|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 03, 14:52. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Principinės elektrinės schemos » nuotolinis valdymas siustuvas ir imtuvas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
nuotolinis valdymas siustuvas ir imtuvas |
Parašytas: 2005 07 05, 18:44 |
|
|
|
Sveiki man reikia shemutes nete ar kas gali atsiust i email. kad butu bent du kanalai. veikimo principas yra labai paprastas siustuve paspaudi mygtuka o imtuve suveikia rele. nuotolis apie 500m gali but ir maziau. maitinimas iki 12v. isanksto dekoju.
p.s ar nuorodos forume |
|
|
|
|
|
siustuvas imtuvas |
Parašytas: 2005 07 05, 20:10 |
|
|
|
gal zinai rusisku schemu ar dar ko panasaus. dekui |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 07 05, 20:18 |
|
|
|
Rusisku tai esu mates Radio zurnale, bet ten kad gauti kazkoki minimaliai koduota signala reikes keliu mikruskiu ( o cia tai daro vienas kontroleris), dar klausimas kaip ta signala perduoti ir priimti. Mano duotame variante tai daro jau padaryti 433Mhz moduliai, kuriuos gali nusipirkti parduotuveje. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 07 07, 16:44 |
|
|
|
Atstumas priklauso nuo 433 moduliu, ne taip senai pazystamas pirko, tai eina iki 150 metru mieste o atvirame lauke eitu gal iki 500metru. Visgi kokie 500 metru ko gero ir yra riba panasiems siustuvams. |
|
|
|
|
|
kas tas TPL434A |
Parašytas: 2005 07 08, 15:23 |
|
|
|
tarkim gaunu ta mikrovalvaldikli ir ji uzprogramuoju o is kur man gaut ta tpl434a kas cia toks kad ne viena parduotuve jo neturi. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 07 10, 22:58 |
|
|
|
Tau visai nebutina gauti tpl434, tiks bet koks 433Mhz modulis. Beje panasiu turi Lemona , uzeik i ju puslapi ir parasyk paieskoje RX433, ir TX433 , rasi. Seip tokiu moduliu buna labai ivairiu, pagal galinguma, moduliacijos tipa ir t.t. |
|
|
|
|
|
!!!! |
Parašytas: 2005 07 11, 10:15 |
|
|
|
Tu esi pilno proto ar siaip durnas ar tik apsimeti. uz kazkoki 15m siustuva imtuva man moket reiktu apie 40lt jau geriau nusiprkt zaisline masinele radio bangom ir issimontuot ta siustuva ir imtuva zimiai daugiau naudos bus 10-15m tu ka |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 07 12, 10:09 |
|
|
|
Nepergyvenk nesenaiai radau siustuvo ir imtuvo schemute rusiska ir paprasta 7 kanalu ir veikiancia 500m atstumu kas dare pas ta si schema ir veike ir nereikejo jokiu derinimu ar klaidu ieskojimu. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|