|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 08, 08:39. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » stereo lm 3886
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
stereo lm 3886 |
Parašytas: 2010 07 24, 14:33 |
|
|
|
pamaciau kad daug kas rekomenduoja daryti stiprintuva su lm3886. uzsimaniau ir as, bet man jo reik stereo, tai gal kas galetu pasakyt kaip jy http://circuit.lt/?section=sch&page=lm3886t padaryt stereo? suprantu kad reik du gamint, bet kaip poto viska sujunginet? ar reikia trafo ir jei reikia tai kokio? dekui isanksto |
|
|
|
|
 |
stereo lm 3886 |
Parašytas: 2010 07 24, 14:57 |
|
|
|
daryk su LM3875, paprastesnis truputi.palyginus groja taip pat. tau reikes trafo su dviem antrinemis, diodu tiltelio:vieno arba dvieju, potencas ir visokie niekuciai kaip jungikliai ir pan. dvi tokias plokstes susirenki ir viskas-turi stereo.
http://www.wardsweb.org/audio/gainclone.html |
|
|
|
|
 |
 |
stereo lm 3886 |
Parašytas: 2010 07 24, 15:35 |
|
|
|
tomixas rašo: |
daryk su LM3875, paprastesnis truputi.palyginus groja taip pat. tau reikes trafo su dviem antrinemis, diodu tiltelio:vieno arba dvieju, potencas ir visokie niekuciai kaip jungikliai ir pan. dvi tokias plokstes susirenki ir viskas-turi stereo.
http://www.wardsweb.org/audio/gainclone.html |
As noriu gamint su 3886, tik nezinau ka dar rejk pajungt kad butu stereo. Vieno kanalo tai lengva butu pasigamint, bet man reik dvieju, delto ir klausiu kaip jas sujungt, koky maitinima naudot, ar det dar kondiku, koky trafa ir pns. Gal kas turit schemute stereo, su visajs trafais ir tilteliais? Nes as apie tuos trafus ir tiltelius nieko nezinau |
|
|
|
|
 |
stereo lm 3886 |
Parašytas: 2010 07 24, 16:19 |
|
|
|
tai jeigu jau nieko nežinai, tai gal ir nedaryk nes daug kainuos klaidos - bus paprasčiau nusipirkti jau veikiantį tokį stiprintuvą. |
|
|
|
|
 |
stereo lm 3886 |
Parašytas: 2010 07 24, 17:31 |
|
|
|
ekonominis variantas buna tada kai pasirausi savo elektronikos dezeje ir is rastu elementu sulituoji. atrodo paparastas daiktas bet kaina susidaro. trafas, kondikai, korpusas,diodai tilteliui, radiatorius ir kitos smulkmenos.
darant is pigiu detaliu kainuos virs 100 tai tikrai.
LM3875 beveik tas pats.
kaip padaryt stereo. viena tokia plokste yra mono. pasidarai antra- turi stereo. jos tarpusavyje susietos tik bendru maitinimo saltiniu. visakas.pirmadieni kai busiu darbe isimsiu archyva gainclone, su schemom ir taip toliau. |
|
|
|
|
 |
 |
stereo lm 3886 |
Parašytas: 2010 07 24, 19:14 |
|
|
|
ekonominis variantas buna tada kai pasirausi savo elektronikos dezeje ir is rastu elementu sulituoji. atrodo paparastas daiktas bet kaina susidaro. trafas, kondikai, korpusas,diodai tilteliui, radiatorius ir kitos smulkmenos.
LM3875 beveik tas pats.
|
Kaip tu galvoji, ar jis išviso turi kokių detalių, jei tokius klausimus uždavinėja? Jis net mirksiuko nesurinktų iš dviejų tranzų 4 varžų ir 2 kondikų, o ką jau kalbėti apie stiprintuvą... Kur dar pavojus susižeisti ar sugadinti detales visas... Kada tie mažiai pasimokys... REIKIA PRADĖTI NUO MAŽŲ PROJEKTŲ, tarkim mirksiuko, bet prieš tai reikia žinoti labai daug, kitaip tas gaminimas bus bevertis...  |
|
|
|
|
 |
 |
stereo lm 3886 |
Parašytas: 2010 07 24, 20:27 |
|
|
|
as aplamai kalbejau apie apie zmogu kuris turi detaliu ir apie zmogu kuris viska pirks parduotuveje. paskaitys pora savaiciu forumus, projektus, pasidomes schemomis. nusipirks lituokli, fliuso, lydmetalio ir ismoks lituot- iseis gal atsargiai darant... |
|
|
|
|
 |
 |
stereo lm 3886 |
Parašytas: 2010 07 24, 22:52 |
|
|
|
Ba1tuks rašo: |
LM3875 beveik tas pats.
|
Kaip tu galvoji, ar jis išviso turi kokių detalių, jei tokius klausimus uždavinėja? Jis net mirksiuko nesurinktų iš dviejų tranzų 4 varžų ir 2 kondikų, o ką jau kalbėti apie stiprintuvą... Kur dar pavojus susižeisti ar sugadinti detales visas... Kada tie mažiai pasimokys... REIKIA PRADĖTI NUO MAŽŲ PROJEKTŲ, tarkim mirksiuko, bet prieš tai reikia žinoti labai daug, kitaip tas gaminimas bus bevertis...  |
Nu blyn as lituot moku, esu litaves kelis stiprius. Ir db tik noriu suzinot kaip man juos abu mono sujungt kad gauciau stereo? Kur kokius trafus dar tarp ju junkt, koki maitinima junkt, ir pns. Nepirmas cia jau mano gaminys, bet jau vienas is rimtesniu, ir tiesiog noriu suzinot kaip juos sujungt. O del radiatoriaus tai man bedu nera, nes galiu nemokamai gaut, o korpusa galiu pasigamint is likusiu ploksciu po statybu. Visokius daiktus kaip lituoklis, alavas, laidai, plokste, esdiklis ir panasiai, turiu. |
|
|
|
|
 |
 |
stereo lm 3886 |
Parašytas: 2010 07 25, 02:50 |
|
|
|
kinorix rašo: |
Nu blyn as lituot moku, esu litaves kelis stiprius. Ir db tik noriu suzinot kaip man juos abu mono sujungt kad gauciau stereo? Kur kokius trafus dar tarp ju junkt, koki maitinima junkt, ir pns. Nepirmas cia jau mano gaminys, bet jau vienas is rimtesniu, ir tiesiog noriu suzinot kaip juos sujungt. O del radiatoriaus tai man bedu nera, nes galiu nemokamai gaut, o korpusa galiu pasigamint is likusiu ploksciu po statybu. Visokius daiktus kaip lituoklis, alavas, laidai, plokste, esdiklis ir panasiai, turiu. |
Jei jau esi litavęs kelis stiprius, tokių klausimų kilti neturėtų. Turiu pasigaminęs su LM3875 (nuo LM3886 skiriasi tuo, kad neturi Mute funkcijos), gali žvilgtelėti mano puslapiuky, net schemų nereikia, kad pamatytum, kaip viskas paprastai sujungta. Galiu ir parduoti už du Daukantus - gero daikto mažiau nei už savikainą parduoti neapsimoka. |
|
_________________ Džiaugiuosi tuo, ką turiu! |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|