|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 08 24, 08:56. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » Pioneer stereo amplifier Model SA-420 stiprintuvo problema
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
 |
 |
Pioneer stereo amplifier Model SA-420 stiprintuvo problema |
Parašytas: 2009 11 03, 23:41 |
|
|
|
Sveiki forumieciai,kadangi esu beveik zalias tokiuose dalykuose nusprendziau pirma kreiptis i jus ir manau gal kazkuom man pagelbesit. Taigi turiu stiprintuva Pioneer stereo amplifier Model SA-420 ir turiu beda,o beda butu tokia: viskas veike,kol viena vakara uzgeso,na uzgeso ta prasme kad beklausant tiesiog nustojo grot ir tiek(klausant garsiai muzikos) zodziu siuo metu jis isijungia veikia,bet ne vienas kanalas negroja sujungus,jai sujungiu ir atsuku visa imanoma garsa,paciame stiprintuve girdisi silpna muzika bet per koloneles negroja,taigi kaip sugedo pamaniau gal perdege kanalai ar kas nors panasaus,tai gi gal kam teko susidurt su siuo stiprintuvu ar galbut kazkas numanote kame galetu buti beda,ir kiek man kainuotu taisymas jai verta,jai reikia daugiau informacijos apie stiprintuva rasykite pameginsiu atsakyt i visus klausimus,aciu lauksiu pasiulymu kaip man ji prikelti kad vel galeciau klausytis muzikos  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 11 05, 00:45 |
|
|
|
enemyxas rašo: |
reikes issiardyt bet kaip minejau pirmam poste,man tai yra zalia pieva,tai net nezinau kur ten ko ieskot istikruju ir kaip jie gali atrodyti. |
Dazniausia saugiklis atrodys taip:
Na o jei ir tai tau naujiena tai geriau nelysk giliau, rodyk meistrui arba ieskok kito stiprintuvo  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 11 05, 02:01 |
|
|
|
Na va,atsidariau, vidu dulkiu wau kiek reikes isvalyti tas dulkes,bet neesme esme tame kad radau panasius saugilkius i tavo parodyta nuotrauka tiesa sakant is pirmo poziurio vienodus, ju radau is viso 3 nors turetu but 4 kaip pastebejau,bet na veike anksciau ir su 3 kaip matau,bet zodziu tie kurie yra salia kanalu, viena salia kito tai isemiau ir viduje abieju siuleliai sutruke, vat tai ka daryt?  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 11 05, 02:11 |
|
|
|
tiesa,ir netgi prisiminiau kad kaip klausiau muzikos,man dingo garsas,tada po kiek laiko pakeiciau laidus i kita kanala ir vel dugnais muzika paleidau,ir po kiek laiko vel tas pats,taip iseina jie abu nudege tie saugikliai be reikalo netrukines manau. EDIT: pats atsakysiu manau i si klausima reikes pamegint idet kitus saugiklius,turiu toki pati tiuneri tad ir jame manau bus tokie pat saugikliai. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 11 05, 10:35 |
|
|
|
Taigi ismeginau viska,na pajungiau mazdaug taip zodziu pamirsau vel garsas max buvo atsuktas.... ir mano akyse sudege dar vienas saugiklis daugiau nebeturiu,kur butu galima ju gaut arba gal kokia samadielka pasidaryt.. nes pajungiau sugrojo biski ir mano akyse vidui sudege saugiklis... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 11 05, 10:47 |
|
|
|
saugikli,na manau sikart perdege saugiklis tik del per didelio garso nes dugnais viskas buvo atsukta supranti,ir kaip is pradziu jie sudege buvo lygiai tas pats vat,tai pamegint reiktu dar karta viska graziai padaryt su saugikliu normaliu,jai vel neveiktu arba degtu tada jau tikrai ne juose problemos,vat o dabar nezinau kur gaut toki saugikli tai galvoju gal kokia samadielka eitu pasidaryt. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 11 05, 11:00 |
|
|
|
enemyxas rašo: |
saugikli,na manau sikart perdege saugiklis tik del per didelio garso nes dugnais viskas buvo atsukta supranti,ir kaip is pradziu jie sudege buvo lygiai tas pats vat,tai pamegint reiktu dar karta viska graziai padaryt su saugikliu normaliu,jai vel neveiktu arba degtu tada jau tikrai ne juose problemos,vat o dabar nezinau kur gaut toki saugikli tai galvoju gal kokia samadielka eitu pasidaryt. |
Yra Kaune, Lemonoje arba RCL:
http://lemona.lt/index.php?page=search&filter=0&q=saugiklis&option=0
Tik būtinai pasižiūrėk kokio nominalo buvo senas saugiklis, arba nunešk į parduotuvę ir sakyk reikia tokio pačio tik geresnio, bet pigaus  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 11 05, 12:36 |
|
|
|
Dekui kas pagelbejot na nors sumasciau viska pats kad saugikliai ir tai pasitvirtino,nuejau iki artimiausiu elektros prekiu,2 saugikliai po 20ct ir stiprintuvas vel kala i klyna dekui dar karta,galite rakinti. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |