|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 08 28, 21:52. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » Problemos su radiotehnika
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
Problemos su radiotehnika |
Parašytas: 2009 11 14, 10:18 |
|
|
|
Sveiki man iskilo viena problema turiu radiotehnikos stiprintuva prisiujungiau prie pc ir prie stipriaus s30 kodel kaip duodu daugiau garso s30 pradeda tarsket nuimi zemus viskas gerai.Patys suprantat be zemu tranc,elektro gabalai praranda savo verte
PRASAU PAGELBEKIT |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 11 14, 10:47 |
|
|
|
as stipra turiu pajungta prie pc tai kaip ant pc dauk garso uzkeli tai ir plerpe ant pc padaryk mazai garso ir ant stipro duok. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 11 14, 10:55 |
|
|
|
nuo mp3 irgi tarska. o ar tu ant kompo primazysi tai jokio skirtumo s30 nedirbs taip kaip gali dirbt sumazini ant kompo padarai ant stipriaus full vistiek tarska |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 11 14, 11:00 |
|
|
|
as padarau ant pc vos ne minimuma ir ant stipro reguliuoju, ir ciki, o jai ant pc dauk garso duodi tai stipras kad ir minimumo bet plerpe. |
|
|
|
|
 |
Re: Problemos su radiotehnika |
Parašytas: 2009 11 14, 21:47 |
|
|
|
audrius420 rašo: |
Sveiki man iskilo viena problema turiu radiotehnikos stiprintuva prisiujungiau prie pc ir prie stipriaus s30 kodel kaip duodu daugiau garso s30 pradeda tarsket nuimi zemus viskas gerai.Patys suprantat be zemu tranc,elektro gabalai praranda savo verte
PRASAU PAGELBEKIT |
Tavo vietoje, nesitikėčiau jokių žemų iš s30. Prijunk normalias kolonėles iš pradžių. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 11 14, 22:28 |
|
|
|
turiu tas s30 ir man zemu yra pakankamai kambaryje, tik reik joms tinkama stiprintuva parinkti. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 11 15, 11:27 |
|
|
|
Nu as ka noriu pasakyt kaip jos buvo prie radijo technikos centro pajungtos plezdavo kaip reikalas o ir kaip as zinau ka jos gali man jos dirba ne taip kaip turi kai zemus visai atjungi veikia viskas tik ijungi zemu ir pradeda trasket.O be zemu muzika praranda verte  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 11 15, 19:17 |
|
|
|
Temos autoriui patarciau isigyti geresnes koloneles ir geresni stiprintuva jai galios mazoka, nes S-30 nemegsta buti plesomoms, siulai reikia daznai keisti o galu gale deformuojasi rite... Na as dabar naudojuosi S-30B kolonelemis ir kambaryje man garso per akis... o tam atvejui kai garso maza, yra pora S-90  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 11 15, 22:40 |
|
|
|
o gal tawo ampas toks senas kad net kondai isdziuve ir zemi plerpia.... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 11 16, 21:25 |
|
|
|
tranzistoriau tu tesus kad stiprius net prie jo prijungi ir minimaliai sub padarai blersgia prie kito stipriaus prijungiu plesia labai svariai ir be jokiu blezgimu. o kas gali but per bedos stipriui ? Mano stiprius y-101-stereo hi-fi |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 11 16, 21:42 |
|
|
|
audrius420 rašo: |
tranzistoriau tu tesus kad stiprius net prie jo prijungi ir minimaliai sub padarai blersgia prie kito stipriaus prijungiu plesia labai svariai ir be jokiu blezgimu. o kas gali but per bedos stipriui ? Mano stiprius y-101-stereo hi-fi |
Tai juk zmogus jau tau pasake kas per problema P.S. vienas postas auksciau taviskio... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 11 16, 21:45 |
|
|
|
ne taip sakini surisau noriu paklaust kaip tai sutaisyt ? nes sioj srityj nieko nenusimanau. Ar reik jau meistro ? |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |