|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 04, 01:12. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Televizija, vaizdo aparatūra » NTSC standarto televizoriaus eksploatavimas Lietuvoje
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Re: NTSC standarto televizoriaus eksploatavimas Lietuvoje |
Parašytas: 2010 02 16, 15:11 |
|
|
|
Deimantis rašo: |
Sveiki
Ar galima butu perderinti NTSC sistemos televizoriu parvezta is JAV Lietuvoje
Dekoju is karto uz atsakymus. |
Perderinimas čia reikštų beveik viso televizoriaus perdarymą. Padaryti įmanoma, bet ar kas nors imsis ir kiek tai kainuos nesiimu spėlioti. |
|
|
|
|
 |
NTSC standarto televizoriaus eksploatavimas Lietuvoje |
Parašytas: 2010 02 18, 12:20 |
|
|
|
Tv naudoju filmams ziureti, bet noretusi ir tv programas matyti. Pries gerus pora metu nusipirkau toki aparata ( gal kam bus idomu) CDM-630 universal video format converter https://www.samstores.com/details.asp?ProdID=6753
Jis veikia, bet reikalingas tiuneris o namuose tokio neturiu. Buvau pasijunges per sena video magnetafona, bet kokybe buvo prasta
Klausymas butu ar imanoma panaudoti si aparata su kokiu tai siuolaikiniu tiuneriu  |
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
NTSC standarto televizoriaus eksploatavimas Lietuvoje |
Parašytas: 2010 04 29, 20:19 |
|
|
|
Atsiprašau, kad ilgą laiką nebuvau užsukęs į forumą ir tik dabar galiu pakomentuoti. Daug skaitmeninių tiunerių, kurių yra visose elektronikos parduotuvėse palaiko NTSC sistemą. Kai pats ieškojau - buvau surinkęs informaciją kurie tai modeliai, bet dabar primiršau, jei rasiu užrašuose - parašysiu. Dar svsrbu kokiu būdu transliuojamą analoginį signalą priimate:su antžemine antena, reikia DVB-T tiunerio, kabelinei TV (init, vinita ir kt), kaip ir mano DVB-C tiuneris, palydovinei DVB-S tiuneris. Plačiausiai paplitę tiuneriai DVB-T, žiūrėjimui su paprasta lauko antena 12 kanalų nemokamai arba nusipirkus GALA kortelę ~50 koduotų kanalų, bet reiks mokėti. Parduotuvėse paprastai žino, kurie imtuvai palaiko NTSC, bet kaip ir pats patyriau žino ne visi, nes parsinešus pora imtuvų teko grąžinti. Jei reikia antžeminės imtuvo DVB-T, tai geri yra Technisat firmos vokiški imtuvai. Imtuvų beje galima nusipirkti ir pagal skelbimus padėvėtų - žmonės, kurie nusiperka naujus TV su įmontuotais imtuvais -parduoda.
Aš turiu korėjietišką DIZIPIA - ne pats geriausias, bet man kainavo nebrangiai. Tiesa jei tavo tv palaiko HDMI (aukšta raiška), yra tiuneriai, kurie turi šią sistemą, bet žinoma jie brangesni. |
|
|
|
|
 |
 |
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|