|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 05, 21:48. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » LED stroboskopas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
LED stroboskopas |
Parašytas: 2009 11 24, 21:51 |
|
|
|
|
| taigi nusprendžiau gaminti stroboskopą. iškilo kluasimas, gal geriau gaminti LED stroboskopą, negu standartinį, su impulsine blykste? nes LED turi savų pranašumų. na pavyzdžiui ko vertas toks stroboskopas?:http://www.lemona.lt/index.php?page=item&i_id=103591. ar jis atstotų stobą su sena gera IFK-120? gal esat kas nors su tokiais susidūrę? |
|
|
|
|
|
 |
LED stroboskopas |
Parašytas: 2009 11 24, 23:40 |
|
|
|
|
| Nė 10 tokių LEDinių strobų neatstos IFK. |
|
|
|
|
|
 |
LED stroboskopas |
Parašytas: 2009 11 25, 17:02 |
|
|
|
|
Man irgi buvo kilusi tokia ideja, tik as norejau deti tokiu 10-15:
http://lemona.lt/index.php?page=item&i_id=96332
Visgi iki 7800md ryskumas, gal ka nors macytu? Patalpa gana didele, kazkur 130-150m^2
Beja gal kas zino kiek cd atitinka lm ir kiek lm atitinka 100w kaitrine lempa, niekur nerandu  |
|
|
|
|
|
 |
LED stroboskopas |
Parašytas: 2009 11 25, 17:44 |
|
|
|
|
Galbūt šie pasamprotavimai tau padės susigaudyti tarp tų cd ir lm http://www.vabolis.lt/2006/12/02/10-000-000-zvakiu/
Sutiksiu su Dovydo nuomone, kad IFK-120 strobas geriau nei LED, bet pati lempa kaip ir deficitinė prekė tapus, pats neseniai jos ieškojau pirkti, bet taip niekur ir neradau. Nebent tiesiai iš rusų užsakinėti reiktų  |
|
|
|
|
|
 |
LED stroboskopas |
Parašytas: 2009 11 26, 00:55 |
|
|
|
|
man tai su ifk 120 labai kaito rezistoriu kiek pamenu tas kur nuosekliai su maitinimu idejau 5w galingumo tai ir tai 3 min pavejke isjungi paciupini tai jau pirstam baisu daros taip kad gal geriau daugiau ledu?  |
|
|
|
|
|
 |
LED stroboskopas |
Parašytas: 2009 11 26, 11:01 |
|
|
|
|
| sauka rašo: |
man tai su ifk 120 labai kaito rezistoriu kiek pamenu tas kur nuosekliai su maitinimu idejau 5w galingumo tai ir tai 3 min pavejke isjungi paciupini tai jau pirstam baisu daros taip kad gal geriau daugiau ledu?  |
5W rezistorius per silpnas. Man naudojant 30W rezistorių kaista neblogai, ką jau kalbėt apie 5W. |
|
|
|
|
|
 |
LED stroboskopas |
Parašytas: 2009 11 26, 11:09 |
|
|
|
|
| IFK-120 2-3 vnt naujų Panevėžy būtu, jei kas duotu, kad man apsimokėtu ieškoti tai paieškočiau |
|
_________________ Panevėžys |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |