|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 26, 00:06. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Mokslai » 2010 stojimai ir tt.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
2010 stojimai ir tt. |
Parašytas: 2010 07 19, 12:08 |
|
|
|
tas 12 vietu reikėjo rašyt prioritetine tvarka, tad kelintu numeriu parašei yra svabu |
|
|
|
|
|
2010 stojimai ir tt. |
Parašytas: 2010 07 19, 12:24 |
|
|
|
as tai i informatika noreciau antru numeriu pasirasiau elektronika |
|
|
|
|
|
2010 stojimai ir tt. |
Parašytas: 2010 07 19, 12:25 |
|
|
|
aš irgi automatika ir valdymas parašiau pirmu numeriu, kur gyvent galvojat? |
|
|
|
|
|
2010 stojimai ir tt. |
Parašytas: 2010 07 19, 12:27 |
|
|
|
Barake galvojam |
|
_________________ greitai ir pigiai nebūna gerai
pigiai ir gerai nebūna greitai
gerai ir greitai nebūna pigiai |
|
|
|
|
2010 stojimai ir tt. |
Parašytas: 2010 07 19, 12:38 |
|
|
|
manau daug kas i baraka nori nes ir jau senu studentu paklausius, tai siulo eit paragaut barako gyvenimo
man jau kambarys rezervuotas su daiktais ^^ toks iskarto pasiturintis sudentas pasijausiu
o jei ne paslaptis su kokiu stojamuoju balu einat? ^^ |
|
|
|
|
|
2010 stojimai ir tt. |
Parašytas: 2010 07 19, 12:54 |
|
|
|
|
_________________ greitai ir pigiai nebūna gerai
pigiai ir gerai nebūna greitai
gerai ir greitai nebūna pigiai |
|
|
|
|
2010 stojimai ir tt. |
Parašytas: 2010 07 19, 13:14 |
|
|
|
Gal kas žino kaip tas priotinumtetas veikia? tipo jei aš trečiam numeriu parašiau pvz mediciną, o kitas žmogas pirmu numeriu, ir sakykim aš į savo pirmas dvi spec neįstoju ir dabar tikrina mano medicina ir jei mano medicinos konkursinis balas aukštesnis už to žmogaus kuris mediciną parašė pirmoj vietoj, tai kurį ten paims mane ar kitą žmogu? Pagal mane turėtu būti kažkkks balų skirtumus, na dar gal ir priotiteto skirtumas, gal kas sakau tiksliau žinot..
Barake gyventi galima ir kiti išgyvena ir magistrą mokydamiesi ir daktarą.. Priklauso su kuo pakliūsi gyventi ir kokia aplinka (trukšminga ir pan) O jei nepatinka kambariokai tai vėliau galima keistis išeiti į kitą kambarį ir pan.. |
|
|
|
|
|
|
2010 stojimai ir tt. |
Parašytas: 2010 07 19, 13:20 |
|
|
|
cia geras klausimas siaip turetu nuo kazkurios studiju krypties pradet ir eleminuot po kazkiek, kad kitose neliktu. bet turbut zes kas pirmu surase, td kiek nueina i tas studijas, isbraukia juos, ima su antru prioritetu, vel istrina juos ir t.t. kol visas vietas isdalina
tai aisku imanoma isgyvent jeigu sugebi susitarti su tuo kas uz kambarius atsakingas, tai gali gan i gera kompanija pakliuti, kuri netrukdys tau |
|
|
|
|
|
2010 stojimai ir tt. |
Parašytas: 2010 07 19, 14:49 |
|
|
|
Tai geriau pasisakykit kiek bus elektroniku fuksu KTU? |
|
|
|
|
|
|
2010 stojimai ir tt. |
Parašytas: 2010 07 19, 15:55 |
|
|
|
plutonium rašo: |
cia geras klausimas siaip turetu nuo kazkurios studiju krypties pradet ir eleminuot po kazkiek, kad kitose neliktu. bet turbut zes kas pirmu surase, td kiek nueina i tas studijas, isbraukia juos, ima su antru prioritetu, vel istrina juos ir t.t. kol visas vietas isdalina
|
Nemanau kad taip, nes pvz kitas pirmu numeriu turės bala 11, o kitas tre2iu numeriu 15, ir sakykim jis į pirmas dvi spec neįstoju tai va pagal idėją jis su savo trečiu numeriu turi daugiau taškų nei kitas su pirmu ir klausimas katrą paiims artas katras trečias numeris ir turi 15 ar tas katras pirmas ir turi tik 11, o gal yra kokai kaip formulė katra įvertina prioritetą ir taškų skirtumą ir pagal tai vadovaujamasi..
Na aš pakliūti į baraką tai man ten gerai būti, jokių bėdų neturėti girtokliavimai ir neužkliuvo kaimynu, bo kambarį mes visi negeriantis.. |
|
|
|
|
|
|
2010 stojimai ir tt. |
Parašytas: 2010 07 19, 17:01 |
|
|
|
Viska lemia STOJAMASIS BALAS. Taigi, jei i pirmas dvi vietas nepakliuvai, bet pakliusi i trecia vieta, kur tavo balas bus tinkamas, tai tas, kas rase i pirma vieta su mazesniu balu vistiek gali krist lauk. Butu nelogiska, jei su didesniu balu, neistotu i jokia kita, kaip pirma pozicija, nes visi kiti surase i pirmas pozicijas savo stojimus, nors ju balas ir mazesnis? Tokiu atveju tie zmones visai i niekur neistotu. Kas per klausimas? |
|
|
|
|
|
2010 stojimai ir tt. |
Parašytas: 2010 07 19, 17:17 |
|
|
|
nu as tikrai tuomet nesuprantu pagal kokia taisykle cia bus visaks daroma. man kazkaip kad misraine gausis cia nes tas istos, iskarto atkrenta anie pasirinkimai, tuomet ziuri i kita, ir to didesnis, tad krenta pirmas, ir jau pirmo kito vieta ziurima kita, ir vel viskas is naujo. nu tikrai gaunas misraine |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|