Elektronika.lt
 2025 m. gruodžio 9 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 12 09, 21:04. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Įvairūs » toroidinis trafas
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 11
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 toroidinis trafas
PranešimasParašytas: 2009 12 17, 18:45 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Zelwa
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Galvoju darytis stiprintuva i auto ir ieskau transformatoriaus, galvoju ji paimti is kokio blogo masininio stiprintuvo tik dabar kalusimas iskilo: jei man reikia 500W toroido tai blogas stiprintuvas turetu buti 500W nominalios galios(rms) ar uztektu ir tu 500W maksimalios?. Nu turbut supratot klausima Smile

Paskutinį kartą redagavo Zelwa, 2009 12 17, 19:21. Redaguota 1 kartą
 toroidinis trafas
PranešimasParašytas: 2009 12 17, 18:58 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
cleaner
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Tau trafas netiks. Tau reikia įtampos keitiklio, tokie kokie būna mašininiuose stiprintuvuose, kur paprastai iš 12V į 40V padaro. Kitas dalykas, tu jo taip ,,neišimsi,, nes ten dauk dalių sudaro tą maitinimo šaltinį stiprintuve. Dar kitas dalykas, tik trafo, nepajungsi ant nuolatinės.
 toroidinis trafas
PranešimasParašytas: 2009 12 17, 20:21 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zamolskis
Senbuvis
Senbuvis
zelva, trafa deda tam kad 220v sumazint iki reikiamos, o tada islygina i nuolatine.
masinoje iskart gali pasiimt nuolatine.
 toroidinis trafas
PranešimasParašytas: 2009 12 17, 20:42 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Zelwa
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Very Happy as ne zaliasis zinau kaip viskas vyksta. turiu as ta keitikli tik jame trafo nera. ir man reikia trafo kad keistu i +-40V . bet nesivarginkit jau issiaiskinau
 toroidinis trafas
PranešimasParašytas: 2009 12 17, 22:29 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
cleaner
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Trafo, kad keistu į +/- 40 Smile Tau ten bus tik kintama 40v. Išlyginus po diodų tilto, butų netoli 60V. Tai manau tas keitiklis į kurį dėsi ta trafa, sudeks, nes jis jau turi duos +/-40, o ne iš trafo gaut 40V. Vat jei duotu 28V, tada po diodų tilto (jei jis ten tam keitiklyje yra), gausis 39.2V, tai kaip suprantu tada ir tiktų. Nebent tau jau po keitiklio reik daugiau nei +/-40V..
 toroidinis trafas
PranešimasParašytas: 2009 12 18, 00:42 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Zelwa
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Nu gal as visdelto ir zalias Very Happy, tai va man reik kad keitiklis keistu i +-40V tai tada kokio man trafo reik? Very Happy ir dar kalusimelis jeigu darytis paciam trafa is ferito ziedu 34x25x7 tai kiek man ju reiktu sudet i kruva kad patemptu 500W? 2 uztektu? Skaiciau kad taip cia kaikurie pasidare ir veikia Smile
 toroidinis trafas
PranešimasParašytas: 2009 12 18, 16:24 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
cleaner
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Tai ten tas keitiklis iš stiprintuvo ar koks? Nes pvz mašininiam stiprintuve eina viskas toip http://img121.imageshack.us/i/triaciafoto.jpg/ . Aš abejojiu ar tu ten ką nors prikursi, nebet parodytum, kaip ten viskas atrodo..
 toroidinis trafas
PranešimasParašytas: 2009 12 18, 16:41 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Enshteinas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Zelwa rašo:
Nu gal as visdelto ir zalias Very Happy, tai va man reik kad keitiklis keistu i +-40V tai tada kokio man trafo reik? Very Happy ir dar kalusimelis jeigu darytis paciam trafa is ferito ziedu 34x25x7 tai kiek man ju reiktu sudet i kruva kad patemptu 500W? 2 uztektu? Skaiciau kad taip cia kaikurie pasidare ir veikia Smile

Vien pridet ziedu nepakaks, juk kiekvienas ziedas turi kruva parameru, ten skvarba, isisotinimas, ir dar belekas Smile siaip ir viju skaicius priklauso nuo ziedo, daznis viskas, zodziu jei tu ten ziedu pridesi, tai tik dumai paruks Smile
 toroidinis trafas
PranešimasParašytas: 2009 12 18, 18:21 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
cleaner
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Ir dar vienas dalykas, iš kur autorius žino kiek įtampos išėjime turi būt orginaliai? Nes jei trafa koki 40v suvynios, tai dar keitiklio tranzai prarūks..
 toroidinis trafas
PranešimasParašytas: 2009 12 18, 20:17 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zamolskis
Senbuvis
Senbuvis
tavo foto varzos paruke ant isejimo Very Happy
 toroidinis trafas
PranešimasParašytas: 2009 12 18, 20:32 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
cleaner
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Laughing Nu geras. Net nemačiau. Šeip buvo jau lituotos kojos tranzų, kurios prilituotos nebuvo Very Happy Tai čia liko nuo to karto, kai kažkas jį remontavo ir nesugebėjo tranzu prilituot. Very Happy Nesvarbu, veikia.
 toroidinis trafas
PranešimasParašytas: 2010 01 27, 22:46 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Zelwa
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Radau pirkt tokia serdi 32x18x13mm 2270nH 29g skerspjuvis 76,5mm2. Tiktu ji man i keitikli pagal antra schema:
http://sound.westhost.com/project89.htm
tik man reikia kad atiduotu 600VA, cia noreciau padaryt Av400 stiprui maitinima masinoi. Kazkaip ji man mazoka atrodo tai 2 sulipyciau i kruva. Kaip manot pavyktu kasnors?
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Must have farming mods
Farming simulator modhub, Best farming simulator mods
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu