Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 04 29, 15:20. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Kur schema, kad pasidaryti šviesos muziką automobilyje? nuo 12-14V?
iš jūsų pateiktų neradau su tokiu maitinimu, o perdaryt iš AC i DC maitinimą nemoku.. ar galit padėt man?
Paskutinį kartą redagavo TechniXP, 2009 08 23, 10:08. Redaguota 1 kartą _________________ Tvarkau GPS programinę įrangą, laužiu MOB, tvarkau kompus, "tvarkau" programų kaprizus..
864583028
Sitoje schemoje http://www.elektronika.lt/schematic/theme/76/39/ pakanka ismesti diodu tilteli ir prijungti vietoj jo 12V maitinima. Lempos taip pat turi buti 12V. Likusi schemos dalis lieka ta pati.
Sitoje schemoje http://www.elektronika.lt/schematic/theme/76/39/ pakanka ismesti diodu tilteli ir prijungti vietoj jo 12V maitinima. Lempos taip pat turi buti 12V. Likusi schemos dalis lieka ta pati.
na na, o kaip tie tiristoriai užsidarys tada, jei duosi +12 maitinimą?
ši schema tik pulsuojančiai įtampa tinka, kaip kad išlyginta AC per diodų tiltą.
ką mosfetai daro ? man aktyvaus filtro nereikia, užmesiu ritę tinkamą, kad mirgsėtų vien nuo žemų dažnių, nes jungsiu prie išorinių halogenų po 55w, kurie truputį per lėtai įsišvies aukštesniems ir nelabai kokia šviesos muzikos bus..
tai kur cia elektroncikai visi.. nejau negalit paaiskint man kaip pakeisti is ~220 i 12v maitinima tai schemai man atrodo visa nesudetinga turetu but, bet pats neturiu tokiu ziniu, kad mokeciau pakeist tokius dalykus
tai kur cia elektroncikai visi.. nejau negalit paaiskint man kaip pakeisti is ~220 i 12v maitinima tai schemai man atrodo visa nesudetinga turetu but, bet pats neturiu tokiu ziniu, kad mokeciau pakeist tokius dalykus
buvo aiskiai pasakyta Gedimino kad ismeti diodu tilteli ir lieka viskas kaip buve ir veiks tau nuo 12V na nebent nesigaudai kur + kur - pajungt, o su tiristoriais sitais irgi veiks.
todėl, kad iškart po pirmo tiristoriaus atsidarymo jis liks atsidaręs iki kol atjungsi maitinimą schemai, įtampa juk automobilyje pastovi
aišku galima priburti ant galingo tranzo pertraukinėjimą įtampos visai schemai, kad tiristoriai spėtu užsidaryti, nors taip neteko matyti.
todėl, kad iškart po pirmo tiristoriaus atsidarymo jis liks atsidaręs iki kol atjungsi maitinimą schemai, įtampa juk automobilyje pastovi
aišku galima priburti ant galingo tranzo pertraukinėjimą įtampos visai schemai, kad tiristoriai spėtu užsidaryti, nors taip neteko matyti.