|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 21, 19:59. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » 6e5s
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
6e5s |
Parašytas: 2010 01 15, 21:15 |
|
|
|
|
|
Paskutinį kartą redagavo Vytleris, 2010 01 16, 15:09. Redaguota 2 kartus(ų) _________________ A trouble is, a lot of people don't use their ears... |
|
|
|
 |
6e5s |
Parašytas: 2010 01 16, 08:56 |
|
|
|
|
|
 |
6e5s |
Parašytas: 2010 01 16, 10:24 |
|
|
|
|
| Hmm... ir dėkui tvr už schemą. na pabandymui net per porą valandikių galima susirinkti. Kaip sakoma, viskas spintelėje guli. |
|
|
|
|
|
 |
6e5s |
Parašytas: 2010 01 16, 11:46 |
|
|
|
|
Tikrai, didelis dėkui TVR per 20 min surinkau. Gražu.
Tik kažkodėl blankokai šviečia, gal varžas ant anodo ir ekraniuko sumažint, kad ryškiau šviestų? |
|
_________________ A trouble is, a lot of people don't use their ears... |
|
|
|
 |
6e5s |
Parašytas: 2010 01 16, 12:18 |
|
|
|
|
| Aš turėjau omenyje PP su 6p36s (už ką ir dėkui). Su tais mosfetais be elektroninio droselio dar gaunasi ir anodinės užlaikymas. |
|
|
|
|
|
 |
6e5s |
Parašytas: 2010 01 16, 12:28 |
|
|
|
|
Dėkui ne man bet useriui Victor iš audioportalo. Tai jo schema.  |
|
|
|
|
|
 |
Re: 6e5s |
Parašytas: 2010 01 16, 15:05 |
|
|
|
|
Jus paviesinote mano paisyta shema, keista kad jusufas nepazino, galejote bent pasiklausti, paslapciu kaip ir nebutu iskyrus tai kad cia mano isbandytos visos itampos ir mano skaiciuotas ateniuatorius, o jei jus nesugebate prisikonstruoti indikatoriaus, tai reiketu kazkokia kitokia veika uzsiimti. Shemoje nieko keisti nereikia, nebent galveleje. |
|
Paskutinį kartą redagavo REMIS PA, 2010 01 16, 15:09. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
 |
6e5s |
Parašytas: 2010 01 16, 15:08 |
|
|
|
|
Persiprašau baisiausiai. Dar paredaguokit savo postą ir išimkit schemos paveikslėlį, aš jau jį pašalinau iš pradinio posto.
Šiaip jei jūs pats neturit ką veikt, tai galit ir užsiimt kita veikla, nes pastebėjau mėgstate puldinėti kitus šiame forume, dėl menkniekių. Taip, aš užsiimu kita veikla - domiuosi. Ir kas gimė ką nors mokėdamas? Pasijungiau be vargo tą indikatorių, o paklausiau čia, nes dar niekada nesu girdėjęs apie lepinius indikatorius ir ieškojau schemučių.
Pasijungt jį buvo be problemų, bet aš visada būdamas atsargus paklausiu, gal ko nors nežinau svarbaus. Štai žmonės forume padėjo ir esu jiems dėkingas. Taip pat nenorių įžeisti ir Jūsų, esu dėkingas už šią schemą. |
|
Paskutinį kartą redagavo Vytleris, 2010 01 16, 15:14. Redaguota 1 kartą _________________ A trouble is, a lot of people don't use their ears... |
|
|
|
 |
 |
tema |
Parašytas: 2010 01 16, 15:14 |
|
|
|
|
pozdno pit borzomi, pecen uze otvalilos
ta sh nera paslaptis ji ne mano sukurta , bet as vistiek tokiu veiksmu nenoriu, kazkokiu vaikeziskumu atsiduoda, reikejo man tiesiai rasyti, buciau eilini karta viska isklojes kaip ir ka su kuo jums pasidaryti. Beje ta sh jau patobulinta, gerai ten viskas ale dar ne visai. |
|
|
|
|
|
 |
6e5s |
Parašytas: 2010 01 16, 15:17 |
|
|
|
|
| REMIS PA Aga, kai pirštu bakstelėjai - atpažinau. |
|
|
|
|
|
 |
Re: 6e5s |
Parašytas: 2010 01 16, 15:37 |
|
|
|
|
| Vytleris rašo: |
(SCHEMĄ IŠĖMIAU DĖL AUTORINIŲ TEISIŲ PAŽEIDIMO)
ml |
Nesamonė, nėra čia jokių autorinių teisių. Kad dapiešė įtampas ir pridėjo ateniuatorių tai nereiškia kad tai jau RemisPA nuosavybė. Tokių schemų pilnas intikas. Nesuprantu ko čia reikėtų piktintis Remiui?
P.S -20v priešįtampiui per mažai. Kiek panašių dariau tai visoms reikėjo apie 23-26v  |
|
|
|
|
|
 |
6e5s |
Parašytas: 2010 01 16, 15:49 |
|
|
|
|
Čia buvo šiek tiek su ironija. Neturėtų Remis tikrai piktintis. Nenoriu ir aš pyktis, tuo labiau, kad žmogus tikrai gana daug padėjo.
Pas mane priešįtampis 24V ant vienos lempos, o ant kitos lempos šiek tiek mažiau, galbūt jau link mirties eina ji. Maitinimas bendras, srovės suvienodintos abiejų - 39mA. |
|
_________________ A trouble is, a lot of people don't use their ears... |
|
|
|
 |
6e5s |
Parašytas: 2010 01 16, 20:02 |
|
|
|
|
| Ale visai šauni ta lempikė 6f5p (kai kitų nėra). Gerą jai maitinimą, gerą išėjimo transą ir... klausomės muzikos. Buvau pajungęs jai išėjimo transus vyniotus ant OCM-0,16 PELŠO laidu - rezultatas man patiko. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |