|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 02, 13:29. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Apsaugos ir valdymo sistemos » Nuoseklus keliu davikliu jungimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
|
Nuoseklus keliu davikliu jungimas |
Parašytas: 2011 03 04, 09:27 |
|
|
|
Sveiki,
Norejau paklausti kaip jungti 3 daviklius i viena zona. Tarkim ateina du laidai is centrales ir reikia pereiti 3 daviklius. 1-judesio, 2-duru magnetinis, 3-seismini ir grizti atgal i centrale.
Kaip atrodytu schemute?
Kiek suprantu reikia jungti nuosekliai, bet man nesuprantama kur turi jungtis laidas isejes is 3-seisminio daviklio ar sugrizti i centrales laida tiesiai ar per judesio davikli? Kurioje vietoje varza reikia deti?
Del maitinimo tai viska suprantu raudonas, juodas laidai viskas veikia lygiagreciai.
Signalizacijos blokas pas mane XP-400. As nutiesiau du laidus is centrales esancios bute i rusi. Ten noriu padaryti viena atskira zona valdoma is buto su 3 mano auksciau isvardintais davikliais.
Buciau labai dekingas uz pagalba |
|
|
|
|
|
|
Re: Nuoseklus keliu davikliu jungimas |
Parašytas: 2011 03 04, 16:25 |
|
|
|
Andrius3500 rašo: |
Sveiki,
Norejau paklausti kaip jungti 3 daviklius i viena zona. Tarkim ateina du laidai is centrales ir reikia pereiti 3 daviklius. 1-judesio, 2-duru magnetinis, 3-seismini ir grizti atgal i centrale.
Kaip atrodytu schemute?
Kiek suprantu reikia jungti nuosekliai, bet man nesuprantama kur turi jungtis laidas isejes is 3-seisminio daviklio ar sugrizti i centrales laida tiesiai ar per judesio davikli? Kurioje vietoje varza reikia deti?
Del maitinimo tai viska suprantu raudonas, juodas laidai viskas veikia lygiagreciai.
Signalizacijos blokas pas mane XP-400. As nutiesiau du laidus is centrales esancios bute i rusi. Ten noriu padaryti viena atskira zona valdoma is buto su 3 mano auksciau isvardintais davikliais.
Buciau labai dekingas uz pagalba |
Varza gali deti bet kur toj nuoseklioj linijoj, bet dedama i paskutini davikli (toliausia nuo centrales pagal kabeli), kad butu apsaugotas ir pats kabelis nuo uztrumpinimo (sabotazas).
Laidas iseina is centrales, apeina visus daviklius(paskutinis su varza) ir grizta i centrale |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 03 07, 14:48 |
|
|
|
Vienos varzos principu tai varza gali det bet kur. Paleidi viena laida iki pat paskutinio daviklio o kita laida karpai nuoseklei kiekvienam davikliui. Dvieju varzu principu truputi sudetingiau;) |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 03 08, 21:21 |
|
|
|
Micro rašo: |
Vienos varzos principu tai varza gali det bet kur. Paleidi viena laida iki pat paskutinio daviklio o kita laida karpai nuoseklei kiekvienam davikliui. Dvieju varzu principu truputi sudetingiau;) |
Jei varza centraleje tai gaalima paprasciausiai uztrumpint daviklius, centrale varza matys, bet davikliai nebeveiks. Zinoma, reikia zinot laidu spalvas ir t.t., tingiu ir sneket, kaip daroma |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|