|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 11 22, 23:57. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » Radijos elektronika kvailioja
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Radijos elektronika kvailioja |
Parašytas: 2005 07 31, 21:07 |
|
|
|
|
Turiu tokia masinine radija SONY xr-c110 25x4 is to kas uzrasyta galima sprest jog ji silpna bet taip tikrai nera mano mama pries 8-10 metu pirko uz 1500 lt nu man nerealu . Dabar prie reikalo - uztrumpinau ja netycia bus pamoka kaip man. Kame cia reikalas kad ji nesudege ? Tiesiog visa elektronika pradejo kvailiot - ijungiu ja jiveikia po keliu sekundziu dingsta garsas, pradeda issijunginet, o poto dar ir cypt. Ar tai sutaisoma ? Jei taip tai kas be stiprintuvines mikr. cia galejo nusibombyt? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 08 05, 14:19 |
|
|
|
|
| Greiciausiai nukaleo galini stiprintuva...Ijungus mage jis kaista ir pradeda darytis stebuklai. Lupk ji lauk, tada gali pabandyti isijungt radijuka prisitaises ausines. Turetu buti viskas ok. Jei ne tai kreipkis...kuom galesim tuom padesim |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 08 06, 12:23 |
|
|
|
|
| Ten yra tik vienas stiprintuvas ir man keista jog ijungus radija dar 30s galima su ja ka nori daryti o po to isijungia apsauga. Ne nieks nekaista. Ten labai visko nedaug audio proc, dar 2 mikres, tiuneris kelios varzos. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 08 06, 14:18 |
|
|
|
|
| paziurek ar galinis stipras turi diagnostikos koja, jei turi tai ar ji prijungta? jei prijungta, tai su kuo nors stebek veiksmus ant diagnostikos kojos. jei kazkas ivyksta, tada problemos su stiprintuvu. paziurek ar gerai pritvirtinta prie radiko |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |