|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 23, 23:42. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Akustika » Pjezo piscialkos :)
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
|
|
Pjezo piscialkos :) |
Parašytas: 2005 05 28, 22:48 |
|
|
|
tai va cia pamenu buvo visad labai peikiamos piscialkos del skambesio ir giriamos del savo jautrumo pigumo ir galios
http://www.milgreta.lt/eshop/catalog/product_info.php?cPath=71_74&products_id=5694&milsid=29cad1abfb311ca703f086a3c4758bd4
tai va sian turejau atliekama 10lt tai nupirkau tokius du pjezikus nu gryztu as namo pajungiu juos nuosekliai 1mkf kondikui elektrolitui (laikinai) ir duodu garso pirmas yspudis tai kad tikrai jautrumas didelis, bet kai cia visi sake kad kazka kokybe ir t.t. na ka as galiu pasakyti, man asmeniskai arba as be ausu arba man perdaug auksti patinka, nes su equalaizeriu bisky nuemiau aukstu kad taip nepiscialintu ir liux. uz mano technics kolonkese stovincius popierinius(4cm skersmens) tai zymiai graziau ciksi. uzsileidziu koky vangely, tai kiekviena vamzdely kiekviena lekstute girdziu ko negirdziu su kitom kolonkem ir aplamai dar nebuvau girdejes kad taip graziai, aiskiai(na kol nebuvau sumazines buvo peraiskiai ) grotu auksti, na gal man patinka bisky ryskesni auksti... nzn. bet jie tikrai ne astrus...
a ir dar patiko kad kai kali dugna, priesingai nei dinaminiai jie nesuvelia aukstu y cypesy o visvien aiskiai ciksi... na palieku savo nuomone teisti jums, bet man tikrai patiko... |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 05 29, 11:07 |
|
|
|
hmmm gal man "geros" papuole piscialkos arba "GEROS" ausys is dievo, arba as jau per garsiai muzika megstu klausyt, nes man patinka kai galva bisky svaigsta...(aisku daugiau kaip 30min tokioj busenoj netveriu) |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 05 29, 11:49 |
|
|
|
as vakar viena cika nusipirkau uzu 50Lt dabar kaiptik klausausi.. sudas o ne auksti gal tie tavo pioneeriai bisky suvaryti... |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 05 29, 11:54 |
|
|
|
Juk sitos pjezo piscelkos skirtos igarsinimo sistemoms, o ne graziam muzikos klausimuisi namie. Pabandykit gauti kazka gereu skambancio, tokios pacios galios uz panasia kaina |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 05 29, 11:55 |
|
|
|
doom bisky nesupratau ka parasei...tipo nusipirkai vakar aukstu ir tau jo grojimas nepatinka? ar parasei kad va tipo as ir vakar nsusipirkau... o tipo pjezo levas skambesys.
pas mane technics, ne jos nesuvarytos, nes ten tevo o tevas ramiai muzikyte klauso ne popsa... |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 05 29, 13:56 |
|
|
|
butent, nusipirkau pjeza ir desimtbalei sistemoj jo skambesi vertinciau 3+ |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 05 29, 14:17 |
|
|
|
na, nezinau , man patinka tas jo aiskus grojimas, aisq reikia siek tiek apriboti nes atrodo lyg zviegtu, beto jei dedi kokiu 4mkf konda tas pats, pabandyk su 1mkf arba 0.5mkf |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 05 29, 15:55 |
|
|
|
Geduxas rašo: |
hmmm gal man "geros" papuole piscialkos arba "GEROS" ausys is dievo, arba as jau per garsiai muzika megstu klausyt, ) |
arba tu neklauses gerai skambancios aparaturos... ir net neisivaizduoji kaip turi skambeti muzika. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 06 04, 01:21 |
|
|
|
Kaip garso filtra panaudojo... |
|
_________________ Dumai pradedant, taciau geri rezultatai baigiant... |
|
|
|
|
Parašytas: 2005 08 07, 05:49 |
|
|
|
O vat ydomu ar pjiezo piscialkom reikalingi filtrai ar ne?Jei taip,tai kaip juos paskaiciuot?Pajungus be nieko tai labai astrus skambesys,ir vidutiniai lenda.Be to,buvo pas mane toks uz 5LT tiesiai be filtro pajungtas,ir kai trumpam gavo didelio garso,tai sakytum ji pramuse:
skambesys niekuo nepasikeite,bet tik ji prijungus stipras susizadina(zyze ir kaista,banziau an kitu stipriu-tas pats).Ir kas keisciausia,kazkaip sugalvojau pajungti jam nuosekliai rite(~20 viju ant oro) ir vel tvarka,stipriakas nesizadina!Kas cia tam garsiukui galejo nutikti? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 08 07, 13:04 |
|
|
|
Nu tai cia stiprintuvo gamybos spragos jei zadinasi... |
|
_________________ Niekas nera taip paprasta, kaip atrodo |
|
|
|
|
Parašytas: 2005 08 07, 13:38 |
|
|
|
Darka, o kad stiprintuvo isejime reikia droseliuka statyti neteko girdeti? http://www.elparadise.com/schemi/lm3875.asp
Toks droselis apsaugo stiprintuva nuo talpumines apkrovos. Pjezo garsiakalbiai turi gan dideli talpuma (keli tukstanciai pF), todel prastesni stipruntuvai kartais nuo ju megsta generuoti. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|