|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 27, 15:44. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Programinė įranga » Windows XP SP3 ir BitTorrent.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Windows XP SP3 ir BitTorrent. |
Parašytas: 2009 06 30, 10:37 |
|
|
|
Noriu paklausti tų kas naudoja BitTorrent SP3 upgrade. Kol buvo SP2 jokių bėdų, tik instaliavus SP3 ir paleidus BitTorrent'ą siuntimo metu mėgsta pastrigti Windows'ai, lėtai IE ir Mozzila atidarinėja puslapius? Kur bėda? SP3 grybą pjauna? Kompas lyg ir geriau nei reikia  |
|
_________________ No ground, no sound. |
|
|
|
 |
Re: Windows XP SP3 ir BitTorrent. |
Parašytas: 2009 06 30, 14:48 |
|
|
|
SPX rašo: |
Noriu paklausti tų kas naudoja BitTorrent SP3 upgrade. Kol buvo SP2 jokių bėdų, tik instaliavus SP3 ir paleidus BitTorrent'ą siuntimo metu mėgsta pastrigti Windows'ai, lėtai IE ir Mozzila atidarinėja puslapius? Kur bėda? SP3 grybą pjauna? Kompas lyg ir geriau nei reikia  |
naudojant tokias programas intikas welkasi daug leciau, nes programa isnaudoja dau interneto greicio, o stringa gal todel kad kompas nepawelkas tos programos, pabadyk kokia kita, strong dc arba apex dc |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 06 30, 14:56 |
|
|
|
Pasizek kiek ant tavo U sedi useriu. Gali buti ir kad windozeje problemos. O be to bittorentas naujausias ? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 06 30, 15:46 |
|
|
|
grazwis rašo: |
naudojant tokias programas intikas welkasi daug leciau, nes programa isnaudoja dau interneto greicio, o stringa gal todel kad kompas nepawelkas tos programos, pabadyk kokia kita, strong dc arba apex dc |
Tai kodėl anksčiau naudojau ir viskas buvo OK? Naudoju ir Apex, su juo net ir kai ant 2-3mb/s siunčia jokių "lagų" nėra O Torentas vos ant 100-200kb/s pumpuoja būna ir lėčiau. Todėl ir nesupratau kas per nesamonė. SP2 veikė čiki viskas... |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 06 30, 17:10 |
|
|
|
As naudoju SP3 tai man su uTorrent programa viskas ciki veikia kaip ir ant SP2 gal bloga pacha parsisiuntei... |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 06 30, 19:55 |
|
|
|
Tai kodėl anksčiau naudojau ir viskas buvo OK? Naudoju ir Apex, su juo net ir kai ant 2-3mb/s siunčia jokių "lagų" nėra O Torentas vos ant 100-200kb/s pumpuoja būna ir lėčiau. Todėl ir nesupratau kas per nesamonė. SP2 veikė čiki viskas... |
tai 2-3mb/s siuncia kokios problemos? kad man taip siustu  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 06 30, 20:14 |
|
|
|
dziundzis3 rašo: |
As naudoju SP3 tai man su uTorrent programa viskas ciki veikia kaip ir ant SP2 gal bloga pacha parsisiuntei... |
Originalūs XP prof. ir SP3 oficialus iš microsoft.support.  |
|
Paskutinį kartą redagavo SPX, 2009 06 30, 20:17. Redaguota 1 kartą _________________ No ground, no sound. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 06 30, 20:17 |
|
|
|
tai 2-3mb/s siuncia kokios problemos? kad man taip siustu  |
Kad Apex'e pas mane Lietuvos hub'ai, tai nieko čia stebėtino, kad 2 ir 3mb/s būna keisčiausia, kad torrentas vos stenėdamas 50-200kb/s greičiu apkrauna netą.. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 07 01, 12:37 |
|
|
|
Ieškok nustatymuose pačio BitTorrent.
Man buvo su Utorrentu panašiai, bet pas mane SP2 buvo, tai ten nustatymuose kažką kažkur pakeičiau poto atsinaujinau porgramos versija ir porblemos dingo.
Dar tada gali bandyti žiurėti ką tas SP3 atnaujina ar naujo įrašo sistemoj ir ieškok ten kas galėjo nusimušti ar atsirasti naujo kad galėtu trugdyti darbai.
Ir dar vienas patarimas - klausimas. Antivirusine naudoji? Jei ne prasiskanuok
O papraščiausias variantas Format c:... susidėsi viską kas naujausia ir tikrai turėtu viskas gražiai dirbti. Keik pamenu kompiuteri pilnai formatuoti, kad jis gerai dirbtų rekomenduojama kas 3 ar 6 mėnesius.
p.s. tokios programos kaip bittorrent ryja labai daug resursu, taigi nesistebek, kad ir internetas letesnis ir kompas letesnis. Dc ar apex ar kita virusu gaudyklė tiek daug resusrsu nesunaudoja. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 07 01, 13:02 |
|
|
|
Shpeega rašo: |
Ieškok nustatymuose pačio BitTorrent.
Man buvo su Utorrentu panašiai, bet pas mane SP2 buvo, tai ten nustatymuose kažką kažkur pakeičiau poto atsinaujinau porgramos versija ir porblemos dingo.
Dar tada gali bandyti žiurėti ką tas SP3 atnaujina ar naujo įrašo sistemoj ir ieškok ten kas galėjo nusimušti ar atsirasti naujo kad galėtu trugdyti darbai.
Ir dar vienas patarimas - klausimas. Antivirusine naudoji? Jei ne prasiskanuok
O papraščiausias variantas Format c:... susidėsi viską kas naujausia ir tikrai turėtu viskas gražiai dirbti. Keik pamenu kompiuteri pilnai formatuoti, kad jis gerai dirbtų rekomenduojama kas 3 ar 6 mėnesius.
p.s. tokios programos kaip bittorrent ryja labai daug resursu, taigi nesistebek, kad ir internetas letesnis ir kompas letesnis. Dc ar apex ar kita virusu gaudyklė tiek daug resusrsu nesunaudoja. |
Antivirusas veikia visada ir niekada nelagina. Su tuo formatavimu tai čia kiekvienam pagal save. Pas mane yra dar antras PC, kurime XP 2007 žiemą instaliuoti ir dar iki šiol neformatuota niekas ir veikia čiki O čia XP aktyvuoti oficialūs ir veikia taip pat gerai, neskaitant BitTorrent'o. O beto neturiu aš tiek laiko pvz. muziką wav ara flac formate stumdyt pirmyn atgal iš hdd į hdd. |
|
|
|
|
 |
 |
|
 |
|
 |
Google paieška forume |