|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 23, 20:52. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Garso stiprintuvai » Neinvertuotas gainklonas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Neinvertuotas gainklonas |
Parašytas: 2009 05 31, 08:39 |
|
|
|
Gal kas gelėtumėt numest neinvertuoto Gainclone schemutę su LM3875? Teko girdėti atsiliepimų, kad invertuotas skamba prasčiau ir prarandamas muzikos gyvumas. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 05 31, 12:53 |
|
|
|
O dėkui, labai paprasta schemutė, bandysiu meistraut radęs laiko. Gaila tik lenkiškai nelabai kertu |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 05 31, 13:27 |
|
|
|
Iškilo man vienas neaiškumas, kodėl neinvertuotam po diodų tiltelių nėra 10000uF elektrolitų? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 06 01, 12:55 |
|
|
|
Sattelite rašo: |
Yra 1000uF, jei manai, kad mažai - dėk 10000uF. |
Atrodo tikrai mažoka, bet kiekvienas stiprintuvas turi specifinę talpą prie kurios yra geriausiai pritaikytas. Anksčiau galvojau daryti neinvertuotą su 20000uF ant peties, bet pamatęs šią schemą visai pasimečiau ir nesuprantu pagal kurią geriausia rinkt, nes jų tikrai nemažai, o kiekvienos nepaklausius sunku spręsti kuri gražiausiai skamba. Gal jūs patarkit kuri schema kokybės atžvilgiu geriausia.. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 06 01, 13:53 |
|
|
|
jeigu dėsi 1000 mikrofaradu BG kainuos ui, o jeigu 10000 tai bus uiuiuiuiiiiiiiiiiiii, o skirtumas gal boso bus 3 db daugiau bet vaizdas suveltas |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 06 01, 16:24 |
|
|
|
Esu sudėjęs 2x4700uF vienam kanalui, groja tikrai gerai ir nepasakyčiau, kad trūktų talpos. Aukso viduriukas man |
|
_________________ Džiaugiuosi tuo, ką turiu! |
|
|
|
|
Parašytas: 2009 06 02, 13:35 |
|
|
|
Dabar galvoju dėti Panasonic FC po 1000uF maitinime ir rinkti pagal tą antrą schemą ar visgi geriau invertuotas pagal pirmą schemą? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 06 02, 16:02 |
|
|
|
"Gainklonistai " sako kad pagal kokybe geriausias variantas invert, bet reikalingas buferis su geru operu. As tik ne labai suprantu 2 shemos/ne invert/-kodel garsiakalbis pajungtas su priesinga fase? |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 06 02, 17:00 |
|
|
|
vsa rašo: |
"Gainklonistai " sako kad pagal kokybe geriausias variantas invert, bet reikalingas buferis su geru operu. As tik ne labai suprantu 2 shemos/ne invert/-kodel garsiakalbis pajungtas su priesinga fase? |
Taip, aš irgi girdėjau, kad buferis reikalingas, bet neesu užkietėjęs audiofilas, o ir elektronikoj dar tik mėgėjas esu, manau užteks man ir neinvertuoto, o dėl to garsiakalbio man irgi kilo įtarimas, bet tikriausiai taip turi būti, juk nedės klaidingų schemų. Dar vienas klausimas domintų - kuom skiriasi šie chip'ai http://www.lemona.lt/index.php?page=search&filter=&q=lm3875tf&option=0 , čia tik gamintoju ar kaip? Kainos žymiai skiriasi, nežinau kuriuos pirkti. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 06 02, 20:08 |
|
|
|
pirk RCL'e ir nesuk galvos 22 ar kiek ten viena kainuoja mikruske |
|
_________________ vairavimo menas reikalauja aukų |
|
|
|
|
Parašytas: 2009 06 02, 20:33 |
|
|
|
Tamsta matau kaunietis, jei domina, galiu RCL'e padėti nusipirkti kiek žemesne kaina, man jos kainuoja 19Lt/vnt. |
|
_________________ Džiaugiuosi tuo, ką turiu! |
|
|
|
|
Parašytas: 2009 06 02, 23:09 |
|
|
|
Atrodo tikrai mažoka, bet kiekvienas stiprintuvas turi specifinę talpą prie kurios yra geriausiai ...
Puiki mintis, reiks pabandyti sukurti stiprintuvą, kuriam pakaktų 10 mkF.
Kiek pinigų liktų |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|