS7), nes po 2012m., atjungus analoginę TV, nekoduotų kanalų gali l.ženkliai sumažėti. Jei televizorius naujesnis, niuansų daugiau: naujesni pajungimo standartai, maksimali (suderinama) atkūrimo geba (raiška) ir kt. Taip pat pažangesni priedėliai gali atlikti multimedijos centro f-jas ir t.t ir k.t. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 09 11, 11:29 |
|
|
|
pjonas rašo: |
Cia tai atsakymas issamus.Tai tu man papasakok kaip analoginis televizorius is to skaitmeninio tiunerio gauna signala?  |
Tu tikrai toks beviltiškai durnas ar tik tokiu apsimeti ?
Klausėjas nors ir nenurodė, bet visi (išskyrus tave) suprato, kad kalba eina apie perdavimą aukštu dažniu, per antenos lizdą. Surask man tokį tiunerį. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |