|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 25, 16:24. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Programinė įranga » ASUS F80L Bluotooth yra ar nera? nepasijungia
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
ASUS F80L Bluotooth yra ar nera? nepasijungia |
Parašytas: 2010 01 07, 21:36 |
|
|
|
Turiu ASUS F80L niekaip negaliu pakurti Bluetooth. Instaliuojant meta lentele No Bluetooth Dewices connected ar panasiai... Pradedu manyt kad jo isvis nera tam laptope, nors ant korpuso yra atskiras LED su Bluotooth zenkliuku bet jis neuzsidega kai spaudi FN+F2 uzsidega tik wireless LED. Ir ant specialaus jungiklio kur ijungia WLAN yra BT zenkliukas, teoriskai BT turetu isijungti kartu su WLAN bet uzsidega tik WLAN led'as. Per Add Hardware nieko neranda kame reikalas  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 01 07, 21:40 |
|
|
|
Tai tame ir reikalas kad jo nera, nesvarbu kad lempute yra, vadinasi yra galimybe ji ideti, preki plokste ir parpia tau bluetooch. Netgi ant ASUS kompo lipdukai buna su aprasymu kas yra ir ko nera, jei jie yra pamatysi kad apie tavo mineta irengini ten ne zodzio |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 01 08, 14:25 |
|
|
|
Hmmm nu kad nera jokiu lipduku... itariu ta pati BT plokste kainuoja daugiau nei kad USB BT jei dar isvis imanoma rast ta plokste... Itariu neverta terliotis su tuo BT, seip idomu paliko.. Kazin kur jungiasi ar po dugnu jungtis po tais dangciais ar is sono ce pas mane kazkoke jungtis yra plasmases ilgas gabalas ikistas raso EXPRESS ten gal?  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 01 08, 14:31 |
|
|
|
tai reiskias apacioj po dugnu jungiasi. o brangiai turi? katik atsisukau apacia yra viena jungtis laisva toke plati ir vietos palikta plokstei ideti. Ce visai sale WLAN gelezies gabalo  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 01 09, 15:15 |
|
|
|
pas mane irgi jauciu tik lempute gamintojas ikiso,nes blutufo draivus rasant irgi no devices connected rodo,gal dar kur eina per device manageri pazet ? kreivai gal draiverius instaliavau  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 01 09, 17:38 |
|
|
|
deep rašo: |
pas mane irgi jauciu tik lempute gamintojas ikiso,nes blutufo draivus rasant irgi no devices connected rodo,gal dar kur eina per device manageri pazet ? kreivai gal draiverius instaliavau  |
tai greiciausiai kad nera taippat kaip ir pas mane. Bandyk paieskot per add hardvare per control panel paziek ar ismes koki find new hardware. Arba dugna atsidaryk paziek garantija bus jungtis laisva sale wireless adapterio |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 01 09, 17:57 |
|
|
|
ai tingiu dabar ardyt,neranda man per add device,o siaip realiai tai jei butu tas irenginys kompe ir jis nebutu pilnai veikiantis tai man devaisu managerije rodytu klaustukus ar dar kaip nors pazimetas jis butu ant xp windozes? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 01 09, 20:33 |
|
|
|
Na ant My Compiuter paspaudziate desini peles klavisa pasirenkate meniu punkta Manage Spaudziate kairyji peles klavisa atsidaro lentele Compiuter Managment pasirenkate Device manager ir ziurite ar yra su klaustuku kaskas. jei yra tai turite vilties kad yra BT pas jus jei nieko tai ir smegenu nesukite, |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 01 11, 19:32 |
|
|
|
Taip mano asus F5Z irgi ir ant korpuso BT zenkliukas yra ir lemputes vieta matosi o ko tik neisbandziau, bet vistiek neradau BT galit paieskot buvo cia tema jau pakurta 'asus f5z bluetooth problema' |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |