|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 09, 19:17. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Autodiagnostika » Problemos su OP-COM
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Problemos su OP-COM |
Parašytas: 2010 03 08, 20:15 |
|
|
|
sveiki visi
Beda su OP-COM su variklo bloku risasi , problemu del to nera,tik va prie OPEL SINTROS 98m ABS bloko bandziau junktis tik va beda ka ten pasirinktyse nera nei ORO pagalviu nei ABS ,parsisiuntes naujesne versija programos neuzleksiu kinieciu gamybos op -como ? isanksto dekingas uz info |
|
|
|
|
|
Problemos su OP-COM |
Parašytas: 2010 03 08, 20:25 |
|
|
|
tame reikalas tik ten leidžia prie varikliuo ir tiek taip sukurta ta pruograma ir boshu ne visur ilisi i sintra |
|
|
|
|
|
Problemos su OP-COM |
Parašytas: 2010 03 08, 20:27 |
|
|
|
Pabandyk metus 99m arba 97m nustatyti, ten su sitrom keistai darosi |
|
|
|
|
|
Re: Problemos su OP-COM |
Parašytas: 2010 03 08, 20:35 |
|
|
|
Kacentras rašo: |
sveiki visi
Beda su OP-COM su variklo bloku risasi , problemu del to nera,tik va prie OPEL SINTROS 98m ABS bloko bandziau junktis tik va beda ka ten pasirinktyse nera nei ORO pagalviu nei ABS ,parsisiuntes naujesne versija programos neuzleksiu kinieciu gamybos op -como ? isanksto dekingas uz info |
Nu ir kiek ten to zopelio be vairo su zenklu ? pontiac ten... |
|
|
|
|
|
Problemos su OP-COM |
Parašytas: 2010 03 09, 01:38 |
|
|
|
Su naujesne versija kazin ar galesi padiagnozuo, bet kabeli uzlenkt lyg ir galima. Kazkur pas rusus skaiciau apie ta reikala, bet ir pazistamas prisidirbo- taip kad geriau nebandyt. |
|
|
|
|
|
Problemos su OP-COM |
Parašytas: 2010 03 09, 13:22 |
|
|
|
Is sudo vasko neispausi vakar panaktinejau...parsiputes firmwaru buvau gal kokias keturias pas mane buvo 1.20 versija ,ivariau firmwara 1.39 ir senoji programa
OPCOM081016 atsisake dirpt si ryta bandziau deagnozuot Opel frontera ir adapteris pabludo jo reles pandant prisiconectint prie ECU kalent pradejo ,parsinesiau i dirptuves adapteri ivariau senaji firmwara ir pasibaige, jou viena minute pagalvojau kad uzlenkiau interfeisa. |
|
|
|
|
|
|
Problemos su OP-COM |
Parašytas: 2010 03 09, 14:28 |
|
|
|
Is sudo vasko neispausi vakar panaktinejau...parsiputes firmwaru buvau gal kokias keturias pas mane buvo 1.20 versija ,ivariau firmwara 1.39 ir senoji programa
OPCOM081016 atsisake dirpt si ryta bandziau deagnozuot Opel frontera ir adapteris pabludo jo reles pandant prisiconectint prie ECU kalent pradejo ,parsinesiau i dirptuves adapteri ivariau senaji firmwara ir pasibaige, jou viena minute pagalvojau kad uzlenkiau interfeisa. |
tau pasiseke, kad suinstalinus senaja programa pasileido. Maniskis nebepasileido |
|
|
|
|
|
Problemos su OP-COM |
Parašytas: 2010 03 09, 15:41 |
|
|
|
kaip tu valdarai darei ka interfeisa supjovei? ar bent priima frimwarus? kokia lenta meta gal dar imanoma ji prikelt ... |
|
|
|
|
|
Problemos su OP-COM |
Parašytas: 2010 03 09, 18:00 |
|
|
|
kaip tu valdarai darei ka interfeisa supjovei? ar bent priima frimwarus? kokia lenta meta gal dar imanoma ji prikelt ... |
Netycia naujesne versija interfeisa paleidau. Lygiai tas pats, reles pradejo tarsketi ir atia. Pabandziau versija kuri priklauso- tas pats, kala reles |
|
|
|
|
|
Problemos su OP-COM |
Parašytas: 2010 03 11, 10:36 |
|
|
|
Yr kazkokia programa su kuria galima prikelt adapteri, reik googlint ir ieskot. Kazkur buvau mates, bet su programinem vesijom nezaidziu todel neparsipuciau, be to kiek girdejau ta programos naujausia versija kazkokia tai lieva. |
|
|
|
|
|
Problemos su OP-COM |
Parašytas: 2010 03 13, 23:23 |
|
|
|
Sveiki. Sintroje yra Pontiako ABS DELCO VI. Prisijungti galima per OBD 9 koja. Buvau prisijunges su vokiska programa, radau cia www.pontiac-interface.de Bet si programa dirba is po doso ar win98. Teko prisiminti kaip reikia instaliuoti . Taip pat galima prisijungti ir prie pagalviu. Man pavyko su programa AB-COM per papildoma meniu "alle - karosserie - kw82 init 5 baud - 0x63 Airbag komm 8000 baud". Prisijungimas per OBD 12 koja. Naudojau K-line adapteri. |
|
|
|
|
|
Problemos su OP-COM |
Parašytas: 2010 03 17, 21:05 |
|
|
|
Sveiki, nesijungia opcom prie 2004m vectros, nors ant senesniu opeliu veikia, gal kam teko susidurt. |
|
|
|
|
|
Problemos su OP-COM |
Parašytas: 2010 03 17, 21:31 |
|
|
|
Turejau viena OPEL-COM( rusu gamyba buvo) jungesi su Vectra C. Dabar turim kitaiska nors ir versija naujasne su VectraC nesijungia. |
|
|
|
|
|
Problemos su OP-COM |
Parašytas: 2010 03 17, 21:37 |
|
|
|
valdaras rašo: |
Turejau viena OPEL-COM( rusu gamyba buvo) jungesi su Vectra C. Dabar turim kitaiska nors ir versija naujasne su VectraC nesijungia. |
draugas turi su tokia pat versija tai pas ji jungias, manyciau cia gal pas mane su "mechanine" dalim netvarkoj. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|