|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 18, 09:19. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Maitinimo šaltiniai » Nesiojamas maitinimo blokas laptopui...
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Nesiojamas maitinimo blokas laptopui... |
Parašytas: 2009 09 23, 22:47 |
|
|
|
|
Taigi, sededamas paskaitoj pagalvojau apie toki varijanta, na dar butu galima telefa pasikraut ir pan Aishku del kainos butu naudojami tie zeliniai akumuliatoriai Tad klausimas, ar geriau det 12V bet maziau talpos ar daugiau talpos bet 6V? Beto kaip su nuostoleis? Aishku visas sitas "projektas" dar tik galvoj, bet jeigu naudociau 6V ir itampa kelciau impulsiniu maitinimo saltiniu? Labai dideli nuostolei gautusi? |
|
_________________ a man p***j ash ish kaima |
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 09 23, 22:57 |
|
|
|
|
| tai laptopa ar mobilų krausi? Jei moba tai manau vieno akumo 6V gana, o jei laptoba tai reiks dviejų akumų po 12V ir dar reiks daryt low loss stabilizatoriu... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 09 23, 23:34 |
|
|
|
|
Pas mane laptopas 12V... Tai ash klausiu ka geriau naudot, ar akuma 6V bet 12 Ah, ar 12V akuma ir 6 Ah? Beto gal yra kokia schemute su mazais nuostoleis kad turet tikslei 12V?
Seip laptopa jungsiu, bet papildomai butu galima ir telefo pakroveja padaryt... Zodziu esme laptopas  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 09 24, 01:01 |
|
|
|
|
Kiekvienas konvertavimas neapseina be nuostoliu. Todel jei naudosi laptopui, tai geriau is karto tokio voltazo kokio jam reikia. T.y., prioritetas turi buti itampa, o tik tada talpa, o ne atvirksciai.
O laptopu bateriju visokiu buna, priklausomai nuo modelio. Pvz., 7.2V, 10.8V, 11.1V, 14.4V, 14.8V ir t.t. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 09 24, 01:16 |
|
|
|
|
Gerai prioritetas itampa... Pas man nuo pakrovejo ateina 12V... Ta isorini matinimo saltini kisiu i pakroveja  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |