Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 11, 09:25. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Taigi, grotuvas kaip ir neblogas, tikrai gerai tarnauja jau beveik 2 metus, tik vat susidūriau su įdomia bėda. Pradėjom žiūrėti mpeg4 video ir filmai, kurie yra didesni nei 1024mb nutrunka juos žiūrint. Visus video iki tokio dydžio rodo be vargo ir niekas nenutrūksta. Teoriškai mąstant išmąsčiau, kad čia gali būti firmware bėda, tiksliau joje užprogramuota, kad mpeg4 (divx) gali iškoduoti tik iki 1024mb. Ar klystu? Tiesą pasakius ankščiau žiūrėdavau tik DVD-Video, tai kažkaip ir neaktualu buvo. Ką įmanoma padaryti? tiesa, guli kažkoks kitaicas Armada, tai susitvarko su bet kokiais dydžiais be vargo, tik kad neturi coaxial įšėjimo, todėl nelabai naudojamas prie namų kino sistėmėlės...
na DivX lyg ir "sunkiau" rodyti nei DVD-Video tai gal dėl video failo duomenų srauto čia taip yra. Dažniausiai DVD grotuvai yra "išmokyti" rodyti maždaug 700MB dydžio (CD talpa) ir maždaug iki 120min DivX video failus esu remontavęs kažkokį Scott DVD grotuvą (su visom coaxial ir DivX), tai pastebėjau, kad USB jungtis per lėta žiūrėti didelės apimties (apie 1,4GB) filmus, o iš disko rodo gerai (beje ten USB 1.x version)
Na gal dėl tos 120 min trukmės tai ten nelabai gerai susakiau... Šiaip DivX, kaip SAMSUNG sako, yra naudotinas ilgiems video suspausti į maža failą O ilgi filmai mažame faile ir reiškia maža duomenų srautą. Ir grotuvui "lengviau" groti.
Na, taip, bet vat visokie neaiškūs kiniečių grotuvai su tuom susitvarko. Ir tai mane nustebino. Aš įdomumo dėlei patikrinau tuos pačius filmus su tuo Armada grotuvu ir parodė be vargo viską nuo pardžios iki galo. Tiesa, draugės sesuo turi VIDO grotuvą, kuris irgi be problemų rodo didelius failus. O vat Samsungas nesusitvarko. Ką tie kitaicai turi tokio, ko neturi brangesni?
O kiek tau būtų negaila už tą daug sugebantį ir dar su USB Scott'a? Pas draugelį atrodo dar tebėra. Nuo stovėjimo buvo sugedęs tada ;D Ir dabar turbūt stovi.
Beje, iškarpa iš Manual'o:
Bitrate may fluctuate:
Device may skip decoding
the high bitrate portions
and begin decoding again
when Bitrate returns to
normal.
Turiu aš originalią instrukciją Tik vat įdomu max 4Mbps vaizdo kokybę palaiko (dekoduoja), bet mano failai dažniausiai 1-1.5mbps ir dydis iki 1.36gb, na, patys žinot kokie tie ripai būna Jų rezoliucija irgi dažniausiai mažesnė. Aprašyme nurodytos maksimalios rezoliucijos PAL ir NTSC vaizdo sistemom. Jiegu rimtai, tai keistoka. Ar negali būti kažkoks gedimas?
Dauguma senesiu grotuvu nemoka skaityti failu didesniu nei 1GB, susije su programiniu apribojimu pagal senesnius standartus. Bala zino, nebent koks gudrus perflashinimas naujas padetu, nes ju failine sistema tiesiog nemoka skaityti informacijos is failo, esancios toliau nei 1024M ...
Dauguma senesiu grotuvu nemoka skaityti failu didesniu nei 1GB, susije su programiniu apribojimu pagal senesnius standartus. Bala zino, nebent koks gudrus perflashinimas naujas padetu, nes ju failine sistema tiesiog nemoka skaityti informacijos is failo, esancios toliau nei 1024M ...
Sekmes,
Egidijus
Xa xa, taip ir maniau jau uš pradžių Aš apie tai mąsčiau, bet perflashin't kogero neina arba nežinau kaip. Būtų dar kokia RS232 sąsaja, tada galima bandyti
Na ne perflešinti reik, bet pabandyti surasti naujesnę firmware versija. O atnaujinimas bent jau sony, vido ir dar kai kurių grotuvų atveju daromas į diską įrašytu *.bin (ar kitokio) failo paleidimu įjungus grotuvą su disku.
VIDO teko daryt su RS232 laidu per PC. Dėl Sony ir kitų nežinau. Bet dėkui, reikia pasibandyt paieškot naujasnės versijos. Tik kaip žinot kokia dabar versija?