|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 04, 13:58. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » Prasau patarimo del koloneliu
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
 |
Prasau patarimo del koloneliu |
Parašytas: 2010 07 24, 20:33 |
|
|
|
Taigi nutiko taip kad netikėtai gavau dovanų porą savadarbių kolonėlių . Kadangi niekada neesu turėjęs jokių kolonėlių apart kompiuteresms skirtų sistemų kur viskas integruota ir tereikia įkišt laidą į garso plokštės išėjimą nežinau kaip dar man jas prisijungti į kompiuterį kiek ko reikia ir kiek tai kainuos , bei ar verta man su jomis vargti.
Abiejose kolonėlėse sudėti garsiakalbiai(buvau išsiardęs kad pasidarytų kieknors aiškiau): Tonsil GTC 8/100 , Tonsil GTC 10/60 , Visaton ws 20e ir filtrai Raveland CHX3128.
Taigi norėčiau paklaust kokio man reikėtų stiprintuvo kokių laidų ir pan kad galėčiau prisijungti jas prie kompiuterio arba/ir dvd grotuvo ir kiek visa tai kainuotų ir ar verta jūsų nuomone tai daryt , bei į kokią mažiausią sumą būtų įmanoma sutilpt nes tikrai labai striuka su pinigais ?
 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2010 07 25, 15:22 |
|
|
|
Ačiū labai už atsakymą.
Kabelio radau garaže tokio čia varinis man rods 5mm panašu kad garso aparatūrai ir skirtas pajungt tad jį ir naudosiu.
O dėl dviejų trijų šimtų stiprintuvui tai tiek tikrai negaliu sau leist nes striuka su pinigais norėčiau kaip nors sutilpt į 100a , tad mastau pirkt kokį seną rusišką stiprintuvą tik nežinau ar eis man su juo viską pasijungt nes ten tos senoviškos jungtys būna , arba gal būtų galimybė nusipirkt mašininį stiprintuvą ir panaudot jį? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 07 25, 19:24 |
|
|
|
paziurek skelbimus. Francas kazka uz 80Lt parduoda. Pigiau ir rusisko nebus, nebent ilgai ieskot.
Automobilinis tiktu, bet jam reik 12V maitblokio su 10-20A srove. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 07 25, 23:11 |
|
|
|
Dar kartą ačiū už atsakymą, greitu laiku manau turėčiau pasijungt ir klausytis bandysiu ryt to maitinimo bloko elektros prekėse pažiūrėt. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 07 26, 00:07 |
|
|
|
PonasKlebonas rašo: |
Dar kartą ačiū už atsakymą, greitu laiku manau turėčiau pasijungt ir klausytis bandysiu ryt to maitinimo bloko elektros prekėse pažiūrėt. |
Geriau paimk 300w ATX maitinimo bloką, bus ir pigiau ir taip pat gerai  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 07 26, 00:20 |
|
|
|
Kaiptik turiu namie 350w maitbloki iš seno kompo bet ten molex jungtys ir i mb jungtis nežinau ar sugebėčiau pasijungt aš jį prie to stipriaus |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 07 26, 09:30 |
|
|
|
aisku kad sugebetum, visus molexus pjauk zemen, geltonus visus i kruva, visus juodus i kruva, ir prie stipriako junk, o jei senas maitblokis, tai budavo arba tiesiogiai per jungtuka paleidziamas , arba jei naujesnis, tai toj jungty kur i motinine kisasi, ten du laidus uztrumpini ir pasileidzia, dabar nepamenu spalvu |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 07 26, 15:03 |
|
|
|
Ačiū jums visiems už atsakymus kolkas dar pabandysiu susiveikt paprasta buitinį stiprintuvą ,o jei jau mašininis variantas bus pigesnis bandysiu mesitraut iš jo tik kolkas nežinau kaip ten su galia nes man kaip ir reiktų kad būtų bent 2x50 w prie 8omų o ten viską rods prie dviejų rašo . |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 07 26, 16:07 |
|
|
|
Na kainos pas ji man tikrai priimtinos kai galiu sau tiki iki 100lt leist tik va kad jis vilniui o as marijampolej ir pasirinkt sunku kai specifikacijos nesurasytos o ten tu pigesniu ne google neranda , nes man kai dar visai pirma tokia garso sitema tj reiktu visko lb konkreciai kad nepaslysciau. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 07 27, 14:08 |
|
|
|
Atsirado pasiūlymas pirkt radiotehnika y 101 kaip manot užtektų jo kolonėlėm ir ar nekiltų didelių problemų nes kiek pasiskaičiau dar apie jį tai tikrai labai peikiamas visur? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 07 27, 14:56 |
|
|
|
PonasKlebonas rašo: |
Atsirado pasiūlymas pirkt radiotehnika y 101 kaip manot užtektų jo kolonėlėm ir ar nekiltų didelių problemų nes kiek pasiskaičiau dar apie jį tai tikrai labai peikiamas visur? |
Stiprintuvas ne stebuklas, bet jei veikiantis tai tokiam melomanui kaip tu bus tikrai geras. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |