Elektronika.lt
 2025 m. liepos 31 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 07 31, 17:07. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Garso aparatūra » Aparatūra namuose prie kompiuterio(reikia patarimo)
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 11
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Aparatūra namuose prie kompiuterio(reikia patarimo)
PranešimasParašytas: 2010 05 26, 19:31 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Dainius05
Naujokas
Naujokas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Sveiki. Smile
Taigi, norėčiau atnaujinti savo garso aparatūrą. Reikėtų patarimo dėl kolonėlių , stiprintuvo. Žodžiu šitoj srityje nelabai gaudausi.
Aš galvoju kažką apie stiprintuvą, ir porą kolonėlių ir boso ( daug boso Laughing ) Muzika leisčiau nuo loptopo (ar reiktų kokio grotuvo?) Dabar naudojuosi:.
Groja gan kokybiškai , bet garso tikrai trūksta.
Žodžiu reikėtų man :
*Gan švariai,garsiai grojančių kolonėlių
*Žemų kolonėlės norėčiau šiek tiek geresnės
*Būtų gerai įtilpti į 500lt ( Suprantu suma maža, bet daugiau lėšų nelabai yra)
*Žemų dažnių kolonėlei dėžę galėčiau pasigaminti ir pats.
Taigi ką galėtumėte pasiūlyti pagal mano kriterijus?
O galbūt išvis neverta mastyt apie kanors geresnio už tokia sumą.
PranešimasParašytas: 2010 05 26, 21:09 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Spitfire
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Tau reikia nusipirkti normalu sena, tranzistorini stiprintuva ir normalias kolonkes, o ne visokius garso centriukus su daug mazu plerpaliuku. Kalvariju turguje kioskelyje normalu stipriaka gausi uz 300lt, kolonkem kas lieka.
PranešimasParašytas: 2010 05 26, 21:22 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Evaldas_S
Veteranas
Veteranas
Spitfire rašo:
Tau reikia nusipirkti normalu sena, tranzistorini stiprintuva ir normalias kolonkes, o ne visokius garso centriukus su daug mazu plerpaliuku. Kalvariju turguje kioskelyje normalu stipriaka gausi uz 300lt, kolonkem kas lieka.

Dabartinė karta tavęs nesupras. Nekrūta tai. Daug šūdinų kolonėlių ir didelis ir galingas bosas - krūta. O jei boso nėra juoksis visi.
PranešimasParašytas: 2010 05 26, 21:46 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Dainius05
Naujokas
Naujokas
Evaldas_S rašo:
Spitfire rašo:

Dabartinė karta tavęs nesupras. Nekrūta tai. Daug šūdinų kolonėlių ir didelis ir galingas bosas - krūta. O jei boso nėra juoksis visi.

Nu aš nesakau , kad man būtinai atskira boso dėžė.Nu , taip šiuolaikinis jaunimas nori boso, galima ir taip sakyti. Rolling Eyes Tiesiog mano klausoma muzika reikalauja normalių žemų kolonkės prie didesnio garso. Aš visai sutikčiau ir su S90 kolonėlėm. Kaip jum toks variantas? Tarkim prie 2 S90 kolonėlių, stipreką kiek w reiktų? Bet visvien, tikriausiai iš loptopo garso plokštės nieko gero aš neišspausiu?
PranešimasParašytas: 2010 05 26, 21:51 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Leopoldija
Naujokas
Naujokas
O man gi iškilo tas pats klausimas.Tik norėčiau įtilpt į dar mažesnę sumą.Labai stiprių kolonkių nereikia, tai matyt ir galingo stiprintuvo. Nesvarbu senos/naujos, svarbu geras, surroundinis garsas. Gal galėtumėt dar paaiškint kaip ten yra su dažniais, kuris diapozonas geriausias?Kaip su galia?O jei netingingit, papasakokit smulkiai dalykus šia tema.Ir išvis gal yra kur glaustos ir aiškios teorijos?Ačiū
PranešimasParašytas: 2010 05 27, 17:59 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kontaktas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
leopoldija, sukonkretizuok klausima. geras suraundas daromas su procesoriais skirtais garso uzlaikymui galinem kolonkem, tap susidaro suraundas, ten tas vadinamas suraundas is garso ploksciu, nieko vertas, bent jau kokybes labai labai mazai,,, jau geriau gera stereo sistema, ten bent stereo normalus jau is dainos neperdarytas eina.. siaip normaliai galima s90 pasistatyt ir koki stiprintuva, del s90 jau gali betkoki pirkt, siaip taikyciaus i 2x200wrms , bus su galios atsarga, arba taikykis i koki forumieti, kad tau sulipdytu 2xAV160, ir bus tau sisteme suderinta... tik tiek kad s90 ne stebuklingai skamba..
PranešimasParašytas: 2010 05 27, 18:12 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Paulius555
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Evaldas_S : Dabartinė karta tavęs nesupras. Nekrūta tai. Daug šūdinų kolonėlių ir didelis ir galingas bosas - krūta. O jei boso nėra juoksis visi.

Cia manyciau yra skonio reikalas,kaip kam patinka tas taip klauso,pvz as klausausi muzika per 35ac-201 bossa uzsisukes ant max ir loudnesa dar dasimetes,nes man patinka kai bosas galva krato,taigi vienam patinka kai muzika ausis glosto kitam kai sikna purto Smile , kiekvieno zmogaus skonio reikalas,ir neirodysi kad tai yra blogai , beto gal temos autoriu domintu 35ac-201? nes planuoju pardavinet ir pirkti 4ias s90 , boso pakaks tau,ir garso netruks Smile
 :)
PranešimasParašytas: 2010 05 27, 18:14 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Paulius555
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
koloneles uz 250 is manes issiveztum, stiprintuvui parekomenduociau zmogu gautum gera ir pigu ,jeigu ponaitis is vilniaus esat Very Happy . tos 35ac-201 tai panasus daiktas kaip s90 , tik garso biski maziau o bosa dar geriau tranko (sakau nes klausiau per s90 ir per saviskes) ir skamba 35ac-201 uz s90 daug geriau
PranešimasParašytas: 2010 05 27, 18:58 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Jons
Senbuvis
Senbuvis
Brig'ai dar nera labai brangūs.
PranešimasParašytas: 2010 05 27, 21:01 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
fairchild
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Paulius555 rašo:
Evaldas_S : Dabartinė karta tavęs nesupras. Nekrūta tai. Daug šūdinų kolonėlių ir didelis ir galingas bosas - krūta. O jei boso nėra juoksis visi.

Cia manyciau yra skonio reikalas,kaip kam patinka tas taip klauso,pvz as klausausi muzika per 35ac-201 bossa uzsisukes ant max ir loudnesa dar dasimetes,nes man patinka kai bosas galva krato,taigi vienam patinka kai muzika ausis glosto kitam kai sikna purto Smile , kiekvieno zmogaus skonio reikalas,ir neirodysi kad tai yra blogai , beto gal temos autoriu domintu 35ac-201? nes planuoju pardavinet ir pirkti 4ias s90 , boso pakaks tau,ir garso netruks Smile

Koks dar skonio reikalas? Čia iškrypimas kažkoks. Jei per baubimą nesigirdi muzikos, tai kam tau tos kolonėlės? Prisijungi subą mašininį ir krataisi.

P.S. įdomu kokį jūs ten skonį turite muzikinį?
PranešimasParašytas: 2010 05 27, 21:09 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Dainius05
Naujokas
Naujokas
Citata:

Koks dar skonio reikalas? Čia iškrypimas kažkoks. Jei per baubimą nesigirdi muzikos, tai kam tau tos kolonėlės? Prisijungi subą mašininį ir krataisi.

P.S. įdomu kokį jūs ten skonį turite muzikinį?

Viskas priklauso nuo muzikos žanro. Aišku niekas klasikos su beprotišku bosu neklausys. Tačiau elektroninė muzika prašosi gero boso. Žinoma viskas yra proto ribose. Bet kai nuo subo plaučiai dreba irgi geras jausmas Laughing

Būtų gerai, kad Klaipėdos pusėje veiksmas vyktų. Nes pats iš Šilutės esu.

Paskutinį kartą redagavo Dainius05, 2010 05 27, 21:14. Redaguota 1 kartą
PranešimasParašytas: 2010 05 27, 21:10 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Paulius555
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Mano megstamiausios grupes yra ABBA , Ac/Dc , billy idol , scorpions , def leppard... ir man bugnai yra pirmoj vietoj...
 Re: :)
PranešimasParašytas: 2010 05 27, 21:38 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Evaldas_S
Veteranas
Veteranas
Paulius555 rašo:
Mano megstamiausios grupes yra ABBA , Ac/Dc , billy idol , scorpions , def leppard... ir man bugnai yra pirmoj vietoj...

Deff Leppard yra jėga, AC/DC irgi, skorpionai su billy idolu na taip sau, tik kai kas, bet atleisk, prie ko čia šioje kompanijoje ABBA ?
PranešimasParašytas: 2010 05 27, 21:50 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Paulius555
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Na cia geras klausimas,taciau kadangi esu 15metis, kazkodel ju dainu paklauses zymiai geriau susikalbu su panelem...ir i galva pradeda mintys apie meile lyst... taciau jeigu abba grotu bent 3% to laiko kiek groja ac/dc turbut buciau nuprotejes Very Happy Neveltui Ac/Dc diskografija ant sienos kaba...turiu net plokstele highway to hell 79 metu... ( Ac/Dc labiau megstu su Bonu Scotu , kuris gyvenimo taip greit galejo ir nebaigt o dainuoti toliau zmonems...) ir garantuoju jeigu taip butu tai i koncerta kuris vyko siandien ar tai vyksta db,tiksliai net nzn tu valandu,tai varsuvoje ac/dc neapsieitu be 2 koncertu is eiles
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Football Training Kit
Football Training Equipment, Football Skills, Football Training
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps