|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 03, 22:36. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » Kur deti elipses?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
Kur deti elipses? |
Parašytas: 2010 05 10, 16:32 |
|
|
|
Turiu klausima, kurioje masinos palanges vietoje geriausia deti elipses? Arciau galinio lango ar arciau sedyniu? Ar visai jokio skirtumo nera? Laukiu patarimu |
|
|
|
|
|
Kur deti elipses? |
Parašytas: 2010 05 10, 16:51 |
|
|
|
Koks skirtumas, vis tiek ne stebuklas. Elipses buvo sugalvotos tam, kad jas sudeti ten, kur niekas kitas netelpa. |
|
|
|
|
|
Kur deti elipses? |
Parašytas: 2010 05 11, 13:18 |
|
|
|
aš net po lova nedėčiau, o tiesiai į šiukšlių konteinerį, bo košmarus vien sapnuočiau, kai toks biesas po lova tunotu... |
|
|
|
|
|
Kur deti elipses? |
Parašytas: 2010 05 12, 07:42 |
|
|
|
Jazz'as rašo: |
aš net po lova nedėčiau, o tiesiai į šiukšlių konteinerį, bo košmarus vien sapnuočiau, kai toks biesas po lova tunotu... |
sumontuok kokiam draugui, o sau komponentus pasiieškok į priekį |
|
|
|
|
|
Kur deti elipses? |
Parašytas: 2010 05 16, 14:53 |
|
|
|
elipses lauk komponentams taip |
|
_________________ Greit važiuosi, lėtai neš... |
|
|
|
|
Kur deti elipses? |
Parašytas: 2010 05 17, 14:52 |
|
|
|
ko jums tos elipses netinka , kad taip stumet ? p.s planuoju kokias pirkt,tai butu gerai + ir - ju suzinoti |
|
|
|
|
|
Kur deti elipses? |
Parašytas: 2010 05 17, 15:55 |
|
|
|
laimis909 rašo: |
ko jums tos elipses netinka , kad taip stumet ? p.s planuoju kokias pirkt,tai butu gerai + ir - ju suzinoti |
Elipsės (švelniai tariant) dar būtų pusė bėdos, bet koks durnius ir kada sugalvojo, kad garsiakalbius galima kišti į galinę palangę ? Ar kada per koncertą stovite nugara į sceną ? Ar namuose kolonėles statote už nugaros ? |
|
|
|
|
|
Kur deti elipses? |
Parašytas: 2010 05 17, 17:01 |
|
|
|
Evaldas_S rašo: |
Elipsės (švelniai tariant) dar būtų pusė bėdos, bet koks durnius ir kada sugalvojo, kad garsiakalbius galima kišti į galinę palangę ? Ar kada per koncertą stovite nugara į sceną ? Ar namuose kolonėles statote už nugaros ? |
+1000 net nėra ko pridurti. |
|
|
|
|
|
Kur deti elipses? |
Parašytas: 2010 05 21, 23:25 |
|
|
|
na čia kaip kaip. man mašinoj iš priekio pagrinde klausyt yra tragedija. aišku aš ne su dvėidurm skarbonkėm važinėjuet , bturbūt nelabai turi reikšmės.
nesijauskit protingesniais negu audi inžinieriai. |
|
|
|
|
|
Kur deti elipses? |
Parašytas: 2010 05 22, 08:23 |
|
|
|
wirbis rašo: |
Kurioj čia Audi gamykliniai garsiakalbiai gale ? 89' Audi 80 ? |
|
|
|
|
|
Kur deti elipses? |
Parašytas: 2010 05 22, 09:32 |
|
|
|
na čia kaip kaip. man mašinoj iš priekio pagrinde klausyt yra tragedija. aišku aš ne su dvėidurm skarbonkėm važinėjuet , bturbūt nelabai turi reikšmės.
tai ko gero neteko normalios sistemos pasiklausyti, jei muzika jums iš priekio visur skamba tragiškai....
Beje, namie irgi kolonėlės už nugaros stovi? |
|
|
|
|
|
|
Kur deti elipses? |
Parašytas: 2010 05 22, 21:28 |
|
|
|
tai ko gero neteko normalios sistemos pasiklausyti, jei muzika jums iš priekio visur skamba tragiškai....
namuose yra visai kitokia patalpa.
o čia kur kažkas rašė apie audi 80 tai yra ir ten. ir aukštesnės klasės audi galinė palangė tam pritaikyta. c4 pvz. |
|
|
|
|
|
|
Kur deti elipses? |
Parašytas: 2010 05 22, 21:35 |
|
|
|
namuose yra visai kitokia patalpa.
o čia kur kažkas rašė apie audi 80 tai yra ir ten. ir aukštesnės klasės audi galinė palangė tam pritaikyta. c4 pvz. |
visuose automobiliuose kur yra skiriama pakankamai didelė suma pinigų gamykliei akustikai yra stiprus priekis, ir galas tik dėl vaizdo, arba boso vaidmenį atliekantys garsiakalbiai.
jeigu tu jauti kad tokie gudrūs audi inžinieriai, tai pasakysiu tiek: iki kažkur 92-94 metų jiem muzika mašinoje paskutinėje vietoje
garbini audi? prašom, teko klausyti kas groja Audi S8? pasirodo solidus priekis + bosas gale (tark kitko pačiam teko sėdėti ir įvertinti, ir su tom skarabonkėm kaip audi 80 ar ta pati audi C4 nėra net ką lyginti) |
|
|
|
|
|
|
Kur deti elipses? |
Parašytas: 2010 05 23, 12:26 |
|
|
|
O man px ant tų kažkokių inžinierių. Jei jau jie taip darė vadinasi tai yra aukščiau visko ir visi turi taip klausyti? Klausau taip kaip man patinka ir nesilaikau įsikibęs kažkokio trenkto stereotipo.
Ps. pagrindinis tikslas įgarsinant automobilį dažniausia būna, kad kiekvienas keleivis vienodai garsiai girdėtų žinias, apie muzikos klausymą ten nieks negalvojo.
Ps2. jei jau kalbat apie audes tai ten pirma eina priekinė akustika ir tik po to pagal kompletaciją eina ir galinė. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|