Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 18, 04:57. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
as taipat stipriui naudoju kompo maitinimo saltini ir viskas labai gerai stipriaus garso kokybe zymiai geresne negu nuo trafo bet zinoma jis maitina tik stipriu kompo ne
tuikrai neapsimoka, nes koks pc maitekas bebutu galingas, stiprintuvas ims gana daug ties piku, kas gali atsil;iepti visos sistemos, o ypac hdd veiklai. Jau daaaaug geriau susiorganizuot paprasciausia maitinima is transformatoriaus ir diodu tiltelio
Aisq... Kiek supratau geriau maitinti atskirai vien tik stipra, o jai tas antras maitekas bus irgi PC maitblokis tik kitas as toki sena turiu dar viena 230W gi uztex... ir nemaisys viens kitam
_________________ Nera taip blogai, kol nezinai pasekmiu
Nu keik man zinoma taij PC maitblokiai nelabai tinka garsostipritnuvams. Juose gan daug triuksmu. Jeigu 12v ir GND taijdar is bedos tinka bet jei reikia ir -12v taijcia nlb jau:)paziurekitkiek amperu parasyta +12 ir -12
-12 dazniausiai buna 0.xx A ;)Bent cia tuose maitblokiuose kuriuos turejas esu Ar nepraprasciau butu susisukti trafa, o jeidar tau taip bootinai kompe riekai taijgali ir i komap isikis,tik igrusk i kokia skarda trafa.
ne tik su triuksmais butu problemu, ne tam skirti pc maitblokiai, jie ne nespeja pagal stiprintuvo poreikius didintis atiduodamos sroves. man 200W pc maiteko neuzteko ismaitint 18W stiprintuvo
ne tik su triuksmais butu problemu, ne tam skirti pc maitblokiai, jie ne nespeja pagal stiprintuvo poreikius didintis atiduodamos sroves. man 200W pc maiteko neuzteko ismaitint 18W stiprintuvo
Nu aš pabandžiau ant savo kompo 2*TDA2005 su pora S30 ir veikė geriau nei tikėjausi. Triukšmų kaip ir nebuvo, o dėl galingumo tai pas mane Sempron 2200+@1,8GHz su visais pridbumbasais ir 200W normalus maistas. Ir viskas mano nuostabai veikia
Redaguota: Nuo kompo iki stipriau maistas eina storu laidu ir pačiam stipriui ~ 15000mF kondikų sudėta
Aš kadaise buvau draugui į PC padaręs stiprintuvą su TDA1552Q - veikė.. BET.. Per kolonėles girdėjosi kaip 'vaikšto' pelė, kaip 'galvoja' procesorius... O ir šiaip, esant įjungtam kompui, jei prijungi maitinimą stiprekui - PC restartuojasi.