Elektronika.lt
 2025 m. kovo 2 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 03 02, 13:44. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Kompiuteriai, jų priedai, periferija » Acer aspire 1800 mires
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 11
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Acer aspire 1800 mires
PranešimasParašytas: 2010 06 07, 22:54 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
gugutm
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
sveiki
turiu si senuka ir jis man mire viena diena nebeisijungia,
isijungia keliom sec tik, ir vel issijunge as pirkau si kompa su sia problema, man vienas zmogus sutvarke, bet gaila, nemaciau kuri jis komponenta pakeite, bet cia tikrai taspats velnias manau, as turiu isardes ji jei reikia kam foto galiu laisvai ikelt , galiu komponentus surasyt pinai, kiek iseina voltu , gaila as esu zalias biski hardware ir nezinau nuo kur pradet ieskot problemos, gal kas galetu patart, nes sulauzyt daugiau tikrai nieko nesulauzisiu, zinau siektiek ka reikia, nes vasara dirbau kompiuteriu pardeja del expirence, uk, dar turiu karsto oro stotele tai komponentus pasikeit tikrai nebus problema tik duokit kabliuka koki, nuo kur man pradet tikrint komponentus ir kaska panasaus, dekui
 Acer aspire 1800 mires
PranešimasParašytas: 2010 06 08, 09:41 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
alsis
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
te kabliuka...patikrini 19v , budincias 3v ir 5 v
 Acer aspire 1800 mires
PranešimasParašytas: 2010 06 08, 19:01 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
gugutm
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Sveiki malonu labai kad atsaket i mano klausim, bet ar galit aiskiau, as galiu nufotkint motinine, o jus galit mazdaug pazimet kur tikrinti?
 Acer aspire 1800 mires
PranešimasParašytas: 2010 06 08, 19:57 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
gugutm
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
arba galiu surasyt komponentu vardus ir tada jus mazdaug pasakytumet kur i kuri zet?
 Acer aspire 1800 mires
PranešimasParašytas: 2010 06 08, 21:02 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
alsis
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
matysi didelius droselius.pajunk maitinima i kompa ir matuok visus is eiles,turetum rast ir 3v ir 5v.isimk visus ramus prosus hdd ir ,t,t..plika basa motina.zinok cia nera taip paprasta kaip tau atrodo.siaip POST kortos reikia,ikisai ir daug aiskiau kas ten su kompu darosi
 Acer aspire 1800 mires
PranešimasParašytas: 2010 06 08, 22:09 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
gugutm
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Alsis as zinau kad cia nera taip paprasta, tikrai zinau, as dirbau su kompais tris menesius as ismokau basic tik, windows visados mokejaus, bet su hardware vienas zmogus dirbdavo ir viskas , tai kiek matidavau ir viskas nes jis neaiskindavo, labai daug, todel ir turiu siek tiek pasitikejimo apsijimt si darba, musiau kad tik su tavo pagalba, nes tu vienintelis siuo momentu tik atsiliepiai i mano pagalba,

Stai mano acer plokstes nuotrauka

http://yfrog.com/j3dscf3604uj

matavau isijunges 20v is visu galu nes kiek tu sakiai matisi didelius troselius taip as juos labai gerai matau ir ismatavau , kai isijungiau ant 20v man nieko nekilo, taip sakant 0 bet kai tikrinau ant nuotraukoje pazimejau su Multimeter, kai koponentas veikia dazniausiai pipse, tai man nepipsejo o rode srove 071 ir viskas

http://yfrog.com/jbdscf3612tj

nepik nemoku kaskaip ikelt fotkes normaliai
 Acer aspire 1800 mires
PranešimasParašytas: 2010 06 09, 08:48 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
alsis
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
pirma jieskok tu 3 ir 5 v jei ju nera ziurek kodel nera,ziurek kas jas daro
 Acer aspire 1800 mires
PranešimasParašytas: 2010 06 09, 17:17 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
gugutm
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
ta prasme man reikia isijunk Multimeter ir isijunkt 20v ir ieskot iskur istekes 5v arba 3v? ar man pasirint ta kita , per kuri gavau 071? ir ikist i kist kurnors laida juoda kad butu tipo ground o su pliusiniu, raudonu ieskot, 3v arba 5 ? bet nuo kur man pradet ieskot, ant kokiu komponentu ziuret, ant tu tokiu juodu kur turi 8 kojelias taip?
 Acer aspire 1800 mires
PranešimasParašytas: 2010 06 09, 19:35 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
alsis
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
juodas ground pastoviai,ijungi 20v.ir ieskai ant droseliu,(tokie dideli kvadratiniai)ant ju paprasciau.maziau sansu kad ka nors uztrumpinsi,(tu vistiek jo nesutvarkysi,bet mokinkis,niekas negime mokedamas)
 Acer aspire 1800 mires
PranešimasParašytas: 2010 06 10, 02:14 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
gugutm
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
aciu uz palaikima ir uz patarimus, jo niekas negime protingu, o del mokimosi, labai noreciau, bet nezinau kur susirast kokia vieta cia pas anglus, nes as UK gyvenu, tai sakau nezinau kur cia susirast ka kad galeciau ismokt ta electronika, dabar apie tuos droselius, buk geras duok pavizdi, nes as tikrai esu pasimetes, manau kad kalbejai apie tuos zalius bet ju tik du ir as is ju neisgavau nei gramo voltu, bet dabar pradedu kirsti kad tu apie kaska kita sneki, tai jei gali uzmesk kokia nuotrauka, kaip jie mazdaug atrodo, beto visai neatsisakiciau pabendraut per skype, kad nereiketu man laukt jusu ats ?

Mano skype oslinux5555 jie norit pasikvieskit, aisku jei jus norit.
dekui Alsis
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
LEGO
Mänguköök, mudelautod, nukuvanker
KCD2 Mods
Installing KCD 2 Mods, KCD 2 Guides, KCD 2 Cheats
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
GTA 6 Wiki
GTA 6 Map, GTA 6 Characters, GTA 6 News
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
FS25 Mods, FS25 Tractors, FS25 Maps
fs25mods.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps