|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 21, 12:06. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Kompiuteriai, jų priedai, periferija » pagalbos del BIOS
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 3 Pereiti prie 1, 2, 3 Toliau |
|
 |
pagalbos del BIOS |
Parašytas: 2009 09 08, 20:22 |
|
|
|
|
taigi norejau suzinoti kaip nustatineti bios,nes dabar man to daryti neina,kazkodel itariu kad gali buti setup disabled,ir reikalingas gal koks slaptazodis?ar yra koks gamyklinis slaptazodis?o gal kazkada kasnors savo uzsidejo,ar tokiu atveju eitu kazka padaryti,gal reset ar kazka panasaus
Bios versija A13 |
|
|
|
|
|
 |
pagalbos del BIOS |
Parašytas: 2009 09 08, 21:01 |
|
|
|
|
| kaskaip nekonkreciai tu cia..prasom is eiles viska..ka darai ir kas darosi,ir koks kompas? nesiojamas ar stacionarus..jei stasionarus tai isimk batarke,,ir bus tvarka.jei nesiojamas tai sunkiau cia |
|
|
|
|
|
 |
pagalbos del BIOS |
Parašytas: 2009 09 08, 21:17 |
|
|
|
|
| is nesiojamo irgi batarke galima isimti dazniausiai su ram plokste stovi drauge. jei senesnis. kompe isimk batke arba ieskok jumperio su uzrasu clear bios |
|
|
|
|
|
 |
pagalbos del BIOS |
Parašytas: 2009 09 08, 21:20 |
|
|
|
|
| alsis rašo: |
| kaskaip nekonkreciai tu cia..prasom is eiles viska..ka darai ir kas darosi,ir koks kompas? nesiojamas ar stacionarus..jei stasionarus tai isimk batarke,,ir bus tvarka.jei nesiojamas tai sunkiau cia |
senas nesiojamas dell latitude C610,nu ir pvz noriu kanors nustatyti ir niekaip neina,nors viskas parodyta apacio ka kuriais klavisais daryt su kuo i sona paeit su kuo zemyn pvz su alt-P einu per puslapius taip pavadinkim kuriu yra 7,bet kad kazkurem puslapyje maciau lyg bios setup disabled,ten bandant kazka daryt tai kazkokio slaptazodzio nori  |
|
|
|
|
|
 |
pagalbos del BIOS |
Parašytas: 2009 09 08, 21:27 |
|
|
|
|
| vincentas rašo: |
| is nesiojamo irgi batarke galima isimti dazniausiai su ram plokste stovi drauge. jei senesnis. kompe isimk batke arba ieskok jumperio su uzrasu clear bios |
nu yra pas mane batarke po klava 7.2v 15mAh,as ja buvau atjunges bet niekas nepasikeite,gal reik laikyt keles paras ar panasiai  |
|
|
|
|
|
 |
pagalbos del BIOS |
Parašytas: 2009 09 08, 21:47 |
|
|
|
|
| manau cia viskas tvarkoi pas tave..nesiojamuose mazai kur duoda ka keist .neuzsidek slaptazodzio pats netycia ant bioso,,nepades jokios batarkes isemimai |
|
|
|
|
|
 |
 |
pagalbos del BIOS |
Parašytas: 2009 09 08, 22:02 |
|
|
|
|
| manau cia viskas tvarkoi pas tave..nesiojamuose mazai kur duoda ka keist .neuzsidek slaptazodzio pats netycia ant bioso,,nepades jokios batarkes isemimai |
idomiai tada o siaip kazkoki buvau uzdejas slaptazodi,poto kita diena ijungiu ir ziuriu rodo balta fona su uzrasais kad ivest slaptazodi ir panasiai ir nebuvo jokios eilutes i kuria galeciau vest,tai truputi persigandau,bet poto sove i galva ir suvedziau ta slaptazodi i niekur(tik klavoj suspaudziau o ekrane net nerode kad kazka vedu)ir ziuriu pasileido,tai gal kokia savaite dar naudojau su siuo bajeriu ir poto isjungiau nuejas,ir db nereikalauja kai ijungiu
svarbu nepamirst slaptazodzio jei kazkur ivedei
bet pagal mane turi daugiau duot vygdyt nustatymu,o dabar turbut tik su tuo slaptazodziu ir duoda zaist  |
|
|
|
|
|
 |
pagalbos del BIOS |
Parašytas: 2009 09 08, 22:35 |
|
|
|
|
| o tai konkreciai kokio "zaidimo" tikiesi is bioso? ka ten isvis pametei? |
|
|
|
|
|
 |
pagalbos del BIOS |
Parašytas: 2009 09 09, 10:59 |
|
|
|
|
gal cia sakau kas uzdisablinta
nelabai cia kertu tai ir klausiu  |
|
|
|
|
|
 |
pagalbos del BIOS |
Parašytas: 2009 09 09, 13:23 |
|
|
|
|
admin passwordo aisku kad nezinau,o iki service tag net daeiti negaliu,noriu tam pirmam puslapyje nueiti zemyn prie to service tag,bet neina tik per laiko ir datos ta eilute vaiksto ir viskas,o poto konkreciai admin passwordo neduoda vest.galiu tik primary password ir configure setup berots,nes sale to admin password lygtais enable,o visur kitur disabled  |
|
|
|
|
|
 |
pagalbos del BIOS |
Parašytas: 2009 09 09, 14:15 |
|
|
|
|
| manau uzdetas passvordas.. jei neturi ka veikt tai zaisk.o siaip patarcia pamirst visa tai,jei kompas tvarkingai veikia..zmones moka pinigus uz passvordo nuemima |
|
|
|
|
|
 |
pagalbos del BIOS |
Parašytas: 2009 09 09, 14:25 |
|
|
|
|
man sita mezdavo kai ankciau kur minejau kad buvau uzsidejas passworda,tai sita ismesdavo kai ijungdavau kompa poto suvedu ta passworda kuri buvau susigalvojas ir tada jau uzsikraudavi vindai,bet poto kaip sakiau nuejas isjungiau sita bajeri  |
|
|
|
|
|
 |
pagalbos del BIOS |
Parašytas: 2009 09 09, 14:28 |
|
|
|
|
| manau uzdetas passvordas.. jei neturi ka veikt tai zaisk.o siaip patarcia pamirst visa tai,jei kompas tvarkingai veikia..zmones moka pinigus uz passvordo nuemima |
ankciau zmones mokedavo pinigus-kadangi krize,dabar zmones taupo pinigus  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |