|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 26, 00:09. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » LM324N
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
LM324N |
Parašytas: 2011 07 23, 11:04 |
|
|
|
Reikalinga pagalba....... Noriu surinkti žemo dažnio stiprintuva is to ka turiu po ranka....
Cianais pabraižiau kaip tai turėtu maždaug butu
Jai kas ne taip tai prisiminkite kad rasau temoje žaliems ir man reikalinga pagalba o ne svarstymas apie išprusima šioje srityje
http://www.78.lt/image.php?id=6B97_4E2A7F64&jpg |
|
|
|
|
 |
Re: LM324N |
Parašytas: 2011 07 23, 11:20 |
|
|
|
remygalenkas rašo: |
Reikalinga pagalba....... Noriu surinkti žemo dažnio stiprintuva is to ka turiu po ranka....
Jai kas ne taip tai prisiminkite kad rasau temoje žaliems ir man reikalinga pagalba o ne svarstymas apie išprusima šioje srityje
|
Nesuprantu kam ten reikalingi tie LM324. O tu pats bent jau supranti ?
Gal geriau paprastais žodžiais papasakok ką nori padaryt, o tada jau gal ką nors patarsim. |
|
_________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
 |
LM324N |
Parašytas: 2011 07 23, 11:44 |
|
|
|
|
 |
LM324N |
Parašytas: 2011 07 23, 11:54 |
|
|
|
|
_________________ greitai ir pigiai nebūna gerai
pigiai ir gerai nebūna greitai
gerai ir greitai nebūna pigiai |
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 07 23, 12:43 |
|
|
|
Evaldas_S rašo: |
|
Nesuprantu kam ten reikalingi tie LM324. O tu pats bent jau supranti ?
Gal geriau paprastais žodžiais papasakok ką nori padaryt, o tada jau gal ką nors patarsim. |
stereo 2 liejimai o isejime 3 isejimai na tipo 2 kanalai stereo i 3 subui |
|
|
|
|
 |
LM324N |
Parašytas: 2011 07 23, 12:49 |
|
|
|
LY1 rašo: |
 |
Dėkingas labai už ekvalaizerio schema |
|
|
|
|
 |
LM324N |
Parašytas: 2011 07 23, 13:06 |
|
|
|
|
 |
LM324N |
Parašytas: 2011 07 23, 19:57 |
|
|
|
A.Biski pradedu suprast.Tai tu nori dar po tembru bloko statyt aktyvu filtra?Jei dedi aktyvu filtra tai kam tada tembroblokas?Ir dar idomu suzinot kokia akustika naudosi? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 07 23, 20:25 |
|
|
|
stereo 2 liejimai o isejime 3 isejimai na tipo 2 kanalai stereo i 3 subui |
Yra www.elektroda.pl visas toks projektas tai ką tu nori daryt, aš dabar negarantuoju ar ten su LM324 ar su kuo, bet gali pažiūrėt gal ką pritaikysi. Laaaaabai abejoju ar apskritai ką nors rasi būtent su LM324, nes ši mikroschema nu nelabai tinkama kokybiškam garsui, nors ir buvo naudojama pigiuose gamykliniuose modeliuose. |
|
_________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
 |
LM324N |
Parašytas: 2011 07 23, 20:37 |
|
|
|
|
 |
LM324N |
Parašytas: 2011 07 24, 02:12 |
|
|
|
Gerai ponai kokie pasiūlymai jusu mano projekte? kokia mikroschema man rekomenduotumėte??? |
|
|
|
|
 |
LM324N |
Parašytas: 2011 07 24, 11:41 |
|
|
|
Zuperis rašo: |
A.Biski pradedu suprast.Tai tu nori dar po tembru bloko statyt aktyvu filtra?Jei dedi aktyvu filtra tai kam tada tembroblokas?Ir dar idomu suzinot kokia akustika naudosi? |
Akustika originali nuo philips centriuko 25w bet tu senu vatu o ne šiuolaikiniu tūkstantiniu ))
kiek suprantu maniske mikroschema netinka kokybiškam garsui? Koky tada rekomenduotumėte aktyvaus filtro chemute kad iejimas butu stereo o isejime butu stereo ir dar vienas subui? |
|
|
|
|
 |
LM324N |
Parašytas: 2011 07 24, 13:31 |
|
|
|
|
 |
 |
LM324N |
Parašytas: 2011 07 24, 14:29 |
|
|
|
Kuo toliau kapstausi tuom man regis maziau turiu galimybių pasigaminti ta ka noriu
Visa esme kad gyvenu ir dirbu užsienyje tai su detalėm keblu.. Nupirkau vaikui PS3 bet teliko garso iškraipymai (zirzimas, is kažkur garsinio fono atsiradimas) mums su žmona sveikata ede kol vaikas zaide....
Neapsikenčiau ir kad butu ir man ir baliukam ir vaikui zaidziant garsas geras nupirkau
http://www.koolsound.com/uk-101-amplificateur-amplifier-sx-400
žemo dažnio stereo stiprintuva...
Kaip ir viskas atrodo jiega bet toks mazmozis kaip tembro reguliatorius ne ne i galva pradzioje perkant buvo kol nereikėjo pakoreguoti tembro....
su barneis zmona ikalbejau kad mums verkiant reikia na tiksliau as senei norejau kaska tokio:) tarkim mano silpnybe tokiems aparatams
http://www.savinglots.com/lotprod.asp?item=MA-DJM102
Nupirkau ziaurei laimingas buvau prijungiau kompa,telika,mp3 grotuveli,dvd ......
Rezultatas nuvyle nes kompas, vaiko PS3 ir telikas vel pirpe, nepriekaistingai vaeike tik nuo DVD ir MP3 grotuvelio.....
Vat ir emiausi akcijos kaska pasigaminti geresno nei turiu nusipirkies o detaliu turiu tik is na tarkim pagyvenusiu aparatu
TDA7375A
TDA7297SA
TA8225H
LM324N
TL072CP
LA6520
diodu kondiku varzu ivales su tranzais kiek kebliau .........
Su schema galiu be problemų pagaminti bet patc nusipiešti ir pasiskaičiuotis nelabai moku ir beto jau nelabai noriu laika investuoti i dar viena plerpenti stiprintuva o vel pirkti kaska naujo nera noro....................... |
|
|
|
|
 |
 |
LM324N |
Parašytas: 2011 07 24, 14:38 |
|
|
|
išsiaiškink kodel plerpia. Gal laidai lievi. Gal su žemem negerai kažkas. |