|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 03, 10:56. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Programinė įranga » Kiša nosį į asmeninį gyvenimą
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Kiša nosį į asmeninį gyvenimą |
Parašytas: 2009 08 07, 10:59 |
|
|
|
|
Paaiškinkite man...esu tikrai "žalia"...šiais laikais gali bet kas įeiti. nulaužus paswordą, į mano e`mailą?...o vakar skambino asmuo iš vieno telefono, o man parodė visai kitą numerį....privačios ertmės nebėr... (((
Pasakykite man, kokias programas naudoja tokie žmonės, kurie kiša nosį ne ten kur reikia - nulaužia e`mailo paswordą, gali parodyti kokį nori telefono numerį, kai skambina... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 08 07, 11:15 |
|
|
|
|
O kas tau is to, kad tu zinosi, kokias programas naudoja ? siaip dazniausiai keylogeriai atsiusti per virusus ar uzkrestus failus. Tau dabar reikia galvoti kaip nuo snipu pasislepti. Realiausias variantas ir veiksmingiausias nukiript interneto kabeli Racionalesni variantai susikurti nauja meila, paswordus sunkesnius pasidaryti ir panasiai. Per telefona neatsiliepti i nepazystamus numerius. Arba sakyti "mane mama moke, kad su nepazystamais negalima sneketi" Nu arba telefono numeri keist. Jei jau labai privatuma pazeide ar net pavoge informacija, tai galima kazka mastyt ir su teisauga, bet zinai, kai dabartiniai teismai ir kita biurokratija, kazin ar pades be $$$ ir nervu bei laiko. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 08 07, 11:31 |
|
|
|
|
yra tokia programa ''painrat'', jeigu nusiunti ta .exe failiuka zmogui ir jis ji atidaro, tada su jo kompu gali daryt ka panorejas  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 08 07, 11:42 |
|
|
|
|
| vancas rašo: |
yra tokia programa ''painrat'', jeigu nusiunti ta .exe failiuka zmogui ir jis ji atidaro, tada su jo kompu gali daryt ka panorejas  |
idomiai cia paaiskinai jei tu nusiunti tu darai , jei as nusiunciu as darau, o tai jei visi nusiuncia visi daro? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 08 07, 11:45 |
|
|
|
|
Pavojinga naudotis Internet Explorer, ypač įvedinėjant slaptažodžius. Jei kokioj kompiuterinėj tai visai tada. Su Mozila jau saugiau. Jei naudojies IE, slaptažodį pagaut lengva. Tokių programų geriau neplatint ir neskelbt, nes galima rimtųbėdų pridaryt ir pačiam prisidaryt paskui.
Bankai pavyzdžiui... Žmonės netenka pinigų iš savo sąskaitų, bet apie tai tylu viskas. Nors taip yra. Internetas lieka internetu. Aš naudojuosi "kojine"- seifu, kuriame pinigai ir dokumentai išliks po gaisro ar potvynio. O jei jau kažkas rimtai vogt ateis, tai pavogs iš bet kur. Su dideliais turtais didelės ir bėdos  |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 08 07, 11:51 |
|
|
|
|
| nera taip blogai su pinigu vogimu is saskaitu kaip atrodo, nereikia klaviatura irasineti pilno slaptazodzio, cia pats lengiausias budas perimti ka rasai |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 08 07, 12:26 |
|
|
|
|
isvalyti snipams reikia naudoti "Spybot S&D" ir antivirusine reikia tureti pvz Avira, abi programos yra nemokamos. Dar nepakenktu ir laikinai nemokamas "Spyware doctor" isvalyti snipams.
O geriausia jei vartotojas lama nukirpti interneto kabeli kaip kionig siule  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Re: Kiša nosį į asmeninį gyvenimą |
Parašytas: 2009 08 07, 13:33 |
|
|
|
|
| renataxl rašo: |
Paaiškinkite man...esu tikrai "žalia"...šiais laikais gali bet kas įeiti. nulaužus paswordą, į mano e`mailą?...o vakar skambino asmuo iš vieno telefono, o man parodė visai kitą numerį....privačios ertmės nebėr... (((
Pasakykite man, kokias programas naudoja tokie žmonės, kurie kiša nosį ne ten kur reikia - nulaužia e`mailo paswordą, gali parodyti kokį nori telefono numerį, kai skambina... |
emailo passwordo nulauzti neimanoma, ji galima tik kaip nors suzinoti arba atspeti.
nereikia hakeriu pervertinti.
o jei i tavo kompiuteri kazkas irase snipa ir stebi viska ka tu darai tai pati esi kalta, kad nezinomus exe paleidineji arba gal tas snipinetojas buvo fiziskai prie tavo kompiuterio priejes ir irase ka jam reikia.
telefono numerio sufalsifikuoti programomis neimanoma, bet galima nusipirkti pildyk kortele ir is jos pakambinti.
tiesa del paswordu nulauzinejimo jei ta pati slaprazodi naudoji ivairiose vietose tai galima ji pavogti. sakykim jei siame forume panaudojai emailo slaptažodi ir as įsilaužiu i sio forumo duomenu baze. tai turesiu emailu ir slaiptazodziu sarasa. ir jei forumo slaptazodis tinka emailui tai galesiu laiskus skaistyti. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 08 07, 14:19 |
|
|
|
|
nieko ten emaile daug nepaskaitysi, tuoj busi pastebetas, kad nauji laiskai skaitomi, o gmail'e net gali pasitiktinti ia kokio ip naudojama ir kada
nebent kaimynas pasinaudotu Ip adresu (uz sienos), bet vistiek laika matysi |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 08 07, 15:26 |
|
|
|
|
| Mergaitė žinok,kad besisaugojantį ir Dievas saugo,o jeigu rimtai,tai tavo kompas yra seifas su paliktu jame raktu arba vos ne atvertas su raktu duryse.Viskas gan elementariai yra laužiama ir kurie čia ramina,nori,kad nežinotum tiesos,ieškok kitų būdų apsisaugoti |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |