|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 11 21, 07:49. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Webasto,Ebershpeher,Trumatik
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Webasto,Ebershpeher,Trumatik |
Parašytas: 2009 12 14, 19:03 |
|
|
|
|
jei pasidalint tai sakyk kaip pajunkt furos laikroduka kad per jy klaidas rodytu
viena turiu toky Nuoroda
o kita be raguliatoriaus ir gale plati fyske vienos eiles |
|
_________________ persimeciau y fotografija
astuoni63447du88 |
|
|
|
 |
Re: Webasto,Ebershpeher,Trumatik |
Parašytas: 2009 12 15, 06:56 |
|
|
|
|
| juozas140 rašo: |
| Ieškau informacijos apie šiuos šildytuvus. Taip pat mielai pasidalinčiau turima. |
Sukonkretink klausimą, koksai iš tavo paminėtų įrenginių domina. Nes esu surinkęs info ir pats susimontavęs "šlapią" TERMO TOP. Todėl kad firmoje tiek paprašė, net noras praėjo montuotis. bet palengva susrinkau daugybę nuotraukų, aprašymų ir prisipirkau "keistų" guminių šlangų. Sunkiausia buvo gauti "atbulinį vožtuvą", bet po sendaikčių turgų paieškojus galima rasti. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 12 15, 18:44 |
|
|
|
|
baik tu 24 ten jam nesvarbu ar 12ar 24 viduj matyt stabilizatorius stovi 5 voltu ir viskas |
|
astuoni63447du88 |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 12 15, 18:46 |
|
|
|
|
| k.saulius66 rašo: |
| juozas140 rašo: |
| Ieškau informacijos apie šiuos šildytuvus. Taip pat mielai pasidalinčiau turima. |
Sukonkretink klausimą, koksai iš tavo paminėtų įrenginių domina. Nes esu surinkęs info ir pats susimontavęs "šlapią" TERMO TOP. Todėl kad firmoje tiek paprašė, net noras praėjo montuotis. bet palengva susrinkau daugybę nuotraukų, aprašymų ir prisipirkau "keistų" guminių šlangų. Sunkiausia buvo gauti "atbulinį vožtuvą", bet po sendaikčių turgų paieškojus galima rasti. |
nemanau kad tavo patirtis pranoks jo turima patirty |
|
astuoni63447du88 |
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 12 16, 08:04 |
|
|
|
|
| aprioris rašo: |
| nemanau kad tavo patirtis pranoks jo turima patirty |
Užtat aš manau kad jis gali apsieiti be advokatų ir proto jis daugiau turi už jo "advokatą". Manau supratai |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 12 16, 08:30 |
|
|
|
|
baik tu 24 ten jam nesvarbu ar 12ar 24 viduj matyt stabilizatorius stovi 5 voltu ir viskas |
Ardidamas lig ir nepastebejau stibilo,bog snim,gal ir ira(furiniai tai tikrai su 24v uzrasu),tai nors lepikes displejaus pagailek,ta tai tiksliai nuo borto itampos dirba  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 12 16, 18:07 |
|
|
|
|
| nemanau kad tavo patirtis pranoks jo turima patirty |
Užtat aš manau kad jis gali apsieiti be advokatų ir proto jis daugiau turi už jo "advokatą". Manau supratai |
nepyk tieksiog esu su juo bendraves ir zinau ka jis sugeba
aisku kad daugiau uz mane ,bet ir ne maziau uz tave |
|
astuoni63447du88 |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 12 16, 19:49 |
|
|
|
|
Nesuprantu bendrauk tu su kuom nori man dzin, jis pats protingiausias pasaulyje man dzin. Tik vienas įdomu kodėl tu lygini mane su savo "ponu", gal labai nori jam įtikti ir nerandi kaip. Tai menkini kitus tokiu keistu būdų stengies palaižyti "š....ą".
Suprask teisingai niekam tai nerūpi kas čia pats protingiausias ir daugiausia patyręs, tau vienam kažkas užstrigo.
Nupirk tu jam šokoladinių saldainių dėžutę, gėlių nunešk. Gal irgi jam taip keistai įtiksi ir toliau ten sau "bendrauk".
P.S. nieko asmeniško. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 12 16, 20:01 |
|
|
|
|
Nesuprantu bendrauk tu su kuom nori man dzin, jis pats protingiausias pasaulyje man dzin. Tik vienas įdomu kodėl tu lygini mane su savo "ponu", gal labai nori jam įtikti ir nerandi kaip. Tai menkini kitus tokiu keistu būdų stengies palaižyti "š....ą".
Suprask teisingai niekam tai nerūpi kas čia pats protingiausias ir daugiausia patyręs, tau vienam kažkas užstrigo.
Nupirk tu jam šokoladinių saldainių dėžutę, gėlių nunešk. Gal irgi jam taip keistai įtiksi ir toliau ten sau "bendrauk".
P.S. nieko asmeniško. |
jau prasideda blevyzgos
as is tavo pirmo pasisakymo sprendziu kad esi ydejas viena peciu ir turi siokiu tokiu teoriniu ziuniu apie juos.del to ir sakau kad su tiek ziniu nieko nepadesi.
butai parases kad 10 metu webasto tvarkai kita kalba butu buvus |
|
astuoni63447du88 |
|
|
|
 |
 |
|
 |
|