|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 13, 06:11. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Elektronika žaliems » patarkit ka daryt
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
patarkit ka daryt |
Parašytas: 2010 04 23, 19:15 |
|
|
|
sveiki, man reikia stiprintuvo, bet galingo, na kad butu ant kanalo po 1000 watu prie 8 omu, gali buti ir daugiau ir maziau bet mazdaug tokie, nes turiu bosus, paskui ausktu ir vidutiniu kolonelias. na cia nereike stiprintuvo kad reguliotusi ant jo bosai visokie ir panasiai reike kad butu garso reguletorius tik, nes visokie bosai ir panasiai reguliosis ant mixcerio ir visokiu kitokiu dalyku na cia butu kaip ir koncertinio, klubinio tipo, manau supratot mane dekui uz informacija. isklausysiu kiekvieno jusu nuomonia . |
|
|
|
|
|
patarkit ka daryt |
Parašytas: 2010 04 23, 19:29 |
|
|
|
manau kazka labai maisai. Kokios ten koloneles? tankai? |
|
|
|
|
|
patarkit ka daryt |
Parašytas: 2010 04 24, 09:15 |
|
|
|
Jeigu kalba eina apie tokios galios stiprintuvą, manyčiau protingiausia būtų nusipirkti gamyklinį, nes esant tokioms galioms, žmogiška stiprintuvo surinkimo klaida gali brangiai kainuoti Na, bet čia tik mano nuomonė.. |
|
_________________ Kaip diodui trečia koja... |
|
|
|
|
patarkit ka daryt |
Parašytas: 2010 04 25, 00:14 |
|
|
|
meginai isigilint i schema jog prie galinio tranzo smulkiom raidem parasyta jog ten X10 vienetu, kam rasala bereikalo gadint, paeme ir parase kad x10 ir viskas , siap kazkodel itariu kad ten tam jo subui reiks maziau vatu, nezinau , nesigilinau ,bet tai tie garsiukai turetu buti didesnio jautrumo, su tikra tokia galia jie ten gabalais turetu iseiti , tai mano asmenine nuomone... |
|
|
|
|
|
patarkit ka daryt |
Parašytas: 2010 04 25, 09:53 |
|
|
|
na aisku. na man 20 kw nereik tokio. o kiek mazdaug gal iatseiti tas 2 kw stiprekas ? su trafu . ir ar tas stiprintuvas yra kokio zmoguas isbandytas ar kasnors dare ? |
|
|
|
|
|
patarkit ka daryt |
Parašytas: 2010 04 25, 09:54 |
|
|
|
Į schema aš ten visai nesigilinau, juo labiau į užrašus... Permečiau akimis ir viskas. Pritariu kontaktas, aš taip pat manau, kad ten nėra 5kW. Manau, ten geriausiu atvėju 3kW RMS, bet nedaugiau. Be to pastebėjau, kad tai labai žemo dažniop garsiakalbiai, vienas 100Hz, kitas 250Hz, tai čia tokie grindim drebint tetinka |
|
|
|
|
|
|
patarkit ka daryt |
Parašytas: 2010 04 25, 09:59 |
|
|
|
luukas rašo: |
na aisku. na man 20 kw nereik tokio. o kiek mazdaug gal iatseiti tas 2 kw stiprekas ? su trafu . ir ar tas stiprintuvas yra kokio zmoguas isbandytas ar kasnors dare ? |
Tu geriau nedaryk, matosi, kad biškutį žinių mažoka. Nusipir gatavą ir nebus jokių bėų. Jei darysi, tai tau vien maitinimas išeis apie 1000Lt. O dar jei klaidą schemoje padarysi, tai kaina išaugs labai daug, kai viskas degs pas tavęs. Be to, schemą darysitikrai ilgai, tai nebus kad pora savaičių ir baigta. Reikia plokštes padaryti, sulituot, sumontuot ant radiatorių dideliu, viska sukišti į didelį metalinį korpusą, padaryt viską tvarkingai, kad negeneruotu ir dar daug kitų bėdų. Sakau, pirk gatavą bėdų nematysi ir veiks užtikrintai. |
|
|
|
|
|
|
patarkit ka daryt |
Parašytas: 2010 04 25, 10:00 |
|
|
|
su sitais garsekalbiais bus daromi normalus renginiai, didelese salese, lauke, o lauke biski reike garso daugiau nei patalpoi, ir manau ju grojimas bus tikra igeras, nes tai yra rimtos firmos garsekalbiai. |
|
|
|
|
|
patarkit ka daryt |
Parašytas: 2010 04 25, 10:09 |
|
|
|
su sitais garsekalbiais bus daromi normalus renginiai, didelese salese, lauke, o lauke biski reike garso daugiau nei patalpoi, ir manau ju grojimas bus tikra igeras, nes tai yra rimtos firmos garsekalbiai. |
Suprantam, kad firma gera, bet tik tiek, kad jie atkuria labai žemą dažnį ko pasekoje gauname ne grojumą o bildesį, ta prasme jauti kai tave garso bangos "tranko". |
|
|
|
|
|
patarkit ka daryt |
Parašytas: 2010 04 25, 10:13 |
|
|
|
na zemu dazniu tam ir skirtas, kad negrotu jokiu vidutiniu ir panasiai o eitu ven zemas, kaip i koncerta nueini normalu tai taipat buna stovi ir no bosu dreba visi drabuziai net o prie situ bosu bus komplektojemso vidutiniu ir aukstu koloneles line array tipo |
|
|
|
|
|
patarkit ka daryt |
Parašytas: 2010 04 25, 13:56 |
|
|
|
Jeigu yra pinigų renginiams, bus ir gamykliniam stiprintuvui.
Arba jei nori savadarbio, tai pirk jau gatavą iš Wytas "Buvęs grupės Vairas stiprintuvas", kuris saugiklius laiptinėje numušinėja... |
|
_________________ Pati geriausia radiolempa - nebūtinai yra MOSFET tranzistorius.
Tel. Nr. 86045396penki |
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|