|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 27, 22:52. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Žinantiems ir klausiantiems. Ar žinai, kad... » Pasaulio pabaiga. 2012-12-21
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
Pasaulio pabaiga. 2012-12-21 |
Parašytas: 2008 11 08, 17:19 |
|
|
|
Nū aš tai manau kad čia kaip visada nesamonė. Juolab neglai taip būti kad pasaulis biagsis per mano gimtadienį... Ka manot jūs? |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko |
|
|
|
|
Parašytas: 2008 11 08, 17:44 |
|
|
|
Artimonas rašo: |
Nesamone.
P.S. Ziuriu kad dauguma Medkircio temu mazai susijusios elektronika. |
Gaila tau ar ka? Man šiu metu tai neaktualu. Neiko negaminu nieko nedarau. Tai kam čia iš tuščio į kiaura pilstyti? |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko |
|
|
|
|
Parašytas: 2008 11 08, 17:48 |
|
|
|
O si tema - ne is tuscio i kiaura? Zmoniu prasimanymai ir tiek, jo*ani intrigu kurejai, issiburia is kaku tirsciu nuznike, o paskui skleidzia nesamones.. Minediska cia kiek... |
|
|
|
|
|
Re: Pasaulio pabaiga. 2012-12-21 |
Parašytas: 2008 11 08, 17:59 |
|
|
|
Medkirtys rašo: |
Nū aš tai manau kad čia kaip visada nesamonė. Juolab neglai taip būti kad pasaulis biagsis per mano gimtadienį... Ka manot jūs? |
manau tau reikia didziuotis, pasaulio pabaiga pr gimtadieni galesi dievo mintadienio dovamos paprasyti
o siaip tai pasaulio pabaigu buvo jau nesuskaiciuojama galybe
vienitele tikroji pabaiga bus po 0.5-1miliardo metu kai saule arba uzges arba sprogs ir viska sudegins |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 11 08, 18:06 |
|
|
|
Kažkada filmą armagedonas žiūrėjau, kur į Žemę kažkas trenkėsi. Kadangi JAV prezidentu ten buvo afroamerikietis, tai pagalvojau, kad nei vieno, nei kito artimoje ateityje nebus. Dėl prezidento klydau, pasirodo. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 11 08, 18:20 |
|
|
|
filmuose tai negrai prezidentai net dazniau nei baltieji buna.
nors nepasakyciau kad obama negras, visdelto gana sviesus ir nepasnsus i tikra juoda afrikos negra. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 11 08, 18:34 |
|
|
|
Digix rašo: |
manau tau reikia didziuotis, pasaulio pabaiga pr gimtadieni galesi dievo mintadienio dovamos paprasyti
o siaip tai pasaulio pabaigu buvo jau nesuskaiciuojama galybe
vienitele tikroji pabaiga bus po 0.5-1miliardo metu kai saule arba uzges arba sprogs ir viska sudegins |
Nu tia pamenu 2000 ruošiausi pasaulio pabaigai bet.... Žinau kad ir daabr nesamonė... Bet gal jūs kitaip manot... taigi įdomu sužinoti. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 11 08, 18:51 |
|
|
|
jau kiek kartu zadejo ir pranasai visokie ir astronomai ta pasaulio pabaiga..kazkur skaiciau kad viena gan nesenai turejo but nes irgi leke kazkoks armagedonas i mus bet..jau greiciau mes patys ta pasaulio pabaiga padarysim |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 11 08, 20:53 |
|
|
|
Mentality_Zero rašo: |
bet..jau greiciau mes patys ta pasaulio pabaiga padarysim |
Jau daroma, kiekviena rūšis keičia aplinką sau į nepalankią, žmonės ne išimtis, tik jie tai dar pagreitina...
Šiaip priklauso ką jūs laikote ,,Pasaulio pabaiga" gal u\teks kam virusą sukurti ir visa žmonija išmirs, ar kokiam kosminiam kūnui trenktis į žemę ir žmonės išmirs... Ar turi pati žemė išnykti? Įdomu kaip suvokiat ,,Pasaulio pabaigą"? Pvz žmonių rasės išnykimas žemei būtų tik į naudą... |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 11 08, 21:04 |
|
|
|
Heksogenai, zmoniu itaka zemes planetai absoliuciai nerupi. izvis mes esame vieniteliai kurie isvis savo egzistencijos fakta suprantame visi kiti gyvunai neturi jokio supratimo net apie tai kad jie egzistuoja. viskas ka jie daro tik reaguoja i aplinka. tai jiem visai niekas nesvarbu
zmonija ismirti negali ir to tikrai nebus jokiais budais, zeme visdelto pakankamai didele.
blogiausia kas nutiks tai zmonems teks visdelto suprasti kad jie nera paprasti gyvuliai kokie jie noretu buti.
Nu tia pamenu 2000 ruošiausi pasaulio pabaigai bet.... Žinau kad ir daabr nesamonė... Bet gal jūs kitaip manot... taigi įdomu sužinoti. |
aha, tikrai idomu prie ko tie 2000 metai, kuo jie tokie ipatingi. jei net pagal jezas ginima ziuretume kalendorius yra totaliai sumaisytas |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 11 08, 21:16 |
|
|
|
Digix rašo: |
Heksogenai, zmoniu itaka zemes planetai absoliuciai nerupi. izvis mes esame vieniteliai kurie isvis savo egzistencijos fakta suprantame visi kiti gyvunai neturi jokio supratimo net apie tai kad jie egzistuoja. viskas ka jie daro tik reaguoja i aplinka. tai jiem visai niekas nesvarbu
zmonija ismirti negali ir to tikrai nebus jokiais budais, zeme visdelto pakankamai didele.
blogiausia kas nutiks tai zmonems teks visdelto suprasti kad jie nera paprasti gyvuliai kokie jie noretu buti.
aha, tikrai idomu prie ko tie 2000 metai, kuo jie tokie ipatingi. jei net pagal jezas ginima ziuretume kalendorius yra totaliai sumaisytas |
Ir dar kai žiūrėjai filmukus, apie tuos actekus kai jie ten pranašavo ir t.t. Tia sakė kad jū kalendorius yra pats tiksliausias. Ir dabar pagalvojau. Jug para turi ne 24 o 23,kažkiek tai reiškia kad visgi nusukamas laikas yra. Per 2000 metų kažkiek turėjo susichaltūrinti... Ar ne? |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 11 08, 21:42 |
|
|
|
para tai 24valandas turi, is kur ta 23 istraukei?
tik tiek kad zemes sukimasis leteja ir dar metuose dienu yra siek tiek daugiau nei 365, tai per ilga laika is tu sekunddiu susidaro papildomos dienos.
gali buti kad kazkada pries miliarda metu metuose buvo 366-367 dienos
beje del asteku tai jie turbut tikrai isipranasavo sau pasaulio pabaiga kuri jiems ir yvyko, kai ispanai atsikeke i amerika ...
sako kad sitie pabaisos kurie per visa savo egzistavima nieko daugisu neveike kaip karivo ir zude viska kas juda ir lupdavo lauk vidaus organus, atvykus ispanams tiesiog pasidave. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 11 09, 08:32 |
|
|
|
kionig rašo: |
Sor medkirty, bet pasiskaicius tokias temas man cia kaip anekdotas |
Nū juokis man negaila... |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|
FS25 Tractors