|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 10, 10:22. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » Stiprintuvo jungimo teorija
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Stiprintuvo jungimo teorija |
Parašytas: 2010 04 06, 11:54 |
|
|
|
Sveiki, reikia truputi info. Esu visiskai žalias apie sudėtingesnius elekrtonikos aparačiukus todel prašau kas tikrai žino man paaiškiti.Būsiu dėkingas.
Klausimas yra toks:gavau sena mašininį ekvalaizeri su integruotu 4x40w stiprintuvu. Mano mage su 45w isejimais. Jei pajungsiu toki ekvalaizeri ant savo isėjimu ar gausiu sustiprinta signala???Ar tik pakenksiu??? Kaip su ta galia yra: ar ji sumuojasi, vidurkis imamas ar kiti dalykai? Prašau kas nors paaiskinkit suprantamai, kad suprastų žaliukas
Ačiū  |
|
|
|
|
 |
 |
Re: Stiprintuvo jungimo teorija |
Parašytas: 2010 04 06, 12:09 |
|
|
|
Gintrius rašo: |
Sveiki, reikia truputi info. Esu visiskai žalias apie sudėtingesnius elekrtonikos aparačiukus todel prašau kas tikrai žino man paaiškiti.Būsiu dėkingas.
Klausimas yra toks:gavau sena mašininį ekvalaizeri su integruotu 4x40w stiprintuvu. Mano mage su 45w isejimais. Jei pajungsiu toki ekvalaizeri ant savo isėjimu ar gausiu sustiprinta signala???Ar tik pakenksiu??? Kaip su ta galia yra: ar ji sumuojasi, vidurkis imamas ar kiti dalykai? Prašau kas nors paaiskinkit suprantamai, kad suprastų žaliukas
Ačiū  |
Tavo magei tas fufelinis stiprintuvas reikalingas kaip šuniui penkta koja. Žinoma, kad jis tik pakenks garso kokybei. Nebent tave veža nuo spalvotai mirksinčių lempučių.
O dėl galingumo tai būk ramus, nei tavo magė yra 4x45W nei tuo labiau fufelinis stiprintuvas 4x40. O prijungus bus tiek kiek gali duoti stiprintuvas. Nebent sugalvotum kaip išviso prijungti 8 garsiakalbius, 4 prie "mages" ir dar 4 prie stiprintuvo. Tada būtų tipo 4*45 + 4*40. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 04 06, 19:55 |
|
|
|
ant magiu isejimu niekas stiprintuvu nejungia, tam skirtas line out tulpinis isejimas ant mages siknos tai va, niekas ten tau nesisumuos - bus tiek kiek stiprins stiprintuvas ir dar plius jei paliksi kazkuriuos garsiakalbius prijungtus prie mages isejimu. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 06, 20:19 |
|
|
|
TomasK rašo: |
ant magiu isejimu niekas stiprintuvu nejungia, tam skirtas line out tulpinis isejimas ant mages siknos tai va, niekas ten tau nesisumuos - bus tiek kiek stiprins stiprintuvas ir dar plius jei paliksi kazkuriuos garsiakalbius prijungtus prie mages isejimu. |
ot deja buna senu stiprintuvu masininiu kurie neturi linijinio "in", i juos jungiamas nuo mages garso isejimo laidas kaip garso signalas, jei nematei nesakyk kad nejungia galimas dalykas kad pas temos autoriu esantis ekvalaizeris gali buti su tokiu iejimu,nors nerisliai aprase gal ir atsirast linijinis pas ji  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 04 06, 22:50 |
|
|
|
dauk visaip gali buti padaryta, po pasauli paziurejes pamatytum tikriausiai kokiu tik nori jungimu ir burtu as sakau kaip gaunasi standartiskai.. kad tie seni ekvalaizeriai jungiasi tiesiai prie isejimo tai zinau ir esu mates, bet, kad stiprintuvas taip jungtusi tai nezinau, biski kertasi su logika. nebent yra kazkokie potencai pareguliuot signalo iejimo lygiui. bet tada tas stiprintuvas isvis nebeteks prasme, nebent liks tik kaip ekvalaizeris. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 06, 22:56 |
|
|
|
Jei viska gerai supratau cia zada tik parukimu Kai bus virsita kaskurio aparato iejimo galingumas. Arba gal ant eq rasomas ne stirpinimo galingumas o galingumas koki jis gali perleisti per save  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |