|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 11 03, 05:43. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Ar kiškiai gali skleist garsus?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
Ar kiškiai gali skleist garsus? |
Parašytas: 2009 08 28, 21:07 |
|
|
|
|
Nors čia ir elektronikų fomumas, bet... Va naktį išgirdom tokį garsą, na tiksliau "ūbavimą", tai man pasakė kad ten kiškiai Gali būt tiesa, ar aš db lieku mulkis patikėjęs?  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 08 28, 21:24 |
|
|
|
|
gal ten nakti koks paukštukas ūbavo kuris maitinasi kiškiukais pvz pelėda o kad zajicas skleistu garsus neteko girdėti... Ypač tokiu laiko kažkaip keista (lyg poravimosi sezonas jų pavasari). |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 08 28, 21:29 |
|
|
|
|
Jie skleidzia kazkokius tai garsus liktais, bet sunku apsakyti. Bet tikrai ne ubavimas
Greiciausiai tas kuris tau tai sake apsikvailino, o tu suzaidei sugedusi telefona
P.S ir vel tema panasi bus, kaip i juodaja triuse  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 08 28, 21:32 |
|
|
|
|
| kionig rašo: |
P.S ir vel tema panasi bus, kaip i juodaja triuse  |
Duok Dieve daugiau tokių temų
Beje zajicai nakt mano kukliom žiniom neaktyvus: jie šviesiu paros metu dirba, o naktį ilsisi... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 08 29, 00:27 |
|
|
|
|
| kionig rašo: |
| DumBazz rašo: |
Duok zajcui per galva uzklyks kaip reikalas...  |
Arba ne nespes suklykt  |
Na, cia jau reik moket..  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 08 29, 00:32 |
|
|
|
|
| DumBazz rašo: |
Na, cia jau reik moket..  |
Jei neapsirinku ir neklystu, tai manau, kad visi bandymai buvo aptarti juodosios triuses temoje  |
|
|
|
|
|
 |
Re: Ar kiškiai gali skleist garsus? |
Parašytas: 2009 08 29, 06:50 |
|
|
|
|
| zigzagas rašo: |
Nors čia ir elektronikų fomumas, bet... Va naktį išgirdom tokį garsą, na tiksliau "ūbavimą", tai man pasakė kad ten kiškiai Gali būt tiesa, ar aš db lieku mulkis patikėjęs?  |
Kishkiai klykia taip neiprastai. Bet tik tada, kai jam skauda, arba sheip pagautas. O ubauja, tiksliau baisokai rekia taip - tai visokie elniai, ar stirninai.
Sau |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 08 29, 08:01 |
|
|
|
|
Na rudeniom visi raguotieji kiek pastebjau tampa balsingesni, bet man asmneniškai pusėt neapsiverstu liežuvis tai ūbavimu pavadini, man ūbavimas siejasi su pelėdom... Kai pirmą syki išgirdau kažkur giliai miškuos gan nejaukiai pasijautua ypač kai šakos pradėjo traškėti ir kažkas upės slėnio skardžiu bėgt pasileido
Mano žiniom zajicui per galvą užtaikius jis tik sucypia, o jei cypai toliau vadinasi reika idar vieno smūgio minimum  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 08 29, 08:57 |
|
|
|
|
| Kad chebra visai mažai su gamta draugaujat. Ūbauja kiškiai, neįpratusiai ausiai gali pasirodyti, kad tai pelėdos, bet.. kiškių ūbavimas "linksmesnis", ne toks gūdus, kaip pelėdų. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 08 29, 09:05 |
|
|
|
|
M dabar kai parašėt kažka lyg teko girdėti (ar skaityt senoj rusų laikų knygoj) bet kokiu tikslu jie ūbauja ir dar naktį? Dėl to ,,linksmumo" tia čia gan keblus reikalas jei pelėdos nesi girdėjęs tia pirmą syki girdint gan sunku pasakyti...  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 08 29, 17:47 |
|
|
|
|
| Heksogenas rašo: |
M dabar kai parašėt kažka lyg teko girdėti (ar skaityt senoj rusų laikų knygoj) bet kokiu tikslu jie ūbauja ir dar naktį? Dėl to ,,linksmumo" tia čia gan keblus reikalas jei pelėdos nesi girdėjęs tia pirmą syki girdint gan sunku pasakyti...  |
Jei pelėdos ūkimą duotum sudainuoti Radži'ui, gautusi kiškio . |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 08 29, 18:20 |
|
|
|
|
| xina rašo: |
| Heksogenas rašo: |
Jei pelėdos ūkimą duotum sudainuoti Radži'ui, gautusi kiškio . |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|