|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 08 02, 15:44. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » subuferio stiprintuvas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
subuferio stiprintuvas |
Parašytas: 2010 04 06, 17:01 |
|
|
|
sveiki turi deze su imontuotu stiprintuvu kai ijungi stiprintuva laaabai ikaista visas stiprintuvas ir ten kur stovi saugiklis nuo karscio lydosi bet pats stiprintuvas groja pora minuciu ikaista atsijungia poto vel pradeda groti del ko taip ikaista kad negalima paliesti jo ? pas mane fly deze su imontuotu stiprintuvu labai panasus i ji bet pas mane taip nesila kaip pas ji  |
|
|
|
|
 |
 |
Re: subuferio stiprintuvas |
Parašytas: 2010 04 07, 22:29 |
|
|
|
wiciok rašo: |
sveiki turi deze su imontuotu stiprintuvu kai ijungi stiprintuva laaabai ikaista visas stiprintuvas ir ten kur stovi saugiklis nuo karscio lydosi bet pats stiprintuvas groja pora minuciu ikaista atsijungia poto vel pradeda groti del ko taip ikaista kad negalima paliesti jo ? pas mane fly deze su imontuotu stiprintuvu labai panasus i ji bet pas mane taip nesila kaip pas ji  |
daug gali buti priežasčių : stiprintuvo nurodyta varža neatitinka kolonėliu varžos, kažkur išėjimo laidai trumpinasi , kažkur iėjimo laidai trumpinasi , kažkur maitinimo laidai trumpinasi, paduodama per didelė garso iėjimo itampa i stiprintuva , paduodama per didelė maitinimo itampa... nu žodžiu begalybė rašymo. |
|
|
|
|
 |
subuferio stiprintuvas |
Parašytas: 2010 04 08, 19:08 |
|
|
|
tu skaityti ismok pats stiprintuvas atjungtas nuo koloneliu kaista anksciau viskas gerai buvo tai gal kaip sakei gal varza bloga ? reikia pas meistra nesti turbut |
|
|
|
|
 |
subuferio stiprintuvas |
Parašytas: 2010 04 08, 23:57 |
|
|
|
tu skaityti ismok pats stiprintuvas atjungtas nuo koloneliu kaista anksciau viskas gerai buvo tai gal kaip sakei gal varza bloga ? reikia pas meistra nesti turbut |
Kam jau kam , bet tau tai rašyt reikėtų išmokt. Ar mokykloj nemokė kad yra ir kableliai ir taškai sakinio gale? Nes pripažink , visos mokytojos pyksta kai pili kaip "žirniais į sieną". Nesuprasi ar kita mintis čia , ar prie to pačio nori pridurt. Žinau , gali pasirodyt kad esu griežtas ir laikau pyktį ant tavęs , bet patikėk , kol žmoniškai neparašysi , gali net nesitikėt kad kažkas tau padės |
|
|
|
|
 |
subuferio stiprintuvas |
Parašytas: 2010 04 09, 15:57 |
|
|
|
nekenciu tokiu lietuviu kaip tu neveltui toks nikas  |
Tokios minimalios taisyklės galioja ne tik lietuvių kalboje. Aiškus rašymas, bei minčių dėstymas yra pagarba sau ir kitiems. |
|
_________________ Tel. Nr. 86045396penki |
|
|
|
 |
 |
Re: subuferio stiprintuvas |
Parašytas: 2010 04 09, 16:04 |
|
|
|
Pabrauk kur parašyta, kad stiprintuvas atjungtas nuo kolonėlių... Bijau, kad ir pats Tamsta neras.
Citata: |
|
|
_________________ Tel. Nr. 86045396penki |
|
|
|
 |
subuferio stiprintuvas |
Parašytas: 2010 04 09, 19:09 |
|
|
|
nu tai jo buvo pajungtas o poto atjungiau galvojau kad trumpina bet vistiek kaista nu tai pas drauga nunesiu jis pataisys  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |