Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 04 29, 19:53. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Internetas teo. Neaisku man su network nustatimais:
Daugumą tinklo
vartotojų namuose turi dinaminį IP adresą. Naudokite dinaminį DNS, toki kaip
http://www.dyndns.com noredami prisijungti prie jūsų vaizdo įrašymo įrenginio per tinklą.
Tai man reikia sukurti interneto adresa, ar kaip?
STATIC IP, PPPoE arba DHCP. DHCP gali būti naudojamas tik prisijungimui per vidinį
tinklą, kai STATIC IP ir PPPoE gali būti naudojami kaip vidiniam taip ir išoriniam tinklui.
Naudokite mygtukus +/-, noredami pakeisti tinklo tipą.
· IP ADDRESS
Interneto IP adresas sistemai. Noredami gauti statinį IP adresą kreipkites į jūsų interneto tiekeją.
Manau niekur kreiptis nereikia del statinio IP adreso, o reikia kazka padaryti taip, o kaip nezinau
Internetas teo. Neaisku man su network nustatimais:
Daugumą tinklo
vartotojų namuose turi dinaminį IP adresą. Naudokite dinaminį DNS, toki kaip
http://www.dyndns.com noredami prisijungti prie jūsų vaizdo įrašymo įrenginio per tinklą.
Tai man reikia sukurti interneto adresa, ar kaip?
STATIC IP, PPPoE arba DHCP. DHCP gali būti naudojamas tik prisijungimui per vidinį
tinklą, kai STATIC IP ir PPPoE gali būti naudojami kaip vidiniam taip ir išoriniam tinklui.
Naudokite mygtukus +/-, noredami pakeisti tinklo tipą.
· IP ADDRESS
Interneto IP adresas sistemai. Noredami gauti statinį IP adresą kreipkites į jūsų interneto tiekeją.
Manau niekur kreiptis nereikia del statinio IP adreso, o reikia kazka padaryti taip, o kaip nezinau
Aciu
Nežinau smulkmenų, bet jeigu jungi per routerį tai dar gerokai reiks pasižaist su routerio nustatymais (portų forwardinimu). Beje kas per briedas apie dinaminį adresą ? Adresas turi būti statinis.
Nieko sudetingo, nusistatai vidinio tinklo adresa kokinori, o tada modemo roteri nustatai kad portu forwardas eitu i nustatyto DVR adresa. Kaip forwarda pasidaryti jei neesi dares pasigooglink nieko blatno. Jei dinaminis yra adresas ten kur dvr stovi, susivesk ddns laukus ( turetu knygeleje buti duota aprasymas ir ddns serveris nemokamas) ir psio, jungiesi prie DVRo is betkur.