|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 11 02, 13:21. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Maitinimo šaltiniai » telefono baterija
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
telefono baterija |
Parašytas: 2010 06 08, 16:34 |
|
|
|
|
| nusipirkau nauja baterija telefui nokia 6120c pakroviau pirma karta 12 val, isvaziavau i darba grizes radau jau issikrovusi, net 10val neatlaike baterija. kaip suprasti? telefas kazka isdarineja ar baterija kalta? uz 35lt pirkau, kiek suprantu neorginali, bet turetu laikyti? gal kazkas yra susidure ar zino kas per nesamones vyksta |
|
|
|
|
|
 |
Re: telefono baterija |
Parašytas: 2010 06 08, 16:50 |
|
|
|
|
| dmb-220 rašo: |
| nusipirkau nauja baterija telefui nokia 6120c pakroviau pirma karta 12 val, isvaziavau i darba grizes radau jau issikrovusi, net 10val neatlaike baterija. kaip suprasti? telefas kazka isdarineja ar baterija kalta? uz 35lt pirkau, kiek suprantu neorginali, bet turetu laikyti? gal kazkas yra susidure ar zino kas per nesamones vyksta |
Nusipirkai fufelį ir tiek |
|
|
|
|
|
 |
telefono baterija |
Parašytas: 2010 06 08, 18:08 |
|
|
|
|
|
_________________ greitai ir pigiai nebūna gerai
pigiai ir gerai nebūna greitai
gerai ir greitai nebūna pigiai |
|
|
|
 |
telefono baterija |
Parašytas: 2010 06 09, 17:26 |
|
|
|
|
is parduotuves kur taiso telefus pirkau. idejau sita baterija i kita telefona tai jau antra para laiko gerai, ne viena padala nenukrito. o i ta idejau is to kito telefo, iskart issikrove baterija, telefonas iskrauna man baterija.
tarp kontaktu kur paterija isistato yra varza, tarp visu, kito telefo matavau tai nieko nerodo. tai man telefas kazko grybauja. gal galima kaip nors susitvarkyti? |
|
|
|
|
|
 |
 |
telefono baterija |
Parašytas: 2010 06 09, 19:08 |
|
|
|
|
is parduotuves kur taiso telefus pirkau. idejau sita baterija i kita telefona tai jau antra para laiko gerai, ne viena padala nenukrito. o i ta idejau is to kito telefo, iskart issikrove baterija, telefonas iskrauna man baterija.
tarp kontaktu kur paterija isistato yra varza, tarp visu, kito telefo matavau tai nieko nerodo. tai man telefas kazko grybauja. gal galima kaip nors susitvarkyti? |
Ir pas mane taip buvo telefone... Kai sušlapini telefoną, atsiranda ant takelių druskų, o jos ir trumpina... Arba iš tiesų parėjo tavo plytauskas  |
|
|
|
|
|
 |
telefono baterija |
Parašytas: 2010 06 10, 11:23 |
|
|
|
|
| Man buvu kad pastoviai sukdavos viena programa isemus atminties kortele laikydavo baterija gerai. |
|
|
|
|
|
 |
Re: telefono baterija |
Parašytas: 2010 06 11, 16:35 |
|
|
|
|
3G ryšį išjunk jei nenaudoji , man jis ant SE C702 tai įsijungdavo tai išsijungdavo pats. Nieko nedarydavau su telefu - max 2 dienas laiko. Jį išjungiau - savaitė su trupučiu. Talpa akumo ~1Ah , manau pas tave panašiai |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |