|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 12, 03:18. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Garso stiprintuvai » Išorinis RIAA korektorius
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
Išorinis RIAA korektorius |
Parašytas: 2010 04 01, 13:04 |
|
|
|
Viskas lyg ir šaunu, visada patiko man Jūsų tikrai geros aparatūros gaminimas(Kad aš taip mokėčiau pats kurti schemas ) Bet reikėjo įdėti žymiai geresnius RCA, o ne po 50ct. Jie visgi irgi įtakos turi, kad ir nedaug. O ir patogiau ir maloniau akiai, kai geresni įdėti
Ir dar klausimėlis... Kodėl nesurašyti nominalai schemoje? |
|
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 04 01, 14:25 |
|
|
|
Ba1tuks rašo: |
Viskas lyg ir šaunu, visada patiko man Jūsų tikrai geros aparatūros gaminimas(Kad aš taip mokėčiau pats kurti schemas ) Bet reikėjo įdėti žymiai geresnius RCA, o ne po 50ct. Jie visgi irgi įtakos turi, kad ir nedaug. O ir patogiau ir maloniau akiai, kai geresni įdėti
Na, šitas darytas savo reikmėms, o man ar lizdas už 50ct, ar brangus, tai tik estetinis skirtumas. Įtaka, mano akimis žiūrint tai tik naudojimo patogumas. Juk pažiūrėkim į labai rimtos pro aparatūros užpakalinę sienelę - praktiškai tokie pat lizdai. Štai nepigus, geras aparatas - ir ką matom žiūrėdami į lizdus?
http://cgi.ebay.com/Denon-AVR-3808-A-V-7-1-receiver-w-multi-zone-HDMI-1-3a_W0QQitemZ250590038876QQcmdZViewItemQQptZReceivers_Tuners?hash=item3a58548b5c#ht_8421wt_1166
O dėl nominalų schemoje - bjauru prisipažint, bet šitas aparatukas planuojamas kaip komercinis gaminukas. Tada ir lizdus bus galima nors platininius dėt. Jei komercija nepavyks, paskelbsiu viską pilnai |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 04 01, 14:28 |
|
|
|
taskas rašo: |
Korpusas "gamyklinis". Kazka donorui isardet ar uzsakinejot? |
Korpusas parsisiūstas. Naujas, ne donoras. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 04 01, 17:09 |
|
|
|
Contax rašo: |
Ba1tuks rašo: |
Na, šitas darytas savo reikmėms, o man ar lizdas už 50ct, ar brangus, tai tik estetinis skirtumas. Įtaka, mano akimis žiūrint tai tik naudojimo patogumas. Juk pažiūrėkim į labai rimtos pro aparatūros užpakalinę sienelę - praktiškai tokie pat lizdai. Štai nepigus, geras aparatas - ir ką matom žiūrėdami į lizdus?
http://cgi.ebay.com/Denon-AVR-3808-A-V-7-1-receiver-w-multi-zone-HDMI-1-3a_W0QQitemZ250590038876QQcmdZViewItemQQptZReceivers_Tuners?hash=item3a58548b5c#ht_8421wt_1166
O dėl nominalų schemoje - bjauru prisipažint, bet šitas aparatukas planuojamas kaip komercinis gaminukas. Tada ir lizdus bus galima nors platininius dėt. Jei komercija nepavyks, paskelbsiu viską pilnai |
Vaje... Nagi Contax, negražu taip... Čia ne apie biznį, o apie tai, kad slepi schemą nuo draugų Gi biznis daromas ne ant schemos, o ant gatavo, labai gražiai padaryto gaminio...
Aš negaliu, kaip mane bėsina, kai išrenki kokį mistišką prietaisą ir visos galingų tranzų ir čipų markiruotės nuzulintos. Tada nors nusišauk... Kartą taip buvo su 8 labai galingais mosfetais. Taip ir nepanaudojau iki šiol pagal paskirtį...
Apie tą Denon'ą, tai šiais laikais ant visko taupo, o šiaip, jei gerai įsižiūrėsi ir paskaitysi, pamatysi, kad jie paauksuoti ... Nors argumentas geras, nes daug panašių magelių su prastomis jungtimis
O šiaip, jei galėtum, įmesk tą schemą su visais nominalais į Bigluker@Gmail.com. Nes dabar nors tu nusišauk, nes anksčiau buvo pas tave schema, bet galvojau "ai, patikimas psl - nepradings" ir neišsisaugojau schemos, o jau seniai norėjau pats šitą susirinkti |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 04 01, 18:11 |
|
|
|
Citata: |
Vaje... Nagi Contax, negražu taip... Čia ne apie biznį, o apie tai, kad slepi schemą nuo draugų Gi biznis daromas ne ant schemos, o ant gatavo, labai gražiai padaryto gaminio...
Aš negaliu, kaip mane bėsina, kai išrenki kokį mistišką prietaisą ir visos galingų tranzų ir čipų markiruotės nuzulintos. Tada nors nusišauk... Kartą taip buvo su 8 labai galingais mosfetais. Taip ir nepanaudojau iki šiol pagal paskirtį...
|
Na, schemų man negaila, kaip kolegos galėjot įsitikinti. Bus ten viskas su laiku, tiesiog noriu atidirbt viską korektiškai, nes pats jau nelabai girdžiu visokius niuansiukus, ruošiuos duot žmonėms su geresniais ausiais duot paklausyt. Tiesiog nenoriu, kad gal ne iki galo nušlifuotą schemą kolegos pultų lipdyt ir po to mane koliot Man jis groja gerai, dar yra žmonių paėmusių paklausyt, atsiliepimai geri, bet gal gali būt dar geriau? |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 04 07, 12:37 |
|
|
|
Na štai, galima žvilgtert į galutinį variantą po tobulinimų-derinimų ir pilną schemą. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 05 22, 14:03 |
|
|
|
Ka siuo atveju atlieka paderinami rezistoriai r33 ir r34? Kaip kokybe sito aparaciuko? Kokie buvo atsiliepimai zmoniu kurie klausesi, bei naudojo ji? |
|
_________________ Tikėk formulėmis, tačiau pasitikėk tiktai savo ausimis. 864731477 |
|
|
|
|
Parašytas: 2011 05 22, 14:30 |
|
|
|
Elektronikui nelabai rūpi dėžutės grožis,o kokie stiprintuvėlių parametrai ,kaip ji veikia ,ką koreguoja lietuviškai. Čia daug angliškų trumpinių,daug kam nesuprantamų techninių sprendimų(srovės stabilizatorių).Taigi...kur techniniai duomenys,paskui jau...kritika ar pagyrimai. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 05 22, 16:35 |
|
|
|
Va čia kas, mėnulio pilnatis, kad daugiau kaip metų senumo temos iš kapo prisikelia?
Dėl neaiškumų aprašyme - puslapį papildžiau, įdėtos galutinė schema ir PCB. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 05 22, 17:20 |
|
|
|
Tiesiog kam kurti nauja tema kai ji jau autoriaus sukurta. Galutine schema ir pcb pastebejau seniai. Tik kadangi neturiu inzinerinio elektronikos issilavinimo tokie klausimai del rezistoriu ir iskyla. (aisku, gal kazkokia pastraipa galejau praleisti puslapyje). |
|
_________________ Tikėk formulėmis, tačiau pasitikėk tiktai savo ausimis. 864731477 |
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|
FS25 Tractors