|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 08, 00:43. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Keistas dalykas.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
 |
Keistas dalykas. |
Parašytas: 2009 11 24, 22:38 |
|
|
|
|
Tai vat. Nusipirkau aš visai neseniai naują "Labas" kortą. Numerį daviau tik keliems žmonėms. Viskas lyg ir gerai būtų, tik kad kartais ima skambinti nežinomi žmonės ir pradeda teirautis Aistės. Na, aš nesu Aistė ir jokios Aistės gyvenime nesu pažinojęs ;D Na, nieko čia tokio - gal numerį sumaišė, juk visko būna. Bet kai pradėjo skambinėt ir rašinėt skirtingi asmenys su tuo pačiu tikslu - pašnekėt su Aiste, tai jau pradėjo darytis neįdomu. Šiandien anksti ryte skambina kažkokia močiutė ir spėkit, ko teiraujasi? Na, aišku, kad Aistės! Aš gražiai paaiškinau, jog Aistės nėr. Ta močiutė man net padiktavo tos Aistės numerį, kuris idealiai sutampa su manuoju ;DDD Taigi, gal kas žinot, kas čia dedasi?  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Keistas dalykas. |
Parašytas: 2009 11 24, 22:45 |
|
|
|
|
nu galima iskart suprasti kad tau dave tos asistes numeri. jei "Aiste" nepratese tos savo korteles tai jos numeri atidave kazkam kitam.
dabar tik lieka idomus klausimas, kaip jie tuos numerisu dalina.
Kadangi defaultinio numerio kortele neturi tai galima speti jog pirma karta panaudojus kortele jai suteikiamas kazkoks laisvas numeris.
jei ta Aiste netoli gyvena, susikeiskite kortelemis  |
|
|
|
|
|
 |
Keistas dalykas. |
Parašytas: 2009 11 24, 22:53 |
|
|
|
|
girdžiu jau tai antrą kartą, buvo atsitikimas toks pat prieš gal 15 metų, na ten tik ne Aistės klausė , na, kad greičiau baigtu skambučius keiks sakyti, kad Aistė mirė nuo kiaulių gripo, tada bus paskambinta likusiems draugams ir atsisakysi keleto skambučių |
|
_________________ Panevėžys |
|
|
|
 |
Keistas dalykas. |
Parašytas: 2009 11 24, 22:56 |
|
|
|
|
| vytautas55 rašo: |
girdžiu jau tai antrą kartą, buvo atsitikimas toks pat prieš gal 15 metų, na ten tik ne Aistės klausė , na, kad greičiau baigtu skambučius keiks sakyti, kad Aistė mirė nuo kiaulių gripo, tada bus paskambinta likusiems draugams ir atsisakysi keleto skambučių |
Bl, tu žiaurus... :DDDD |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko  |
|
|
|
 |
Keistas dalykas. |
Parašytas: 2009 11 24, 23:06 |
|
|
|
|
| čia reiktu užduoti kalusimą "Labas" operatoriui - po kokio laiko blokuotą numerį jie vėl "paleidžia" į "apyvartą" ? , įtariu - tikrai dar nepraėjus 1 mėn. ) |
|
|
|
|
|
 |
Keistas dalykas. |
Parašytas: 2009 11 25, 00:23 |
|
|
|
|
operatoriai neturi daug laisvu numeriu. jiem ten paskiria kazkoki diapazona, greiciausiai dar net reikia moket uz tai mokescius valdziai. visus atsilaisvinusius numerius iskart perparduoda. tik pacioje pradzioje numeri gaudavai "nenaudota" .pasiuntinek skambinancius pasalinius, ir nebeskambins numeris dabar yra tavo. arba jei ziopla aiste uzmirso apmoket, pasiulyk jai nusipirkt, gal islupsi kokius 200 lt arba gal duos istumt  |
|
|
|
|
|
 |
Keistas dalykas. |
Parašytas: 2009 11 25, 00:54 |
|
|
|
|
| ja ja, paskambinus man savo senuoju nr kurio jau nenaudoju ~2 metai laiko kažkas atsiliepia. Nors kortelė net i telefona neidėta |
|
_________________ greitai ir pigiai nebūna gerai
pigiai ir gerai nebūna greitai
gerai ir greitai nebūna pigiai |
|
|
|
 |
Keistas dalykas. |
Parašytas: 2009 11 25, 02:28 |
|
|
|
|
kas ja ja, tas numeris jau parduotas kitam jei neapmokejai ta kortele gali ismest. o jei nori numeri persikelt i kita kortele ar tinkla, yra paslauga. tik viska reikia atlikt laiku cia kai skambinai senu numeriu, butent buvai tas kur trukdo  |
|
|
|
|
|
 |
Keistas dalykas. |
Parašytas: 2009 11 25, 11:21 |
|
|
|
|
Dar skaiciau kad labas leidzai pasrinkt 1 numeri is esamu laisvu, nuejus i www.labas.lt tai gal dar del sito iviko nesusipratimas  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Re: Keistas dalykas. |
Parašytas: 2009 11 25, 11:32 |
|
|
|
|
| BX'as rašo: |
Tai vat. Nusipirkau aš visai neseniai naują "Labas" kortą. Numerį daviau tik keliems žmonėms. Viskas lyg ir gerai būtų, tik kad kartais ima skambinti nežinomi žmonės ir pradeda teirautis Aistės. Na, aš nesu Aistė ir jokios Aistės gyvenime nesu pažinojęs ;D Na, nieko čia tokio - gal numerį sumaišė, juk visko būna. Bet kai pradėjo skambinėt ir rašinėt skirtingi asmenys su tuo pačiu tikslu - pašnekėt su Aiste, tai jau pradėjo darytis neįdomu. Šiandien anksti ryte skambina kažkokia močiutė ir spėkit, ko teiraujasi? Na, aišku, kad Aistės! Aš gražiai paaiškinau, jog Aistės nėr. Ta močiutė man net padiktavo tos Aistės numerį, kuris idealiai sutampa su manuoju ;DDD Taigi, gal kas žinot, kas čia dedasi?  |
Aiste, baik cia kazkokiu BX apsimetinet ir visokias nesamones rasinet. Ir nedalinek savo korteles kazkokiem pacanam, tau ir Zita prisiskambint negalejo. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 11 25, 12:21 |
|
|
|
|
| Sauliucka rašo: |
| Aiste, baik cia kazkokiu BX apsimetinet ir visokias nesamones rasinet. Ir nedalinek savo korteles kazkokiem pacanam, tau ir Zita prisiskambint negalejo. |
?? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 11 25, 13:17 |
|
|
|
|
| BX'as rašo: |
| Sauliucka rašo: |
| Aiste, baik cia kazkokiu BX apsimetinet ir visokias nesamones rasinet. Ir nedalinek savo korteles kazkokiem pacanam, tau ir Zita prisiskambint negalejo. |
?? |
Duok aistės nr  |
|
_________________ greitai ir pigiai nebūna gerai
pigiai ir gerai nebūna greitai
gerai ir greitai nebūna pigiai |
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 11 25, 14:58 |