|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 21, 13:12. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Elektronika žaliems » Dėl TS-E2090
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Re: Dėl TS-E2090 |
Parašytas: 2010 08 16, 13:41 |
|
|
|
Ir vėl kartojasi tie patys buki klausimai... |
|
|
|
|
|
Dėl TS-E2090 |
Parašytas: 2010 08 16, 14:10 |
|
|
|
nejaugi kas nors jau klausė dėl šitų garsiakalbių nes aš tai tokios temos neradau, nors tikrai ieškojau. |
|
|
|
|
|
Re: Dėl TS-E2090 |
Parašytas: 2010 08 16, 14:12 |
|
|
|
Bet kokia TDA'shke veikianti nuo 12V. Sinusinio galingumo is 12 V neispausi be papildomo keitiklio. Bet jei naudosi masinoje tai pilnai pakaks. |
|
Paskutinį kartą redagavo kionig, 2010 08 16, 14:23. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
|
Dėl TS-E2090 |
Parašytas: 2010 08 16, 14:15 |
|
|
|
GaRn rašo: |
nejaugi kas nors jau klausė dėl šitų garsiakalbių nes aš tai tokios temos neradau, nors tikrai ieškojau. |
Px kokie tie garsiakalbiai, iš 12V vistiek nieko doro nebus. |
|
|
|
|
|
Dėl TS-E2090 |
Parašytas: 2010 08 16, 14:20 |
|
|
|
aš truputi blogai paklausiau gali but kad per trafus ir 40v itampa ateitu stiprintuvui bet kad nuo akumo 12v eitu pajungt. |
|
|
|
|
|
Dėl TS-E2090 |
Parašytas: 2010 08 16, 14:25 |
|
|
|
aš truputi blogai paklausiau gali but kad per trafus ir 40v itampa ateitu stiprintuvui bet kad nuo akumo 12v eitu pajungt. |
Teks daryti keitikli. Vargu ar su tokiais klausimais sugebesi. Yra maitinimo saltiniu skyrelyje aptarta nemazai ta tema. |
|
|
|
|
|
Dėl TS-E2090 |
Parašytas: 2010 08 16, 14:42 |
|
|
|
Nu tai galvok tu turi du garsiakalbius. O stiprintuvas tik mono ? Logiska ? Geriau susirask kokia mage is sroto ir issilupsi pigiai visa mikre. Bet dar klausimas kur ta stiprintuveli naudosi ? |
|
|
|
|
|
Dėl TS-E2090 |
Parašytas: 2010 08 16, 14:47 |
|
|
|
Man reikia du garsiakalbius pajunkt bet pagalvojau kad butu galima du tokius stiprintuvus daryt. O naudsiu tai dar nezinau kur tiesiog nuo 12v akumuliatoriaus norejau junkt arba nuo kompiuterinio maitblokio. Nes neradau nieko panašaus kad butu sterio. |
|
|
|
|
|
Dėl TS-E2090 |
Parašytas: 2010 08 16, 15:19 |
|
|
|
Man reikia du garsiakalbius pajunkt bet pagalvojau kad butu galima du tokius stiprintuvus daryt. O naudsiu tai dar nezinau kur tiesiog nuo 12v akumuliatoriaus norejau junkt arba nuo kompiuterinio maitblokio. Nes neradau nieko panašaus kad butu sterio. |
Velgi reikia mastyti. Nereikia isradineti dviracio darant is dvieju atskirai. Yra gatavu mikriu su stereo. Nebent turtingi tavo tevai yra kai gali vienai mikrei moket po 35 lt
Sakau geriausia srote susirask mage ir turesi gatava stipra. |
|
|
|
|
|
|
Dėl TS-E2090 |
Parašytas: 2010 08 16, 15:37 |
|
|
|
nu bet kad taip nelabi įdomu man net į šrota nereiktų važiuot garaže 3 mages nenaudojamos guli. Nu aš turiu pasidare kelis TDA1554 stiprintuvus dar nebandziau bet nuo jo tikriausiai grotu šitie garsiakalbiai bet juos pilnai neišnaudos man reikia bent kiek galingesnio stiprintuvo už TDA1554 tikriausiaii desiu į mašina šituos garsiakalbius jungsiu nuo mašininio akumulatoriaus ir nuo telefono klausyčiau muzika pria kokia ežeriuko |
|
|
|
|
|
Dėl TS-E2090 |
Parašytas: 2010 08 16, 15:53 |
|
|
|
tau tos tda1554 per akis o jei reikia kazko galingesnio tai mastyk apie kamazini akumuliatoriujei nuo 12 tai geriau jau imk koki masinini stipriaka. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
|
|
Dėl TS-E2090 |
Parašytas: 2010 08 16, 15:54 |
|
|
|
nu bet kad taip nelabi įdomu man net į šrota nereiktų važiuot garaže 3 mages nenaudojamos guli. Nu aš turiu pasidare kelis TDA1554 stiprintuvus dar nebandziau bet nuo jo tikriausiai grotu šitie garsiakalbiai bet juos pilnai neišnaudos man reikia bent kiek galingesnio stiprintuvo už TDA1554 tikriausiaii desiu į mašina šituos garsiakalbius jungsiu nuo mašininio akumulatoriaus ir nuo telefono klausyčiau muzika pria kokia ežeriuko |
Tau kiek dar kartų reikės kartot, kad iš 12V daugiau galios nebus, nepriklausomai nuo to kokią mikroschemą dėsi ?
Teoriškai (idealiom sąlygom) 12W neiškraipyto garso ant kanalo prie 4om garsiakalbių ir tai VISKAS. |
|
|
|
|
|
|
Dėl TS-E2090 |
Parašytas: 2010 08 16, 15:59 |
|
|
|
Evaldas_S rašo: |
Tau kiek dar kartų reikės kartot, kad iš 12V daugiau galios nebus, nepriklausomai nuo to kokią mikroschemą dėsi ?
Teoriškai (idealiom sąlygom) 12W neiškraipyto garso ant kanalo prie 4om garsiakalbių ir tai VISKAS. |
Cia jaunysteje persergama ta watomanija |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|