Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 09, 01:08. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Dar reiktų padaryti lauką, kur nuroyta asmens kodas, banko sąskaita ir PIN kodas. Privalomai.
(juokauju)
Nereikia ironijos.Banko sąskaita, kodėl gi ne.Realiai, o ko nurodyti miestą blogai ?
Pažiūrėkit, visi normalūs forumiečiai tai nurodę (ne išimtis ir aš)
_________________ Experience is the simply the name we give our mistakes
Esu už tai, kad registravimosi anketoje Miestas taptų privalomu įrašyti laukeliu. O dar geriau, kad Miestas atsirastų prie kiekvieno forumiečio avataro.
Aš visai ne prieš, jei ir kaimus galima būtų nurodyti.
Bet, jei mtai, sitema yra dabar tokia, kokia yra, o kai bus nauja - tada ir matysim, ar jos galimybės tą leis padaryti, ar ne. Bet nemanau, kad šis laukas bus privalomas nurodyti. Kaip ten bebūtų - forumo nariai gali būti ir anonimai bei nurodyti tiek informacijos apie save, kiek mano, kad pakanka.
Aš irgi pasisakau už privalomą miesto nurodymą. O ar tai kaimas ar dar kas nors - koks skirtumas, galima ten bet ką įrašyti. Jei forumo dalyvis nenorės pateikti savo apytikslės gyvenamosios vietos, visada galės įrašyti "Lietuva" ar dar ką nors.
Na o tokio tipo forumo sistemos modifikacija matyt neužtruktų net 10 minučių..
Matau šiokią tokią problemą dėl mažos PM talpos, kartais būna, kad persipildo, todėl visiems rodau savo skype, kas nori- prisijungia. O dėl miestų, tai kalti patys vartotojai, kai dėdami skelbimą, nenurodo kur randasi.
Nesuprantu as del to noro nurodyti miesta
Kas nori,tas nurodo ,kas nenurodo-reiskia nenori
Padaryt nurodyma butinu-nu irasys tiesos neatitinkanti pavadinima,ir kas is to?
Tada jau reikia,kad i foruma butu priimama kaip i darba-atnesam ERORui pareiskima,asmens dokumenta, jei nepilnametis-tevu sutikima(patvirtinta notaro),taip pat pazymas is policijos,Sodros ir VMI-kad nepaieskomi ir neskolingi
........... Kai randi dominančia preke, ir nerandi miesto, iškarto nervas paima
Na jau,radai ko nervuotis
Paklaust tereikia-vis tiek,siaip ar taip jei preke domina,reiks su pardaveju susisiekti.
Suprasciau,kai randi tinkancia preke,uz gera kaina,pardavejas is to pacio miesto,dar daugiau-gyvena gretimoj gatvej,o preke......jau parduota