|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 16, 01:51. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Telefonija, tinklai, ryšio elektronika » ar yra naudojanciu "erdviu"interneta
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
ar yra naudojanciu "erdviu"interneta |
Parašytas: 2010 06 03, 13:00 |
|
|
|
butent plana 47lt/men iki 1Mb/s,idomu butu suzinoti atsiliepimus,koks realus greitis pastoviai buna nes tas ju issireiskimas "IKI"labai nekonkretus,gali buti 100,o gali buti ir 800kbps  |
|
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 06 03, 18:30 |
|
|
|
vytautas55 rašo: |
gali būti iki kokių 25% mažiau |
cia su kuo pakalbu tai vos ne ketvirtadaliu maziau,kad tik butu 25% tai dar sakyciau gerai,nes noriu kaime kazka isivest,o nera nei telekomo liniju nieko,tai belieka tik erdves,uztat ir idomu viskas  |
|
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2010 06 03, 20:16 |
|
|
|
vienkiemyje erdvės labai brangu |
jo vienkiemi skaiciau kad brangu,bet as nesuprantu koks skirtumas vienkiemis ar miestelis,sakyciau svarbu atstumas iki bazines stoties,jei tai bus labai toli,tai tik brangesnes irangos reiks signalui paimti ziurejau pagal ju zemelapi tai netoli miestelyje yra ta stotis,jei paemus tiesiogiai tai stotis uz 3-4km nuo manes,ir dar ankciau cia zmogelis buvo sudares sutarti ir kiek pamenu minejo kad uz tuos 47lt
yra kitas variantas,kai jie man sakys kad vienkiemis ir mokek virs 70,tai as jiem graziai atsakysiu,47lt ir normali greitaveika(arti 1Mbps),arba jusu paslaugu man nereikia
daznai suveikia sitas bajeris,kai pvz nueini i omnitel,ir tau papasakoja,o tu sakai kad tele2 pigiau ir einu pas juos,tada jie kazkaip atranda isimciu,kad pasirist klianta  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 06 03, 20:46 |
|
|
|
Kur dingo žmogelis? junkis nuo jo. |
zmogelis dabar gyvena visai kitur,o jam atjunge nes nemokejo ar kazkas ten buvo,tai as iranga pasilikes,bandau po truputi privatizuoti papigiai  |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2010 06 03, 21:06 |
|
|
|
Jakaz rašo: |
yra kitas variantas,kai jie man sakys kad vienkiemis ir mokek virs 70,tai as jiem graziai atsakysiu,47lt ir normali greitaveika(arti 1Mbps),arba jusu paslaugu man nereikia
daznai suveikia sitas bajeris,kai pvz nueini i omnitel,ir tau papasakoja,o tu sakai kad tele2 pigiau ir einu pas juos,tada jie kazkaip atranda isimciu,kad pasirist klianta  |
kaina priklauso nuo pasirinkimo galimybiu, jei erdves pas tave monopolistas tai ir kaina bus monopolistine. jei yra altrnatyvu tai gausi beveikm uz savikaina arba ir pagal dempingo kainas
siaip tai erdviu sistema yra gana decentralizuota ten nera bazines stoties, tai greitis velnias zino koks pas tave bus. Kol iki tavo namu daeis, paketai pereis daugybe stociu radibangomis.
gali buti beveik tikras kad greitis bus daug mazesnis nei sako ir daug prarandamu paketu ir didelis pingas. deja cia visu belaidziu sistemu trukumas nieko nepadarysi pries fizikos desnius. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 06 03, 22:09 |
|
|
|
O tu pasijunk tą įrangą ir apsidairyk aplink, būna visokių netikėtumų. |
ka nori pasakyt be jokiu slaptazodziu galiu pasimt kazka?siaip antena stovi ten pat kur erdviniai pakabino,neva signalas ten geras,as tai netikiu nes antena tiesiai i krumus bruzgus ir visokius medzius turetu i boksta be kliuciu ziureti pagal mane  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 06 03, 22:39 |
|
|
|
Slaptažodžiai nė prie ko, erdves vartotojus mato pagal mac adresą, taip, kad jei turėtum pažįstamą kuris ima netą iš to matomo bokšto, tai galetum pakaitomis ,kai jis nenaudoja, naudotis, jei žinoma signalo pakaktu. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 06 03, 22:50 |
|
|
|
kad nelabai cia yra,kas sutiktu tokias dalykais uzsiimti,o ir pasijungus,negi mane automatiskai pamatys,vistiek reiks suvest kazkur ta mac adresa,ir vest ne is lempos,o teisinga galiojanti ir t.t,ar kaip cia yra? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 06 03, 22:59 |
|
|
|
kad naudojanciu erdves cia neatsiranda,gal kas savaitgaliui paskolintu prisijungima pabandymui
o ar skirtumas yra,jei man mac'a duos pvz zmogus is kito lietuvos galo?
ar butinai turi but netoli manes? |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |