|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 23, 13:14. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » Ar galima auto stiprintuva naudoti kaip buitini?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
 |
Ar galima auto stiprintuva naudoti kaip buitini? |
Parašytas: 2005 07 06, 11:19 |
|
|
|
Va tokia problema turiu. nusipirkau jbl suba
http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.club_f_reviews/461.255731.267..-=(1013691559
Taip pat turiu dvi koloneles raveland jos tik shiaip del grozio galima sakyt tai vat man reiktu naujo stipreko, nes dabartinis mano grynas ****as man atrodo suejes, nes kokias koloneles bejungciau prie jo vistiek iki puses atsuki ir daugiau nebeveza. ta stipreka prie kompo jungiu, bet ir prie centro bandziau tas pats ****as... Ar tai tos mano Raveland ar S90 tiek pat garso veza subai irgi vienas toks levas buvo pajungtas, bet taip pat grojo kaip ir shitas JBL, o garso tikrai labai nedaug palyginus kiek pas kitus groja. tai va vienintele beda ta, kad tas subas yra masininis, o as nepilnametis ir teisiu neturiu. pasistaciau dabar ji po stalu kambari ir nusukiau dinamika i siena. atrodo, kad kala ir drebina, bet kai prie pat pastatytas tiktai taip atrodo. liko man mazdaug lygiai 2 metai iki to kol teises turesiu tai vat zadu parduoti savo senaji stipreka ir pirkti nauja. Noriu paklaust ar galeciau nusipirkes masinini stiprintuva ji prijungti prie kompiuterio ir taip klausyt muzika per visas tris koloneles? ta prasme ikirsciau koki 3 isejimu stipreka auto ir pajungiu, o kai issilaikau teises ji perkeliu i masina kaip ir suba. Tai ar pirkt butinai buitini, nes kitaip sh gausis, ar galeciau ir masinini prisijungt kaip nors |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 07 06, 12:19 |
|
|
|
ta mashinini reiks uzhmaitinti kazhkuo, kompo maitinimo nepakaks, kompo maitinimo pakakdavo man tik magams mashininiam pajugti bei negalingiems stiprintuvams, tavo kompo maitinimas bus kokia iki 300W,taip kad stipriui nekas beliks...o subas kad stipriau drebintu, bandyk ji i kampa pastatyt... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 07 06, 17:01 |
|
|
|
nu tai va ir atsakymas 1600W
matai esme tame, kad veiks ir su paprastu trafuku (jei pavezh keitikli) bet kuo daugiau atsuki tuo daugiau sroves ima, kai sroves reikia daugiau negu isduoda transformatorius tada krenta itampa. O jei smarkiai nukris itampa, tada stiprintuvas eis "shutdown" |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |