|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 16, 01:47. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Maitinimo šaltiniai » itampos keitiklis - vijų skaičius
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
Re: Turiu klausima... |
Parašytas: 2009 06 15, 22:18 |
|
|
|
|
| Arvydas300 rašo: |
Turiu klausima noriu daryt itampos keitikli http://www.elektronika.lt/schematic/theme/77/9533/ ten rasoma kad antrine apvija 130 viju tai va ar sukels 220v tiek viju mano turimomis ziniomis 220v reikia apie 660 viju gal as klystu pakomentuokit  |
na toje schemoje ir ant to ferito pirmineje 2*7vijos 2*12V.Vadinasi 1vija=1.7V 130viju*1.7=220V |
|
|
|
|
|
 |
itampos keitiklis - vijų skaičius |
Parašytas: 2009 06 17, 11:59 |
|
|
|
|
O ira skyrtumas kokia serdis as turiu tik 0.5 mm apviju tai tokia ir pradejau vyniot o del pirmines dar ieskosiu apviju tai jei ta apvija kur 220v as dedu 0.5mm storio tai ar reiketu pakoreguot apviju skaiciu  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 06 17, 12:49 |
|
|
|
|
Aš irgi darau šitą keitiklį, bet man atrodo padariau klaidą, kad pirmiau suvyniojau pirminę, o ne antrinę apvijas... Manau, kad reiks nuvynioti ir suvyniot antrinę kokią 140 vijų, tada žaisti su pirmine.... Aš naudoju feritinius žiedus. Jeigu nesigaus - bandysiu ant tokio trafuko kaip schemoje.
O dėl vielos storio keičiasi tik maksimali srovė, kiekio nereikia keisti. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 06 17, 12:59 |
|
|
|
|
As tai desiu is ploksteliu ar tai turi itakos jo veikimui pas mane ta trafuka kur isardziau suskirstyta i dvi sekcijas didesne sekcija dabar ir vynioju vakar pradejau jei gerai seksis ir turesiu pakankamai laiko tai sendien tureciau baikt baikt antrine as irgi manau reiketu uzmest koki 10 apviju daugiau druk kas niekad negali zinot  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 06 17, 20:51 |
|
|
|
|
| Šeštadienis rašo: |
Aš irgi darau šitą keitiklį, bet man atrodo padariau klaidą, kad pirmiau suvyniojau pirminę, o ne antrinę apvijas... Manau, kad reiks nuvynioti ir suvyniot antrinę kokią 140 vijų, tada žaisti su pirmine.... Aš naudoju feritinius žiedus. Jeigu nesigaus - bandysiu ant tokio trafuko kaip schemoje.
O dėl vielos storio keičiasi tik maksimali srovė, kiekio nereikia keisti. |
tame keitiklyje galima is viso suvynioti tik pirmine be antrines ir uzkurti keitikli.Po to kai bus viskas suderinta ir paderinta galima ir bet kokia antrine suvynioyi kokios tik reikia. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 06 20, 08:44 |
|
|
|
|
| Kalbos apie 50- 250Mhz keitiklius sukelia juoką šiandienos turguje. Ar ne laikas baigti pasakas elektronikos ASAI? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 06 21, 10:53 |
|
|
|
|
| Edmundas rašo: |
pradejo tema keitikliu kuris dirba 50kHz dazniu
pabaige 250Mhz |
Bet kuris atvejis vercia "susimastyt". |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 06 21, 15:55 |
|
|
|
|
Tai kokiu rezimu tas keitiklis dirba as jau ir pats susipainiojau kokiu koki jis dazni duoda? (galit juoktis jei jau taip juokinga as naujokas) tik prasau atsakykit i klausima.  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |