|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 11, 09:16. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Akustika » As turbut Beausis
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 3 Pereiti prie 1, 2, 3 Toliau |
|
|
As turbut Beausis |
Parašytas: 2005 09 01, 22:55 |
|
|
|
Karoce, buvau siandie pas zmogu klausiau JAMO E350 kolonu (frontines). blecha jos baubia nera jokio boso, jokio gilumo, tiktais tuk tuk ir baubumas... fazikas trumputis ir lb platus... sakyciau per platus, manau jei sumazinus butu ok, viduje jokios vatos nieko... poto aukstu taip pat nera nzn... kazkaip tie auksti neskamba bet shnypscioja vietoj ciksejimo... kazkokia nesamone, ar ash glushas ar ten istiesu barshkuciai? p.s. man TVARKINGOS s-90 su pakeistais viduriais graziau groja nei sitos jamo... |
|
|
|
|
|
|
As turbut Beausis |
Parašytas: 2005 09 01, 23:24 |
|
|
|
Pagal mane tai tom jamo reikia minimalaus updeito...
Pirma padengti visas sieneles sinteponu, poto ziureti ar ne per ploni laidai jei per ploni pakeisti...
Poto pakeisti elektrolitinius kondikus filtruose i polipropileninius ("skalbiankinius")...
O tada po 24h grojimo paklausyti, aisku abejoju ar bus prasigroja "skalbiankiniai" kondai..
Bet nenorek nieko labai ispudingo, kazkiek pageres, bet tiek kiek leidzia updeitas, o del viso kito tai jau patys garsiukai kalti...
P.S. Faziko nejudink, gamintojas paskaiciavo ji teisingai tik, kad sintepono pagailejo, ir ne tik sintepono |
|
|
|
|
|
As turbut Beausis |
Parašytas: 2005 09 01, 23:49 |
|
|
|
nezinau; gal yrasas baubiantis; cd grotuvas gaidys; o gal stiprius "baracholkuose" tupejes visa lietaus sezona? |
|
|
|
|
|
As turbut Beausis |
Parašytas: 2005 09 02, 00:01 |
|
|
|
yrasas normalus cd normalus stiprekas yamaha naujas... |
|
|
|
|
|
As turbut Beausis |
Parašytas: 2005 09 02, 00:02 |
|
|
|
kaip suprast prasigroti? nejau ir kondai turi prasigroti??? jo, butu galima mest ten ta sintepona, bet yra vienas BET dinamikai neprisukti bet priklijuoti ir ju ne pats velnias is ten neiskrapstys |
|
|
|
|
|
Su ausimis viskas OK |
Parašytas: 2005 09 02, 01:10 |
|
|
|
Tos Jamo E350 isties yra labai ekonom klase ir stereo muzikos klausymui visiskai netinka.( as irgi esu jas klauses) Jos gal ir tiktu vidutiniskam namu kinui kaip centrines. Kas kita D serija, ypac senesniu seriju.
O aplamai mano nuomuone apie dabartini Jamo -labai jau nusivaziavo... |
|
|
|
|
|
As turbut Beausis |
Parašytas: 2005 09 02, 01:55 |
|
|
|
Gedux, jei supratai,kad tos Jamo visiskas slamstas,reiskia tavo ausys ne tokios jau blogos |
|
|
|
|
|
As turbut Beausis |
Parašytas: 2005 09 02, 18:00 |
|
|
|
na tada ok bent jau zinau kad mano peerless geriau groja |
|
|
|
|
|
As turbut Beausis |
Parašytas: 2005 09 02, 18:59 |
|
|
|
Tau kilo abejoniu del Peerless????
Be reikalo! Dabar jau ir pats matai |
|
|
|
|
|
As turbut Beausis |
Parašytas: 2005 09 02, 19:31 |
|
|
|
Kodel polipropileniniai kondikai ? Jie geriausi filtrams arne ? |
|
|
|
|
|
|
Re: As turbut Beausis |
Parašytas: 2005 09 03, 00:52 |
|
|
|
Geduxas rašo: |
Karoce, buvau siandie pas zmogu klausiau JAMO E350 kolonu (frontines). blecha jos baubia nera jokio boso, jokio gilumo, tiktais tuk tuk ir baubumas... fazikas trumputis ir lb platus... sakyciau per platus, manau jei sumazinus butu ok, viduje jokios vatos nieko... poto aukstu taip pat nera nzn... kazkaip tie auksti neskamba bet shnypscioja vietoj ciksejimo... kazkokia nesamone, ar ash glushas ar ten istiesu barshkuciai? p.s. man TVARKINGOS s-90 su pakeistais viduriais graziau groja nei sitos jamo... |
Negalėjau neįsikišt tokių atsiliepimų prisiskaitęs. Jau 9 mėnuo naudoju Jamo E350 stereo sistemoje, prie ženkliai brangesnio stiprintuvo (Pioneer A-757markII), ir CD grotuvo Marantz CD36 (su atjungtu pause tranzistorium ir polipropileniniais kondensatoriais analoge vietoj elektrolitų) Visų pirma dėl skambesio - tai čia kaip kam ir žiūrint prie kokios sistemos. Dametus sintepono baubimas ženkliai prislopsta. Kalbant apie tavo minėtas S-90 (turėjau anksčiau ir S-90 1982m., ir S-90F 1990m.), tai žemo dažnio atkūrimas yra visiškai skirtingas, bet mano ausim klausant tai daug maloniau skamba Jamo. S-90 "turi slėgio", bet monotoniškai ūžia ir baubia, o Jamo ŽD minkštas, ne toks monotoniškas, galima išskirti detales be jokių problemų, tik slėgio mažiau.
Na bet žemas tai žemas. Kas kita su aukštais ir vidutiniais. Jau tik nereikia pasakot, kad S-90 aukštadažnis geriau groja už minėtų Jamo. Net nėra ką lyginti. Kas kita, jei žmogus pripratęs prie skerdžiamos kiaulės keliamo triukšmo - tada tikrai e350 aukšti gali pasirodyt netinkami. Apie vidurius galiu pasakyt tą patį. Apskritai šios kolonėlės savo kainą atgroja tikrai gerai.
Dar dėl konstrukcijos - garsiakalbiai ne priklijuoti, o prisukti. Tik varžtus slepia apsauginis (daugiau dekoratyvinis) plastmasinis įpresuotas žiedas. Tuos žiedus galima bandyt išimt sveikus, arba po kolonėlių patobulinimo galima užsisakyt naujus iš Accapellos (~25 lt už vnt.). Kvailai sugalvota, bet visai gražiai atrodo tie žiedai.
Kas kita dėl Peerless, bet čia jau smarkiai ne ta kainų kategorija, tai nėra ko norėt, kad firminės kolonėlės, kainuojančios gerą pusę tūkstančio litų, apgrotų kolonėles, kurių vien garsiakalbiai kainuoja gerokai daugiau nei visos Jamo kolonėlės. |
|
|
|
|
|
|
As turbut Beausis |
Parašytas: 2005 09 03, 01:32 |
|
|
|
lempinis: del s-90 tai seip buvo yvairiu aukstu: buvo skaidrus, tie zviege, buvo ruda medziaga tie snypste ir buvo reti labai balta medziaga, vatie grojo normaliai. bosas ant s-90 jo... bet jis nebaubia tikrai taip kaip ant jamo. jei s-90 pasijungi ant tokio seniau buvo auksiniu priekiu brig 001 groja tikrai be jokiu baubimu ir zemas tikrai geras(aisq reikia nedadrostu s-90). man tik yjunge tas jamo kolonkes is kart y ausis labai lenda tas baubimas is pradziu maniau kad gal jis kazka nureguleves... taciau kai pamaciau jog bass ant 0db padaryta ir kai as pameginau uzkelti... mirtis drambliams. viduriai ju grazus prie ju nesikabinau. auksti jamo yra geri klausyti tokiem aukstiem kur ju mazai, na pvz toks muzonas kai buna pagroja truputy vienas instrumentas poto kitas toks letas muzonas, tada afigenai, bet pamegink koky pink floyd uzsileist, jos neciksi o snypscia... del sintepono, kokio velnio gamintojas pagailejo poros litu??? bent jau butu fazika prailgine arba pasiaurine, nes visvien ten nesudaro tokio oro judejimo tie dinamikai kokio skersmens fazikas(as uz prailginima), beto jas butina ant spygliu statyti. as peerless nelyginu su tom jamo, ten tik tarp kitko paminejau... bet man pasirode keista kaip kolonkes tiek kainuojancios padarytos kaip centro kolonkes...kazkaip neisq kodel gamintojas stengiasi kuo taupiau ir kuo grazesne isvaizda. o jos grazios beto mano manymu, deze tikrai per maza todel ir baubia, juk du dinamikai mid-bass po 20 berods cm ten turis ~ 35-45litrai, cia manyciau vienam tiek, o dviem gal turetu bent 60-70 but, bet tada jau dizainas kentetu. seip as ameniskai nemokeciau tokiu babkiuuz jas, nzn....paklausai nauju s-300, ir situ - jokio skirtumo ypatingo...(turiu omenuy be updeito ir prastu s'kiu viduriu) |
|
|
|
|
|
|
As turbut Beausis |
Parašytas: 2005 09 03, 01:55 |
|
|
|
Sakai Pink Floyd negrotų? O as kaip tik "The Wall", "Dark Side of the moon" ir "Wish You Were Here" per jas klausau... Na čia gal skonio reikalas... |
|
|
|
|
|
|
As turbut Beausis |
Parašytas: 2005 09 03, 13:13 |
|
|
|
Del s-90, tai draugas gavo 'nachaliavu' pora S-90b, vakar buvau nusinese stiprintuva ir grotuva, pasijungeme, po to isiaiskinome kad vienoje kolonkeje negroja auksti ir viduriai, kitoje zemi... Nu sutvarkeme viska iskrode, deja bet vieno aukstadaznio neatgaivinome, pasirodo ji kaskas dazais geltonais nudaze buvo (visiskai neaiskus tikslas), ir pabade membrana, ir tais jis toks nuskriasutas atrode... Taigi klausemes muzikos per viena pilnai grojancia kolonele... Pagal mano ausis - viduriu galima sakyti nerasta, jie lyg kaskur is po zemiu groja, lyg kaskas ta garsiakalbi prispaudes laikytu ir sakytu 'tylek', o jis groti bandytu... Auksti tai tokie byski zviegiantys, jokio detalumo... Zemas toks irgi lyg kaskur uzpaustas, lyg kas jam groti neleistu, gerokai baubiantis ir aplamai kartais visa muzikos atkurima sugadinantis... Per s-kes man aplamai neskambejo 'Simon and Garfunkel - Bridge Over Troubled Water', nesijaute jokio muzikos grozio... 'Metalica - nothing else matters' grojo lyg kaskur giliai rusyje... 'Dire Straits - sultans of swing' klausantis nesijaute jokio muzikos energingumo... Pasiklauses ju, o veliau savo gamintu koloneliu, apsidziaugiau jog susilaikiau nenusipirkes s-90... |
|
_________________ Svarbiausia kas viduj, o ne grazi isore...
Skype - Mendiis |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|