|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 25, 13:28. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » noriu buti elektronikas! :D
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
noriu buti elektronikas! :D |
Parašytas: 2010 02 25, 15:55 |
|
|
|
tai va man patinka elektronika (labai ) man idomu,kaip cia pasakius, kokios yra profesijos/specializacijos susijusios su elektronika (gal ne tuos zodzius panaudojau,bet man suprasit) man idomu koki issilavinima reikie turet mokykloi,kad galeciau mokytis ir buti elektronikas  |
|
|
|
|
 |
Re: noriu buti elektronikas! :D |
Parašytas: 2010 02 25, 16:00 |
|
|
|
Rysiek rašo: |
tai va man patinka elektronika (labai ) man idomu,kaip cia pasakius, kokios yra profesijos/specializacijos susijusios su elektronika (gal ne tuos zodzius panaudojau,bet man suprasit) man idomu koki issilavinima reikie turet mokykloi,kad galeciau mokytis ir buti elektronikas  |
Geriau būk santechnikas.
Aš labai rimtai jei ką.
Santechnikai ir tarybiniais laikais geriau gyveno, ir dabar geriau gyvena ir vakaruose tas pats. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 02 25, 16:09 |
|
|
|
Evaldas_S rašo: |
Geriau būk santechnikas.
Aš labai rimtai jei ką.
Santechnikai ir tarybiniais laikais geriau gyveno, ir dabar geriau gyvena ir vakaruose tas pats. |
kaip galima buti tuo kuo nepatinka ir tuo didziuotis? kaip ir buti mokytoju ir nekesti vaiku...(cia sakiau seip apie viena mano mokyklos mokytoja,ji nekencia musu mes nekenciam jos,todel ji nesugeba tinkamai mokyti) |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 02 25, 18:04 |
|
|
|
kaip galima buti tuo kuo nepatinka ir tuo didziuotis? |
Tu labai jaunas ir dar nežinai, kad gyvenimas kaip tualetinis popierius - ilgas, pilkas ir visas į šikną.
T.y. viskas atsitinka taip kaip atsitinka, o ne taip kaip norėtum. Su retomis išimtimis. Taip jau yra. Sorry jei nuvyliau.
P.S. nemanau, kad būsi labai laimingas ir galėsi didžiuotis pasirinkęs mėgstamą darbą ir grauždamas sausą plutą. Padoriai uždirbdamas nemėgstamame darbe galėsi bent jau užsiiminėti elektronika kaip hobiu. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 02 25, 18:28 |
|
|
|
Jei nori kazko su elektronika gausi laikyt Matematikos, LT ir Fizikos egzaminus. Dar reikes anglu metinio.
Pats svarstau kur stot, tai padariau isvada, kad automatika ir valdymas pats tas. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 02 25, 19:34 |
|
|
|
ka tu cia Evaldas_S apie pinigus vis sneki.
dirbdamas darba kurio tu galim sakyt nekenti ir nematai jame perspektyvu ir gauni didziulius pinigus, greiciau nusizudysi po poros metu , nei dirbsi megstama darba bet negalesi pasigirti nauja masina ar butu vilniaus centre.
ne visada viskas piniguose esme  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 02 25, 19:39 |
|
|
|
Nereikia rašo: |
dirbdamas darba kurio tu galim sakyt nekenti ir nematai jame perspektyvu ir gauni didziulius pinigus, greiciau nusizudysi po poros metu , nei dirbsi megstama darba bet negalesi pasigirti nauja masina ar butu vilniaus centre.
Užauk, įsitaisyk šeimą, kokį nors darbą, tada pratęsim pokalbį OK ? Dabar beprasmiška šnekėti, padebesiais skrajoji. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 02 25, 19:58 |
|
|
|
evaldas sneka labai teisingai. bet siaip dar pridursiu Geri specai visada reikalingi. ir uzdirba pakankamai. Bet gal geriau dirbti santechniku ir laisvalaikiu uzsiimti elektronika, kas paciam patinka, nei dirbti elektroniku ar elektriku, vemti nuo variklio perviniojimo ar nuo automatuku statymu, vistiek shefas bus nepatenkintas. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 02 25, 21:33 |
|
|
|
Evaldas_S rašo: |
Nereikia rašo: |
Užauk, įsitaisyk šeimą, kokį nors darbą, tada pratęsim pokalbį OK ? Dabar beprasmiška šnekėti, padebesiais skrajoji. |
Viskas tiesa, tiesiog vaikinas dar nemate TIKRO gyvenimo....
Idealu butu, jei dirbtum megstama darba, bet deje..... |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 02 25, 21:45 |
|
|
|
Babajuss rašo: |
Geri specai visada reikalingi. ir uzdirba pakankamai. Bet gal geriau dirbti santechniku ir laisvalaikiu uzsiimti elektronika, kas paciam patinka, nei dirbti elektroniku ar elektriku, vemti nuo variklio perviniojimo ar nuo automatuku statymu, vistiek shefas bus nepatenkintas. |
Tas tai tikra tiesa...
O santechniku buti tikrai gerai ir tikrai geresnis gyvenimas kaip Evaldas_S, kad sake.
O vamzdzius junginet daug paprasciau, nei laidus....  |
|
_________________ Pats sau elektrikas....... |
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 02 25, 21:54 |
|
|
|
As irgi galvoju stoti prie elektros, bet nezinau kur tiksliau, gal pasiulytomite ar ka, seip kaimynas sako eik i kokius autoelektrikus. Ka maono apskritai apie tai man labai svarbui ir idomu. |
|
_________________ Busimas elektrikas |
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 02 25, 22:14 |
|
|
|
Pasakysiu ir aš, ką manau; gal skaudžiausia, kai turėdamas gerą išsilavinimą, turi dirbti, atsiprašant, šūdiną darbą ir kai dar ir tiek neišmanantys aiškina kaip ir ką turi daryti. Jei jau rinktis, tai kad galėtum laisvai gauti darbą bet kur ir kad liktu laiko hobiui. Jei nori dirbti elektoniku, turi būti labai kietas ir gabus, nes tik taip gausi gerą darbą ir atliksi užduotis, neišleisdamas paskutinio kvapo. O jei žiūrėsi tik kaip prastumti sesiją, ar nusipirkti kursinį, tai gal nelabai ir verta vargti. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 02 25, 22:17 |
|
|
|
i toki klausima jau tikrai gali tik pats atsakyti, mes nezinom kas tau arciau prie sirdies..nezinau, man iscvis biski durna ta svietimo sistema pas mus ir tevu poziuris, kad iskart po 12 butinai kazkur turi stoti.bet kur, nesvarbu kur, bile baikt. poto isaugo visokie nupirktais diplomais ir normaliem specam nera darbo. nezinau kaip kiti, bet as po mokyklos iskart nestojau - padirbau vienoje, kitoje vietoje, atradau kas man patinka, pagyvenau "ant savo uzpakalio", nusprendziau ko noriu is gyvenimo ir istojau. pakolkas sekasi neblogai. nelabai suprantu, kaip gali budamas 18 metu, absoliuciai nieko nemates pasirinkti kazka visam gyvenimui?
va kaip pas mus:
http://www.technologijos.lt/n/svietimas/kurstoti/kur_ir_ka_studijuoti/straipsnis?name=S-11466 |
|
Paskutinį kartą redagavo TomasK, 2010 02 25, 22:22. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 02 25, 22:18 |
|
|
|
beje, kad ir kaip patiko elektronika, taciau ja pasilikau kaip hobi nors tikrai nesupykciau, kad bent vienas kursas butu apie mc ir ju programavima.. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |