|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 08, 01:47. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Autoelektronika » Dujos i Safrane
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Dujos i Safrane |
Parašytas: 2010 05 25, 08:10 |
|
|
|
Ar imanoma sumontuoti duju paprasta iranga i Renault Safrane 92 m ,variklis 3l v6 ? Man keistai pasirode ,kad ten akseleratorius labai kietas ,kaip koks stabdzio pedalas , ar ten kartais ne elektrinis (potenciometras )?
Jei butu su torsiuku (paprastas) ,butu jautrus ,kaip visoms. |
|
_________________ Facebook = Facedumb |
|
|
|
 |
Dujos i Safrane |
Parašytas: 2010 05 25, 08:50 |
|
|
|
ten paprasta su trosu, manai jei kietas tai turi elektrinis but o nepaprasciau paimt ir paziuret butu. del duju tai montuoji ir vaziuoji |
|
|
|
|
 |
Dujos i Safrane |
Parašytas: 2010 05 25, 09:31 |
|
|
|
Kietumas priklauso nuo akseleratoriaus pedalo spyruokles  |
|
|
|
|
 |
Dujos i Safrane |
Parašytas: 2010 05 25, 10:33 |
|
|
|
Aisku,bet man nepatiko del to kietumo. pirkt tokios neatsimoka. Pakaba tvarkinga stabdziai irgi ,borto kompiuteris kalbantis vokiskai ,viskas elektra valdoma ,trukumai tokie : radiatorius kazkuom uztaisytas ,laiks nuo laiko reikia dapilt antifrifo ,nes truksta,langas nesidarineja vairuotojo pusej . Pastebejus tuos trukumus sako 100 galiu nuleisti ,daugiau ne. Radiatoriaus keitimas ir dureliu lango varikliuko, kainuotu daug daugiau
Turgui perkant ,jei patebi defektus (taip girdejau) ,Minusuojama is automobilio kainos ,kiek kainuotu ju keitimas. |
|
|
|
|
 |
Dujos i Safrane |
Parašytas: 2010 05 25, 10:41 |
|
|
|
Jei ausinimo sistema sukr.... su vandeniu ir miltukais, tai atsargiai- termostatas, abu radiatoriai gali biski pakainuot. |
|
|
|
|
 |
Dujos i Safrane |
Parašytas: 2010 05 25, 17:40 |
|
|
|
Maxxas rašo: |
Aisku,bet man nepatiko del to kietumo. pirkt tokios neatsimoka. Pakaba tvarkinga stabdziai irgi ,borto kompiuteris kalbantis vokiskai ,viskas elektra valdoma ,trukumai tokie : radiatorius kazkuom uztaisytas ,laiks nuo laiko reikia dapilt antifrifo ,nes truksta,langas nesidarineja vairuotojo pusej . Pastebejus tuos trukumus sako 100 galiu nuleisti ,daugiau ne. Radiatoriaus keitimas ir dureliu lango varikliuko, kainuotu daug daugiau
Turgui perkant ,jei patebi defektus (taip girdejau) ,Minusuojama is automobilio kainos ,kiek kainuotu ju keitimas. |
Ne tokiom senom griuvenom. |
|
|
|
|
 |
Dujos i Safrane |
Parašytas: 2010 05 26, 12:23 |
|
|
|
Griuvenom ,negriuvenom si defektais imti neatsimoka ,kaip paskui dar sukisti i ja ,neverta tokios pirkti. |
|
|
|
|
 |
Dujos i Safrane |
Parašytas: 2010 05 26, 20:22 |
|
|
|
na tokios tikrai neapsimoka ... jei perki sena auto tai jau geriau kuo maziau tu privalumu .... kuo paprastesne ... |
|
|
|
|
 |
Dujos i Safrane |
Parašytas: 2010 06 04, 08:34 |
|
|
|
gintarinis71 rašo: |
na tokios tikrai neapsimoka ... jei perki sena auto tai jau geriau kuo maziau tu privalumu .... kuo paprastesne ... |
Gryna teisybe .Jei koks borto kompas uzsilenks , nelabai gausi ,o jei gausi,tai nepigiai kainuos. |
|
|
|
|
 |
 |
Dujos i Safrane |
Parašytas: 2010 06 04, 21:58 |
|
|
|
tik pamanykit masina vos ne antikvarine (20 beveik) ir nori be trukumu gaut,y radiatoriu milteliu uz ~3lt, as kai audi pirkau rasodavo priekinis stiklas ipyliau miltuku ir po siandien nedingineja atifryzas, o del lango tai pas mane audinej nesidarinejo galiniai langai abu isardziau is vieno vandeny ispyliau rudeles aptryniau ir 4 metai be problemu
y toky lavona det nauja radiatoriu ir varikliuka nu atsiprasau... susiktam treciam guoliui pries ~4 metus pakelejas elektrinis 1500lt kastavo
kazkada turejau golfuka antra buvau uz 2200lt pirkes su juo pravaziavau apie2-3 metus pardaviau uz 720lt o i ji buvau papildomai sukises apie 1500lt, naujas radijatorius, visi 4 amortikai (monro), akumas, vandens pompa, stabdziu sistemos remontas, neapsimoka daryt rusisko biznio as neskaiciuoju laiko sugaisto kai vos ne kas menesy tekdavo glusa virit(lb duobeti keliai tuomet budavo)  |
|
|
|
|
 |
 |
Dujos i Safrane |
Parašytas: 2010 06 07, 12:50 |
|
|
|
valdasmarijonas rašo: |
tik pamanykit masina vos ne antikvarine (20 beveik) ir nori be trukumu gaut,y radiatoriu milteliu uz ~3lt, as kai audi pirkau rasodavo priekinis stiklas ipyliau miltuku ir po siandien nedingineja atifryzas, o del lango tai pas mane audinej nesidarinejo galiniai langai abu isardziau is vieno vandeny ispyliau rudeles aptryniau ir 4 metai be problemu
y toky lavona det nauja radiatoriu ir varikliuka nu atsiprasau... susiktam treciam guoliui pries ~4 metus pakelejas elektrinis 1500lt kastavo
kazkada turejau golfuka antra buvau uz 2200lt pirkes su juo pravaziavau apie2-3 metus pardaviau uz 720lt o i ji buvau papildomai sukises apie 1500lt, naujas radijatorius, visi 4 amortikai (monro), akumas, vandens pompa, stabdziu sistemos remontas, neapsimoka daryt rusisko biznio as neskaiciuoju laiko sugaisto kai vos ne kas menesy tekdavo glusa virit(lb duobeti keliai tuomet budavo)  |
As nebeskaiciuoju kiek sukises i Fiat ,o kai parduosiu ,mazai tegausiu... |
|
|
|
|
 |
 |
|
 |
|
 |