|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 11 03, 07:39. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Maitinimo šaltiniai » kintamos lyginimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
kintamos lyginimas |
Parašytas: 2010 05 13, 08:42 |
|
|
|
|
| Sveiki.Esu naujokas, noriu paklausti.Darau akumu pakroveja,bet po lyginimo tiltelio itampa nukrenta apie 1v.Kame šaknys.O kur tada dauginimas iš 1,4.Ar tas 1,4 atsiranda kai idedi kondensatoriu?Gal kas galetu paaiškinti plačiau?Bučiau dekingas. :) |
|
|
|
|
|
 |
Re: kintamos lyginimas |
Parašytas: 2010 05 13, 09:13 |
|
|
|
|
| rutis rašo: |
Sveiki.Esu naujokas, noriu paklausti.Darau akumu pakroveja,bet po lyginimo tiltelio itampa nukrenta apie 1v.Kame šaknys.O kur tada dauginimas iš 1,4.Ar tas 1,4 atsiranda kai idedi kondensatoriu?Gal kas galetu paaiškinti plačiau?Bučiau dekingas.  |
Taip, 1,41 tik kai prijungi kondensatorių ir tik tada kai apkrovos srovė 0 arba labai maža. |
|
|
|
|
|
 |
kintamos lyginimas |
Parašytas: 2010 05 13, 09:24 |
|
|
|
|
| pajunk konda zinosi kiek akuma sersi jai masininem pakrovejui 14.2 pats tas o akuma kai kondas. |
|
|
|
|
|
 |
kintamos lyginimas |
Parašytas: 2010 05 13, 16:10 |
|
|
|
|
| Ačiū,už atsakymus.Po kondeko viskas gerai. |
|
|
|
|
|
 |
kintamos lyginimas |
Parašytas: 2010 05 13, 21:57 |
|
|
|
|
| Akuma maitinsiu nuo 15v iki 15,5 ribose,nes akumas neaptarnaujamas.14,2 tokiam yra mazai.Iki pilno pakrovimo su 14,2 reiks para kraut.Turiu fabricna pakroveja ,duoda apie 16v .Kraunu jau 5 metai pats ir dar kokie 5 kaimynai skolinasi.Nusiskundimu nebuvo.Jei idomu tai labai gera literatura tuo klausimu tik aisku rusiska.CHODASEVIC' Zariadnye ustroistva` |
|
|
|
|
|
 |
kintamos lyginimas |
Parašytas: 2010 05 29, 01:26 |
|
|
|
|
| Akumas pats, kaip didelio talpumo kondensatorius. |
|
|
|
|
|
 |
kintamos lyginimas |
Parašytas: 2010 05 29, 08:23 |
|
|
|
|
| rimasD rašo: |
| Akumas pats, kaip didelio talpumo kondensatorius. |
Ne |
|
|
|
|
|
 |
kintamos lyginimas |
Parašytas: 2010 06 18, 13:55 |
|
|
|
|
| Islyginus kintama turiu 460voltu. Man reikia 430. Kokia varza nuosekliai mestelti pliusui, kad numusti itampa. Bus maitinamos 4lempos 6n1p. dekui uz patarimus. Trafo skersti tikrai nenoriu. |
|
_________________ Tikėk formulėmis, tačiau pasitikėk tiktai savo ausimis. 864731477 |
|
|
|
 |
kintamos lyginimas |
Parašytas: 2010 06 18, 14:07 |
|
|
|
|
| Lituokime rašo: |
| Islyginus kintama turiu 460voltu. Man reikia 430. Kokia varza nuosekliai mestelti pliusui, kad numusti itampa. Bus maitinamos 4lempos 6n1p. dekui uz patarimus. Trafo skersti tikrai nenoriu. |
Nieko neatsitiks jei paliksi 460V, o su varža įtampa nenumušinėjama  |
|
|
|
|
|
 |
kintamos lyginimas |
Parašytas: 2010 06 18, 14:23 |
|
|
|
|
| Evaldas_S rašo: |
| Lituokime rašo: |
Nieko neatsitiks jei paliksi 460V, o su varža įtampa nenumušinėjama  |
dekui, paliksiu tokia na saulute man visai nejuokinga, jei nezinau tai nezinau, ka jau padarysi.... |
|
_________________ Tikėk formulėmis, tačiau pasitikėk tiktai savo ausimis. 864731477 |
|
|
|
 |
kintamos lyginimas |
Parašytas: 2010 06 18, 18:45 |
|
|
|
|
| As tik norejau pasizymeti tema, kad galeciau sekti ivykiu eiga. Ar yra kokie kitokie temos pasizymejimo budai, nelendant i gana keistu klausimu diskusija ? |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |