|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 28, 11:30. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Elektronika žaliems » sugedo ATX
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
sugedo ATX |
Parašytas: 2009 10 21, 21:52 |
|
|
|
Sugedo mano PC maitekas jokios givybes banziau fiskej zale su gnd sutrumpit vistiek nepaleidzia isardziau kondikai neispusti saugiklis tvarkoj ligi kondo 400v 150mkf srove ateina.gal zinote kokiu tokiems irenginems budingu gedimu ar nuo ko bent pradeti tikrinti?
maitekas neprastas 650w made in china |
|
|
|
|
|
|
Re: sugedo ATX |
Parašytas: 2009 10 22, 01:03 |
|
|
|
maniux23 rašo: |
Sugedo mano PC maitekas jokios givybes banziau fiskej zale su gnd sutrumpit vistiek nepaleidzia isardziau kondikai neispusti saugiklis tvarkoj ligi kondo 400v 150mkf srove ateina.gal zinote kokiu tokiems irenginems budingu gedimu ar nuo ko bent pradeti tikrinti?
maitekas neprastas 650w made in china |
man kazkada irgi tokia problema buvo, netgi ne karta. Vienu atveju padejo maiteko praputimas nuo dulkiu, kitu atveju kompo praputimas nuo dulkiu, kartais, kai labai jau dulkiu prisiuostes, tenka vidines plokstes istraukti is lizdu (ramus, video plokste ir t.t.), fiskes perjungineti, viska prapusti, tada vel sukaisioti. Aisku jei kazkas rimtesnio tam maitblokiui atsitiko, tada tas nepades
jei sugalvosi praputineti, tam labai gerai tinka suspausto oro balioneliai, nes dulkiu siurblio kartais neuztenka. |
|
|
|
|
|
sugedo ATX |
Parašytas: 2009 10 22, 02:05 |
|
|
|
ten ne kondai genda pagrinde, o tos detales, kur su radiatoriais |
|
|
|
|
|
sugedo ATX |
Parašytas: 2009 10 22, 12:26 |
|
|
|
Radau dioda islitavus is grandines i abi puses trumpa rodo
SB540 pazejau data chet raso kad 5.0A SCHOTTKY BARRIER RECTIFIER tai ka jis daro pagal mane jis nukaltas ar klystu? |
|
|
|
|
|
sugedo ATX |
Parašytas: 2009 10 22, 18:37 |
|
|
|
gal zinote sios detales funkcijas ji ten srove stabilizuoja ar ka lygina kakias funkcijas atlieka man labai ce neisku.man idomu pacios dedales one grandineje funkcija. |
|
|
|
|
|
sugedo ATX |
Parašytas: 2009 10 22, 21:00 |
|
|
|
maniux23 rašo: |
gal zinote sios detales funkcijas ji ten srove stabilizuoja ar ka lygina kakias funkcijas atlieka man labai ce neisku.man idomu pacios dedales one grandineje funkcija. |
pati detale tai i viena puse praleidzia srove o i kita ne, jei kalbi apie dioda. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|